1:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice vyloupily Hostinné


Branky


21. M. Jakoubek - 24. J. Míč , 53. D. Jeřábek , 63. M. Krejčík , 90. J. Míč (p.)
0

Šokovaný domácí tým dostal lekci od hostů z Kunčic a teď již ví, že žádný zápas se nemůže podcenit. Vítězství hostujících Kunčic je naprosto zasloužené, protože projevily větší touhu po vítězství než domácí Hostinné.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas

Do zápasu vstoupili, dle předpokladů, lépe domácí a drželi častěji míč na kopačkách. Postupně se hra vyrovnávala, a hostující Jeřábek se dostal do velice slibných šancí. Ale byl to domácí tým, který vstřelil první branku utkání. Hosté faulovali na hranici velkého vápna a domácí dostali výhodu přímého kopu. Míč si postavil Jakoubek a trefil se přesně. Touto brankou poslal Hostinné do vedení. Vypadalo to, že pro domácí půjde zápas tak, jak je nalinkován a že přidají další góly. Jenomže hosté se stavem nesmířili a za chvilku vyrovnali a to také ze standardní situace. Hostující Kracík poslal centrovaný míč do vápna, kde se nejlépe zorientoval Míč a srovnal na 1:1. Do konce poločasu měli ještě oba týmy minimálně dvě možnosti na skórování, ale ani z jedné šance se nic neurodilo. A tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

V druhém poločase rozhodly Kunčice o své vysoké výhře

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe domácí. Vytvořili si tlak, po kterém zvonilo břevno hostující brány. Jenomže domácí hráli profesorsky a mysleli si, že jim vítězství samo spadne do klína. Z toho je brzy vyvedli hosté, kteří opět zvýšili agresivitu v osobních soubojích a vyhrávali je. V rozmezí deseti minut se Kunčicím povedlo odskočit na rozdíl dvou branek a v táboře domácích narůstala panika. Domácím se již nic nedařilo a nepomohlo jim ani vyloučení hostujícího Babiče po druhé žluté kartě. Byli to naopak hosté, kteří dovršili zdar domácího mužstva čtvrtou brankou. Pokutový kop bezpečně proměnil Míč svou druhou brankou v zápase. Hosté tak překvapivě, ale zaslouženě vyhráli a odváží si domů všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Hostinné - vedoucí mužstva Pavel Šmucer: Nepřesvědčivý výkon z naší strany. Hosté měli větší vůli po vítězství a naši hráči asi usnuli na vavřínech. Mysleli si, že jim vítězství samo spadne do klína a zápas podcenili.

TJ Sokol Kunčice nad Labem
Kunčice nad Labem - Aleš Chlum: Úvody poločasů patřily domácím, ale jinak jsme byli lepším mužstvem. Největší rozdíl byl v nasazení, které jsme měli větší my a tak jsme zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - D. Polák [-] (60. L. Kracík [-] ) , P. Šmucer [-] (66. M. Filcsák [-] ) , M. Brož [-] , M. Jakoubek [-] , R. Kosina [-] , Z. Pištora [-] , A. Rodr [-] , T. Valeš [-] (76. P. Lorenz [-] ) , P. Janouch [-] , L. Horák [-] (71. P. Petružálek [-] )

TJ Sokol Kunčice nad Labem
D. Koščál [-] - M. Krejčík [-] (86. M. Tušiak [-] ) , D. Jeřábek [-] , D. Adolf [-] , A. Tryzna [-] (54. J. Prokeš [-] ) , A. Kracík [-] , J. Jeřábek [-] , O. Gaszi [-] , M. Punner [-] (74. J. Hamrozi [-] ) , J. Míč [-] , A. Chlum [-] (66. M. Babič [-] )

ŽK: 15. A. Rodr , 35. D. Polák , 75. P. Petružálek , 86. M. Brož , 90. P. Lorenz - 75. M. Babič . ČK: 83. M. Babič .
Hráči zápasu: A. Kracík , D. Koščál .
Místo: Hostinné. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Frič David - KROTIL Ondřej, ANDRÝS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.