1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudník v penaltách úspěšnější


Branky


0

Zajímavý zápas, ve kterém Valdice dominovaly, ale díky neproměnění spousty šancí braly pouze bodík. U hostů se dá říct, že z minima vytěžili maximum. Žacléř v tomto zápase ztratil dva body i vedení v tabulce. Rudník se odpoutává ode dna tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase tlak domácích, ale i obrovská hrubka

Do zápasu vstoupil lépe domácí Žacléř a diktoval tempo hry. Šance přibývaly jak na běžícím pásu a bylo jen otázkou času, kdy se domácí poprvé prosadí. V 21.minutě si domácí Horváth perfektně poradil se svou šancí a poslal svůj tým do vedení 1:0. Vypadalo to, že skóre bude dál narůstat, ale nebylo tomu tak. Největší překážkou pro domácí byl nepřekonatelný gólman Vachek a poté i jejich vlastní střelecká nemohoucnost. Hosté od třicáté minuty zvolili taktiku, nikam nespěcháme a deptali tím domácí hráče. V 36.minutě udělali domácí obránci na půlce naivní chybu a poslali dva hráče hostí na svou bránu. Hostující Čáp převzal míč a spolu se Zemanem uháněli k domácí bráně. Čáp předložil Zemanovi míč jako na podnose a pro toho již nebylo problémem srovnat skóre zápasu na 1:1. Domácí se již do konce poločasu na odvetu nezmohli a tak skončil poločas remízou, s kterou byli určitě spokojenější hosté.

V druhém poločase souboj domácích s hostujícím gólmanem

Obrázek druhého poločasu se hodně podobal tomu prvnímu. Domácí Žacléř se tlačil do útoku a hosté z Rudníku bránili na hranici obětavosti. Rudník využil každou příležitost ke zpomalení hry a rozhození domácích z rytmu. Domácím se dařilo po vápno a dokonce měli i některé akce dotažené do konce. Ale pořád se stejným výsledkem. Na konci stála nepřekonatelná překážka jménem Vachek. Ke konci zápasu to již byla zoufalá snaha o vedoucí gól, ale Rudník všechno ubránil a dokázal tento zápas zremizovat. Pro domácí je tato remíza velkou ztrátou a bylo to hodně znát v jejich penaltovém rozstřelu. Žacléř doufal, že si potvrdí první místo v tabulce a přitom ztratil dva body. Hosté z Rudníku si naopak dva cenné body připsali a hned se jim lépe dýchá.

Gólman hostí chytil dvě penalty a to rozhodlo

V penaltovém rozstřelu se zklamaní domácí hráči již nedokázali koncentrovat a ztratili i druhý bod. I když jejich gólman Volhejn jednu penaltu chytil, ani to nepomohlo, protože muž zápasu Vachek chytil dvě.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Žacléř
Žacléř - Popelka Jiří: Opět lepší Žacléř si "prohrál" zápas. Na nedostatek gólových příležitostí si Žacléř nemohl stěžovat. Výborný gólman Vachek likvidoval jednu za druhou. Jednalo se o vypjatý zápas, kde hosté zdržovali od třicáté minuty.

TJ Rudník
Rudník - trenér Čáp Jaroslav: Domácí byli opravdu tímlepším týmem. Naše mužstvo hrálo na hranici obětavosti a dokázalo ubojovat bod a v penaltovém rozstřelu druhý. Rozhodujícím článkem zápasu byl náš gólman Vachek.



Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - D. Horváth [-] , M. Těžký [-] , J. Špecián [-] , R. Kovačík [-] , R. Kotyk [-] (46. M. Skála [-] ) , J. Mádle [-] , T. Skála [-] , P. Ondráško [-] , J. Baše [-] , V. Herman [-]

TJ Rudník
M. Vachek [-] - D. Čáp [-] (90. M. Markus [-] ) , P. Knap [-] (76. M. Hloušek [-] ) , M. Zeman [-] , M. Kučeravý [-] , T. Horešovský [-] , L. Etflaiš [-] (46. T. Svoboda [-] ) , T. Václavík [-] , L. Kment [-] (83. J. Sucháň [-] ) , J. Štemberka [-] , P. Beláň [-]

ŽK: 8. M. Těžký , 64. J. Baše , 78. R. Kovačík , 87. J. Mádle - 17. M. Zeman , 61. M. Vachek , 89. T. Horešovský .
Hráči zápasu: D. Horváth - M. Vachek , P. Beláň .
Místo: Žacléř. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ludvík Jakub - FRIČ David, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.