Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novopečený tatínek vstřelil vítězný gól


Branky


0

V zápase, který měl být pro domácí tým formalitou, domácí dvakrát vedli, aby nakonec odešli poraženi. Hostující Dolní Kalná předvedla dokonalý obrat v utkání, kterého závěr zanechal hořkou pachuť v ústech domácího celku. Dolní Kalná se tímto vítězstvím opět aktivně vrátila do boje o postupovou čtyřku. Hostinné ztratilo možnost prodrat se do čela tabulky.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v prvním poločase to nešlo podle plánu domácích

Úvod zápasu vyšel lépe domácímu celku, který se ujal režie hry. Úvodní tlak Hostinného také brzy vyústil v první branku utkání. Již v 7.minutě se pískala penalta za zákrok na domácího hráče. K exekuci pokutového kopu se postavil David Kracík a penaltu bezpečně proměnil. Domácí se ujali vedení 1:0 a dál ovládali hru v poli. Jenomže i hosté z Dolní Kalné se začali osmělovat a vytvářet si šance. Po dvaceti minutách hry již bylo srovnáno na 1:1, kdy se za hosty trefil Martin Bartoš. Až do konce prvního poločasu se obě mužstva snažili zvrátit skóre na svou stranu a i když domácí byli lepší, ani jim se to z žádné šance nepovedlo. První poločas tak skončil 1:1 a o ničem ještě nebylo rozhodnuto.

V druhém poločase přetahovaná až do konce

Do druhého poločasu vyšel vstup domácím ještě lépe než do prvního. Hned v úvodu se jim totiž povedlo vstřelit branku a obrátit skóre opět ve svůj prospěch na 2:1. Domácí Martin Jakoubek využil nepřesné přihrávky hostujících obránců, vypíchl jim míč a poté již pohodlně skóroval.  Ale domácímu týmu vedení opět dlouho nevydrželo. O šest minut později to již bylo 2:2. Domácí obranu, včetně gólmana překonal v 52.minutě Antonín Kodytek a stav utkání byl opět srovnán. Od této branky bylo aktivnější Hostinné a snažilo se zápas rozhodnout ve svůj prospěch již v základní hrací době. Jenomže tlak domácího týmu k žádné brance nevedl. Naopak byli to hosté kteří využili chyby vyběhnuvšího gólmana domácích. Hostující Michal Najman sebral domácím hráčům míč a uviděl, že domácí gólman je daleko ze své brány. Vůbec nezaváhal a poslal svůj tým poprvé v zápase do vedení na 2:3. Domácí zápas nezabalili a vytvořili si závěrečný drtivý tlak. Vyústěním tohoto tlaku byl faul na domácího hráče na hranici pokutového území. K údivu "nejen" domácího celku, tento zákrok vytáhl ven z vápna a kopal se trestňák. Domácí tak přišli o možnost srovnání a hosté se radovali z nečekaného, ale neskutečně ubojovaného vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Hostinné - Vedoucí mužstva Pavel Šmucer: Oboustranně bojovný fotbal, kde na konci byli hosté tím šťastnějším týmem. Škoda neodpískané penalty v závěru utkání. V závěrečném drtivém tlaku, se nám branku vstřelit nepodařilo a tak si šťastnější hosté odvezli všechny tři body.

FK Dolní Kalná
Dolní Kalná - trenér Tomáš Navrátil st.: Celé utkání bylo naprosto vyrovnané, nám se nepovedly vstupy do obou poločasů,kdy jsme inkasovali, ale vždy jsme manko dotáhli a v 85. minutě rozhodli novopečeným tatínkem Michalem Najmanem, který nemohl lépe oslavit čtvrteční narození své dcery Adélky. V nastavení vzplály na hřišti emoce, když penaltový faul na Martina Bartoše vytáhl sudí mimo vápno a po rozehrání utkání ukončil. Pro nás nesmírně cenné tři body, které nás vrátily do hry o lepší čtyřku.



Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - M. Filcsák [-] (46. T. Maličký [-] ) , A. Rodr [-] (85. J. Slavík [-] ) , D. Kracík [-] , P. Lorenz [-] , L. Horák [-] , P. Šmucer [-] , M. Jakoubek [-] (75. Z. Pištora [-] ) , R. Kosina [-] , L. Kracík [-] , D. Polák [-]

FK Dolní Kalná
M. Richter [-] - V. Kodytek [-] (77. V. Purkert [-] ) , V. Bartoš [-] , J. Jiřička [-] (72. M. Najman [-] ) , D. Ježek [-] , A. Kodytek [-] , M. Bartoš [-] , M. Stránský [-] , J. Navrátil [-] , Z. Tauchman [-] , L. Dědek [-]

ŽK: 22. L. Horák , 63. R. Kosina - 7. A. Kodytek , 81. D. Ježek , 86. M. Najman .
Hráči zápasu: M. Jakoubek - A. Kodytek , M. Najman .
Místo: Hostinné. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Vrba Radek - JEHLIČKA František, KLEČKA Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.