0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostinné zopakovalo svou výhru v Rudníku


Branky


0

V posledním zápase minulého ročníku vyhrálo Hostinné v Rudníku 1:5. Tentokrát to bylo opět čtyřbrankovým rozdílem, dokonce s nulou.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jednobrankové vedení hostí

Domácí se od začátku zápasu soustředili pouze na bránění a to byla voda na mlýn svižnějším hostům. Již v druhé minutě měl na kopačce tutovku hostující Horák, ale jeho střelu gólman vyrazil. Následná dorážka již šla vedle. Hosté pokračovali v náporu a ujali se vedení v 11.minutě brankou Poláka. Po obdržené brance se domácí tým přece jenom osmělil a hru vyrovnal. Pár pološancí bylo na obou stranách. V závěru poločasu měli první tutovku domácí a hostující gólman Horák se pořádně zapotil. První poločas skončil nejtěsnějším vedením pro hosty.

Druhý poločas ovládli hosté

Druhý poločas byl již celý ve znamení hostující převahy a bylo pouze otázkou času, kdy začne narůstat brankové konto domácích. Po patnácti minutách druhé půle, se podruhé v zápase trefil Polák, který po samostatném úniku přeloboval gólmana domácích. Další branky přidali hosté až v závěru zápasu. V 81.minutě završil Polák svůj hattrick třetím gólem v síti Rudníku. Ke konci zápasu se ještě ukázal střídající Petružálek, který nejdřív nastřelil břevno a po chvilce už završil skóre zápasu na 0:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Rudník
Rudník - trenér Cerman: Vzhledem ke kompletnosti sestavy a kvalitám soupeře jsme se zaměřili především na obranný způsob hry. V prvním poločasu nám tato taktika vycházela a průběh hry byl vyrovnaný. Ve druhém poločasu se, ale většina našich hráčů přizpůsobila počasí, takže náš plážový fotbal bez nasazení a pohybu "slavil úspěchy". Vítězství hostů bylo zcela zasloužené.

TJ Tatran Hostinné
Hostinné - Pavel Šmucer: V úporném vedru se hrál celkem svižný fotbal.Úvod zápasu se nám vydařil , po vstřelené brance jsme ale přenechali iniciativu domácím.Ve druhé polovině jsme převzali ztracenou převahu , přidali další branky a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Rudník
P. Dřímal [-] - J. Kováč [-] (61. O. Putrovec [-] ) , J. Štemberka [-] , M. Kučeravý [-] , T. Horešovský [-] - M. Hloušek [-] (59. T. Jebavý [-] ) , L. Kment [-] , J. Pecold [-] , J. Víšek [-] - M. Zeman [-] , M. Markus [-] (55. D. Čáp [-] )

TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - P. Janouch [-] (80. P. Lorenz [-] ) , T. Valeš [-] , A. Rodr [-] , L. Horák [-] (62. P. Petružálek [-] ) - P. Šmucer [-] , R. Kosina [-] , R. Polák [-] (90. M. Filcsák [-] ) , M. Brož [-] - D. Polák [-] , Z. Pištora [-]

ŽK: 70. J. Víšek - 89. R. Polák , 89. T. Valeš .
Hráči zápasu: R. Polák , P. Petružálek .
Místo: Rudník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.