Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov dokázal vybojovat dva body


0

Byl to zápas nadprůměrné úrovně, kde si oba týmy hrábly na dno svých sil. Hosté potvrdili roli výborně hrajícího mužstva, ale z Trutnova si odváží pouze bodík za remízu. Žacléř se dostal třikrát až k penaltám a třikrát penaltový rozstřel prohrál. Po tomto kole se tabulka neskutečně vyrovnala a první celek od posledního dělí pouhé čtyři body.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase hodně šancí a vedení hostů

Úvod zápasu vyšel lépe domácímu celku. Po dvou minutkách se k přímáku z dobré pozice postavil domácí Milan Kulda a jeho střela těsně minula bránu gólmana Volhejna. Jenomže skoro z protiútoku přišlo první varování od hostujícího Horvátha, když se z dobré pozice trefuje do tyče domácí brány. V osmé minutě nabíjí Horváth již ostré patrony a otvírá skóre zápasu. Podařilo se mu oklamat domácího beka Drtinu a přesně k tyči zavěsit. Hosté vedli 0:1 a tempo hry bylo pořád vysoké. V první půlhodině si vytvořily gólovky domácí Kárník i Chvalina, ale gól se jim vstřelit nepodařilo. Na druhé straně se ukázal domácí gólman Mahrla, který si poradil se šancemi Mádleho a Horvátha. Po necelé půlhodině mají domácí výhodu trestného kopu. Kárníkovu umístěnou střelu vyrazil hostující gólman na břevno. K odraženému balónu se dostal Chvalina a pomocí teče dostal míč do sítě Volhejnovi brány. Hosté jsou již lepším týmem a opět se ujímají vedení. Sice jim k tomu pomohla hrubka domácích, ale to nic nemění na gólu Ondráška v 35.minutě, který poslal hosty do vedení. Hosté dokonce mohli své skóre navýšit, ale opět v bráně čaroval domácí gólman Mahrla. Tento první poločas mohl klidně skončit 4:7 a nikdo by se vůbec nedivil. Takto šli do kabin hosté s těsným vedením 1:2.

V druhém poločase Trutnov výhru ubojoval

Do druhého poločasu vstoupil lépe hostující celek a již po třech minutách měl Skála výbornou gólovou pozici. Jenomže přestřelil. Hosté byli pořád lepší, ale po hodině hry je k zemi srazila hodně přísná červená karta pro Ondráška. Od té doby se hostující tým začal spoléhat pouze na brejky a domácí si střídáním čerstvé krve vynutili převahu. Vše podstatné se událo v poslední čtvrthodině zápasu. V 73.minutě si domácí vynutili přímý kop z velice dobré pozice. I tento trestňáček byl velice přísně odpískán. K míči se postavil střídající Řehůřek a nedal gólmanovi Volhejnovi šanci. Bylo srovnáno na 2:2 a domácí měli nakročeno k vítězství. A to i proto, že kvůli zranění musel střídat vynikající Horváth. Až do konce zápasu si obě mužstva vytvořili po jedné gólovce. Hlavička Těžkého měla gólové parametry, ale domácí gólman Mahrla se opět vytáhl a neuvěřitelným zákrokem jeho šanci zlikvidoval. V poslední minutě byl u nebezpečného míče dřív hostující gólman Volhejn a zbytečně ho dojel domácí Horáček, který byl po tomto zákroku vyloučen. Do konce zápasu se již skóre nezměnilo a tak se šlo na pokutové kopy.

Strašák v podobě pokutových kopů pro hosty, opět zaúřadoval

Žacléř se dostal k pokutovým kopům potřetí a Trutnov podruhé za sebou. Penalty začaly zajímavě, když ani domácí Řehúřek a ani hostující Skála neproměnili. Druhá série byla úspěšná a domácí Zákravský i hostující Baše proměnili. Třetí série byla rozhodující! Domácí Rada bezpečně proměnil a hostující Skála nedal. Čtvrtá série byla pro Jankoviče i Těžkého úspěšná. A tak bylo vše na domácím Chvalinovi. Ten se nezmýlil a druhý bod tak získal domácí Trutnov. Žacléř, přes vynikající výkon, odjíždí pouze s jedním bodem. Žacléř již potřetí penaltový rozstřel neustál a Trutnov v něm uspěl podruhé za sebou.



Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov C
Trutnov - spolupracovník redakce Votoček Jaroslav: V utkání jsme nebyli favoritem a po průběhu dva body bereme. Možná byl Baník fotbalovější, byl však také méně disciplinovaný, jeho hráči až příliš často reagovali na výroky hlavního arbitra, který jim, byť přísně, vyloučil hráče Ondráška. My jsme této skutečnosti využili a bojovností utkání srovnali. Pro mě osobně to bylo emočně těžké utkání, v týdnu se na různých místech objevili nesmyslné poznámky k tomu, že ač Žacléřák trénuji v Trutnově. Takže jsem vcelku rád, že mužstvo, které nyní s Marcelem Kalhousem trénuji, vyhrálo, a mužstvo, které jsem trénoval a třeba i jednou zase budu, veze domů alespoň bodík, a to myslím upřímně. Celé mužstvo zaslouží pochvalu za přístup, bojovnost a nasazení. Dnes bych nevyzdvihl jednotlivce, dva cenné body vybojoval celý tým. Čeká nás druhá polovina soutěže, do které jdeme s jedním plusovým bodem. Abychom mohli pomýšlet na kýžený postup, musíme ještě hodně pracovat.

TJ Baník Žacléř
Žacléř - spolupracovník redakce Popelka Jiří: Je to pořád stejná písnička. Opět jsme byli lepším týmem s více gólovými příležitostmi. Utkání ovlivnilo přísné vyloučení Ondráška a vyrovnávací branka přišla po přísně nařízeném trestňáku. O následných penaltách ani nemluvím. Neumíme je a ztrácíme tak body. Soupeři se na nás dotahují a je to škoda, že zbytečně ztrácíme body.



Sestavy


MFK Trutnov C
J. Mahrla [-] - R. Horáček [-] , V. Drtina [-] , Z. Bělonožník [-] (60. L. Šimočko [-] ) , J. Zákravský [-] - J. Jankovič [-] , R. Rada [-] , O. Kárník [-] (40. J. Vomočil [-] ) - M. Kulda [-] (65. D. Řehůřek [-] ) , P. Chvalina [-] - R. Klossovski [-]

TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - M. Těžký [-] , D. Horváth [-] (75. J. Těžký [-] ) , M. Skála [-] , R. Kovačík [-] , J. Mádle [-] , J. Špecián [-] , T. Skála [-] , P. Ondráško [-] , V. Herman [-] , J. Baše [-]

ŽK: 20. R. Horáček , 71. P. Chvalina , 86. D. Řehůřek - 48. M. Skála , 50. P. Ondráško , 52. V. Herman , 90. J. Baše . ČK: 90. R. Horáček - 62. P. Ondráško .
Hráči zápasu: P. Chvalina - D. Horváth .
Místo: H.S.M.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Styblík Jaromír - SKŘIVÁNEK Miloš, OTAVA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.