Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostinné opět zabodovalo a dostalo se do čela tabulky


Branky


0

Hostinnému se v této sezoně daří a hořkost porážky zatím okusilo pouze jednou. V domácím prostředí, před vynikající návštěvou chtěli domácí dobrou formu potvrdit tříbodovým ziskem. V utkání s velice dobře hrajícím soupeřem se jim to nakonec povedlo a po tomto kole se vyhřívají na prvním místě v tabulce.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl "angličan" domácích

Oba týmy vstoupily do zápasu aktivně a bylo se na co koukat. Hostující tým byl techničtější a domácí bojovnější. Velká bitva se sváděla hlavně o střed hřiště, ale ani jeden z týmů se nedokázal dostat do trvalejšího tlaku. Šance si vytvářely oba týmy, ale bez gólového efektu. Uhodilo až po půlhodině hry. V 35.minutě domácí Jakoubek vybojoval míč na hranici velkého vápna a krásnou střelou o tyč brány hostujícího Volhejna otevřel skóre utkání. Domácí vedli 1:0 a i nadále se hrál otevřený útočný fotbal.  Šancí na vyrovnání i na navýšení skóre bylo poměrně dost, ale skóre se až do konce poločasu nezměnilo. Do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí, ale vzhledem k průběhu zápasu, byl stav určitě otevřený a nic nebylo rozhodnuté.

Druhý poločas rozhodly dva přímé kopy

Hostům vyšel vstup do druhého poločasu lépe a povedlo se jim srovnat skóre zápasu. Hostující hráči využili zaváhání domácích ve středu hřiště a podnikli rychlý brejk, na jehož konci byl hostující střelec Horváth, který srovnal stav zápasu na 1:1. Atmosféra zápasu byla krásně vyhecovaná a to díky početné divácké návštěvě. Hráči si nedali zadarmo ani kousek hřiště a tak se i zákonitě žlutilo. Karet bylo v tomto zápase opravdu dost. Oba týmy se snažily obrátit skóre ve svůj prospěch, ale dlouho se to nedařilo ani jednomu z nich. A tak utkání rozhodly standardní situace. V 81.minutě se parádně trefil z přímého kopu David Kracík a spustil lavinu nadšení domácích příznivců. To ještě nebylo vše. V 86.minutě se poroučel ze hřiště hostující Baše, když obdržel druhou žlutou a následně červenou kartu. V 87.minutě se k přímému kopu postavil domácí Jakoubek a nechytatelnou bombou završil stav utkání na 3:1 pro domácí. V zápase dobré úrovně a plném emocí nakonec braly všechny body domácí. Žacléř si bude muset počkat na domácí zápas s Kunčicemi nad Labem a pokusit se napravit si bodové renomé.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Hostinné - vedoucí mužstva Pavel Šmucer: Bojovný zápas s obou stran, kdy se bojovalo hlavně o střed hřiště. Šance byly na obou stranách. Jakoubek vybojoval míč na velkém vápně a krásnou střelou od tyče otevřel skóre. V druhém poločase po naší chybě ve středu hřiště se dostali do brejku hosté a srovnali na 1:1. Zápas rozhodli standardky. Po dvou faulech. Dva krásné trestňáky gól. Vyrovnaný zápas kde měli mírně navrch domácí.

TJ Baník Žacléř
Žacléř - spolupracovník redakce Jiří Popelka: Žacléř byl lepším týmem s mnoha gólovými příležitostmi. Bohužel střelecké trápení trvá. Krásnými trefami se blýskl Jakoubek. Škraloupem zápasu je opět rozhodování našich rozhodčích. Někteří na to už bohužel nemají.



Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - T. Valeš [-] (21. J. Slavík [-] ) , L. Kracík [-] , D. Kracík [-] , D. Polák [-] (79. M. Filcsák [-] ) , L. Horák [-] , M. Jakoubek [-] , R. Kosina [-] , R. Polák [-] , P. Lorenz [-] , A. Rodr [-] (46. P. Šmucer [-] )

TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - P. Franze [-] , D. Horváth [-] , M. Těžký [-] , J. Špecián [-] (65. L. Vít [-] ) , R. Kovačík [-] , J. Mádle [-] , T. Skála [-] , P. Ondráško [-] , J. Baše [-] , V. Herman [-]

ŽK: 42. M. Jakoubek , 82. J. Horák - 37. J. Baše , 65. J. Špecián , 79. R. Kovačík , 80. T. Skála , 89. L. Vít , 89. J. Mádle . ČK: 86. J. Baše .
Hráči zápasu: M. Jakoubek - D. Horváth .
Místo: Hostinné. Počet diváků: 195. Rozhodčí: Jehlička František - KOS Kristian, NÝVLT Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.