1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatický závěr pro Hostinné


Branky


0

Ve Valdicích se odehrál zajímavý zápas s góly až v druhém poločase. V dramatické koncovce udrželi hosté těsné vedení a odvezli si tak z Valdic všechny body. Touto výhrou mají Hostinné a Žacléř, jako jediné týmy, plný bodový zisk. Domácí Valdice si na první body ještě počkají minimálně do dalšího kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase spousta neproměněných šancí u obou týmů

Do zápasu vstoupili lépe hosté, ale své dvě tutovky trestuhodně zahodily. Poté se hra vyrovnala a útoky převažovaly nad obranami. Takže oba gólmani byli pořád v permanenci. Šance se střídaly ze strany na stranu a bylo kupodivu, že ani jedna neskončila gólem. Je pravdou, že za většinu neproměněných gólovek, mohla hlavně střelecká nemohoucnost hráčů. Ale i tak se oba gólmani zaskvěli perfektními zákroky. První poločas skončil bez branek.

V druhém poločase drama až do konce

Do druhého poločasu vstoupily oba týmy opět aktivně. Tentokrát to již nebyl takový festival zahozených šancí, ale pár by se jich našlo. První gól zápasu se povedlo vstřelit hostujícímu Rodrovi, který využil perfektní nahrávky Petružálka. Vedení 0:1 hostům dlouho nevydrželo. Byl to hlavně nejlepší hráč domácích Kalenda, který zburcoval svůj tým k vyšším obrátkám a vyrovnání skóre. Po čtyřech minutkách, podnikli domácí rychlý kontr a Kalendou srovnali na 1:1. Teď již bylo jasné, že kdo dá gól, tak asi vyhraje. Dlouho se to žádnému z týmů nedařilo. Až přišla 86.minuta, drobné zaváhání domácího beka a vynikající orientace hostujícího Jakoubka. Jakoubek si převzal míč a z úhlu prostřelil domácího gólmana. Valdice vrhly všechny síly do útoku a nakonec málem v poslední minutě srovnaly. Jenomže střela domácího hráče letěla těsně nad bránu. A tak remízové utkání, nakonec skončilo vítězstvím hostů.



Ohlasy k zápasu


TJ SKP Valdice
Valdice - Ondřej Pitthard - spolupracovník redakce: V prvním domácím utkání jsme sehráli naprosto vyrovnané utkání s velmi kvalitním soupeřem. Brankové příležitosti byly na obou stranách, ale střelci se nemohli dlouho prosadit. Hosté se ujali vedení krásnou střelou Rodra. Po vyrovnání na 1:1, o které se postaral Kalenda, přišla čtyři minuty před koncem hrubá individuální chyba našeho hráče, která utkání rozhodla. Zápasu by zcela určitě slušela remíza.

TJ Tatran Hostinné
Hostinné - vedoucí mužstva Pavel Šmucer: Na začátku zápasu jsme měli dvě velké šance na skórování, brankou však neskončili. Hra se pak vyrovnala a šance se přelévaly z jedné strany na druhou, střelecká muška střelců byla ale rozhozená, přesto museli gólmani předvést několik pěkných zákroků. Ve druhé půli po nečekané střele jsme šli do vedení, o které jsme záhy přišli. Rozhodnout se nám podařilo až v samém závěru zápasu.



Sestavy


TJ SKP Valdice
P. Maňák [-] - L. Maxa [-] , O. Zugar [-] , L. Sedlák [-] , O. Pitthard [-] , D. Sobotka [-] , T. Repka [-] , D. Mužíček [-] , M. Kubíček [-] , V. Kalenda [-] (83. R. Fejfar [-] ) , P. Vilímek [-] (89. M. Toráč [-] )

TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - D. Polák [-] , P. Šmucer [-] , M. Brož [-] , M. Jakoubek [-] , R. Kosina [-] , R. Polák [-] (55. J. Zítko [-] ) , M. Filcsák [-] , A. Rodr [-] , P. Janouch [-] , P. Petružálek [-]

ŽK: 34. L. Maxa - 41. M. Jakoubek .
Hráči zápasu: V. Kalenda - M. Jakoubek .
Místo: Valdice - tráva. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Hlavsa Václav - MARTÍNEK Miroslav, NOVOTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.