D. Sobotka 48. (vl.)
M. Skála 90.
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí rozhodli o svém vítězství až v druhém poločase


Branky


48. D. Sobotka (vl.) , 90. M. Skála
0

Neplodná převaha domácího týmu v prvním poločase dávala hostům naději na dobrý výsledek. Všechny naděje jim vstřelením dvou gólů, zhatil domácí tým.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase platonická převaha domácích

Od začátku zápasu byli domácí jasně lepším týmem. Docela snadno se dostávali do gólových situací, ale v cestě za vstřelením gólu, byl hostující gólman, nebo nepřesnost. Vše vyvrcholilo neproměněnou penaltou, kterou domácím, také zneškodnil vynikající Maňák v bráně hostí. Závěrečné poločasové skóre bylo k hostům hodně milosrdné. Domácí odcházeli do kabin rozezleni z neproměnění spousty šancí.

Ve vyrovnaném druhém poločase dávali branky pouze domácí

V druhém poločase se hosté konečně dostali do hry a také si vytvořili pár brankových příležitostí. Paradoxně, se domácí tým ujal vedení, vlastní brankou hostí. Jestli někdo čekal, že tato branka otevře stavidla a góly začnou padat, tak se tak nestalo. Šancí na to bylo dost na obou stranách, ale ani jednomu z týmů se skórovat nepodařilo. Domácí pojistili výsledek gólem v poslední minutě. Za první poločas si domácí asi výhru zasloužili, ale v celém druhém poločase si koledovali o vyrovnání.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Žacléř
Žacléř - trenér Honek: Utkání v úmorném vedru jsme v první půli měli rozhodnout, ale buď jsme byli nepřesní, nebo dobře zabránil soupeř. Brankář hostí dokonce zneškodnil penaltu. Po změně stran si střílený centr Kovačíka srazili hosté do vlastní branky, ale od té doby jsme polevili a nabídli protivníkovi možnost několikrát vyrovnat. Výsledek jsme pojistili až v 90. minutě. Výhra byla s ohledem na počasí a terén vydřená.

TJ SKP Valdice
Valdice - Ondřej Pitthard: Ve velmi horkém počasí, které se projevilo i kvalitě hrací plochy, měli první poločas více ze hry domácí. Několikrát ohrozili branku hostů a jen díky skvělému výkonu brankáře Maňáka nešli do vedení. V 50. minutě si smolně srazil míč do vlastní sítě Sobotka. Poté se hra vyrovnala a několikrát zahrozily i Valdice, však neúspěšně. V poslední minutě proměnili domácí samostatný únik a uzavřeli výsledek na konečných 2:0.



Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - J. Baše [-] , V. Herman [-] , P. Ondráško [-] , T. Skála [-] - R. Kovačík [-] , M. Skála [-] , J. Špecián [-] (87. J. Těžký [-] ) , R. Kotyk [-] (72. L. Cvik [-] ) - D. Horváth [-] , M. Těžký [-]

TJ SKP Valdice
P. Maňák [-] - L. Sedlák [-] , O. Pitthard [-] (46. T. Vočka [-] ) , T. Rejman [-] (84. M. Toráč [-] ) , D. Sobotka [-] , T. Repka [-] (46. R. Fejfar [-] ) , D. Mužíček [-] , M. Kubíček [-] , V. Kalenda [-] , P. Drahoňovský [-] , P. Vilímek [-]

Hráči zápasu: V. Herman , P. Ondráško - P. Maňák .
Místo: Žacléř. Počet diváků: 158. Rozhodčí: Ludvík Jakub - KOUTNÍK Michal, JANATA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.