2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov oplatil Jičínu porážku z úvodního kola


Branky


0

V prvním kole prohrál Trutnov na hřišti v Jičíně 5:0 a v odvetě to chtěl napravit. Čekal ho ovšem nelehký úkol, protože do Trutnova navíc zavítal první tým tabulky. Nakonec se to podařilo a Trutnov dokonce předskočil Jičín v tabulce 1.B. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas v režii domácího týmu

Do zápasu vstoupil lépe hostující Jičín a z úvodního tlaku měl sérii rohových kopů. Jenomže z toho nic nebylo a domácí se začali dostávat do hry. V páté minutě přišla první šance domácích, ale se slabou Kárníkovou střelou si gólman Mauer poradil. A se stejným výsledkem dopadla i rána Kuldy o tři minuty později. Po čtvrthodince měl na hlavě gól domácí Kulda, ale Mauer byl na místě. V dvacáté minutě si vytvořil gólovku domácí Rada, ale ani nadvakrát nepřekonal gólmana Mauera a Kulda z dorážky dopadl úplně stejně. Po této akci následoval rychlý protiútok, ale Hakenova rána si cestu mezi tři tyče nenašla. I když si domácí tým v prvním poločase vytvořil docela dost příležitostí ke skórování, tak se mu branku vstřelit nepodařilo a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

V druhém poločase konečně padaly góly

Domácí tým začal druhý poločas stejně, tak jak ho skončil. Byl prostě lepším týmem. Po čtyřech minutách měl opět šanci velice aktivní Kulda, ale opět gólmana Mauera nepřekonal. Málem se potvrdilo pravidlo NEDÁŠ - DOSTANEŠ, protože Jičín se dostal do jasné gólovky, ale Drtina vykopl z brankové čáry na roh. Tato šance hostí byla ojedinělá a domácí dál tlačili. V 64.minutě dostal Trutnov výhodu přímého kopu. Tvrdá rána proletěla těsně kolem Mauerovi brány. Domácí diváci se gólu dočkali až dvacet minut před koncem utkání a pomohl k němu střídající hráč. V 72.minutě rozehrál rohový kop Řehůřek a míč nakonec skončil před Šimočkem. Ten nezaváhal a propálil vše, co mu stálo v cestě. Domácí tým se ujal konečně zaslouženého vedení. Hosté z Jičína si velký závěrečný tlak nevytvořili a tak byli potrestáni druhou brankou v závěru utkání. V poslední minutě se napřáhl Chvalina a krásnou ránou vyhnal pavouky ze šibenice Mauerovi brány. Zápas tak skončil 2:0 pro domácí Trutnov a byla to zcela zasloužená výhra.



Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov C
Spolupracovník redakce jaroslav Votoček: Dnes jsme byli lepším týmem a zaslouženě zvítězili. V první půli jsme měli dvě šance, ale neproměnili je. O poločase jsme hráče nabádali k trpělivosti a hlavně jsme chtěli přidat v pohybu a napadání. Nakonec se nám podařilo vstřelit dvě krásné branky, které potěšily, stejně jako předvedená hra i naše příznivce. Celý tým podal velmi dobrý výkon, vynikli Drtina a Šimočko.

SK Jičín B
Trenér Roman Mikolášek: Zasloužené vítězství domácího celku, bohužel směrem dopředu jsme úplně jalový.



Sestavy


MFK Trutnov C
J. Mahrla [-] - R. Wimmer [-] , V. Drtina [-] , L. Šimočko [-] , J. Zákravský [-] - R. Rada [-] (70. D. Řehůřek [-] ) , O. Kárník [-] , R. Klossovski [-] (89. T. Huynh [-] ) , J. Jankovič [-] - J. Vomočil [-] (64. P. Chvalina [-] ) , M. Kulda [-] (86. O. Chráska [-] ) -

SK Jičín B
L. Mauer [-] - M. Šaroun [-] , L. Haken [-] , M. Jeník [-] , J. Krykorka [-] - M. Srb [-] (50. J. Drusan [-] ) , M. Kirschner [-] , J. Veg [-] (72. O. Kořínek [-] ) , L. Janda [-] - P. Horáček [-] (64. R. Pluhař [-] ) , M. Mészáros [-] -

ŽK: 86. O. Kárník - 36. M. Kirschner , 48. L. Haken , 80. O. Kořínek .
Hráči zápasu: V. Drtina , L. Šimočko - L. Mauer , L. Haken .
Místo: H.S.M.. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šlezingr Lukáš - LUDVÍK Jakub, ANDRÝS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.