2:1p.
(0:1)
19. M. Zeman
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostinné vyrovnalo až v poslední minutě zápasu


Branky


0

V této vyrovnané skupině 1.B. třídy hostilo třetí Hostinné, čtvrtý Rudník. Očekávalo se vyrovnané dramatické utkání, což se před úžasnou návštěvou více než dvou stovek diváků, potvrdilo. Pomocný druhý bod zůstal doma a tak se Hostinnému podařilo udržet se v první čtyřce.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se síť za zády gólmanů rozvlnila pouze jednou

Od začátku se hrál svižný fotbal s bojem o každý kousek volného místa. V prvním poločase byla hra spíše vyrovnaná, i když mírnou převahu si vytvořil domácí tým. Jenomže Rudník měl nebezpečné akce a z jedné se mu podařilo skórovat. V 19.minutě se hosté dostali do vápna a při jejich tlaku se míč dostal k Zemanovi, který se šikovně uvolnil a nedal gólmanovi Horákovi žádnou šanci. Hosté se překvapivě ujali vedení 0:1 a zatáhli se do obrany. Domácí tým si ještě do konce poločasu vytvořil několik slibných šancí, ale hostující gólman Čáp byl pokaždé namístě. Mimochodem, Rudník neměl před tímto zápasem gólmana a tak musel do brány asistent trenéra, gólman Čáp, který ukázal, že nic ze svého umění neztratil. První poločas vyhráli hosté 0:1 a bylo na domácích, aby zápas v druhém poločase ještě zdramatizovali.

Obrovský tlak domácích vedl pouze k vyrovnávací brance

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým a bylo vidět, že chce utkání otočit ve svůj prospěch. V úvodní čtvrthodince měli převahu domácí, ale hosté se po každé standardce dostávali do nebezpečných příležitostí. Po hodině hry přišla pro hosty červená karta, kdy Václavík zatáhl za dres domácího hráče ve vyložené šanci. Po této červené kartě byl již tlak domácího týmu hodně výrazný a většina zápasu se odehrávala na polovině hostujícího mužstva. Jenomže domácí byli v šancích buď ukvapeni, anebo jim v cestě stál vynikající Čáp v bráně hostí. V 70.minutě se stala obdobná situace, jako při červené kartě pro hostujícího hráče, ale tentokrát to sudí na červenou pro domácího hráče, neposoudil. Domácí se vytoužené branky dočkali až v první minutě nastavení. Jakoubek si převzal přihrávku a střelou po zemi tyči dokázal vyrovnat. Zápas tak skončil remízou a šlo se na pokutové kopy.

V penaltovém rozstřelu zazářil domácí gólman Horák

Penaltový rozstřel ovládl domácí gólman Horák, který chytil penalty hostujícím Horešovskému a Víškovi. Hostinné tak nakonec získalo druhý bod a dá se říct, že zcela zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Vedoucí mužstva Pavel Šmucer: Diváci viděli velmi rychlé a bojovné utkání s vysokým nasazením obou celků. Hosté se ujali vedení a dařilo se jim držet výsledek, i přes značný tlak až do posledních minut. Vyrovnat se nám podařilo až v nastavení hrací doby. V penaltové loterii jsme byli úspěšnější.

TJ Rudník
Spolupracovník redakce Pavel Cerman: Bylo to vyrovnané utkání s větším množstvím šancí pro domácí. V druhém poločase jsme velice dobře bránili. Na penalty byl šťastnější domácí tým.



Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - J. Marek [-] , D. Kracík [-] , T. Maličký [-] , P. Šmucer [-] , M. Jakoubek [-] , R. Kosina [-] , T. Valeš [-] , L. Kracík [-] , A. Rodr [-] (46. P. Janouch [-] ) , L. Horák [-] (58. J. Slavík [-] )

TJ Rudník
J. Čáp [-] - D. Čáp [-] (82. L. Kment [-] ) , P. Knap [-] (78. J. Sucháň [-] ) , M. Zeman [-] (72. T. Horešovský [-] ) , M. Kučeravý [-] , M. Hloušek [-] , L. Etflaiš [-] , T. Václavík [-] , J. Víšek [-] , T. Svoboda [-] , J. Štemberka [-]

ŽK: 35. P. Šmucer , 45. R. Kosina , 78. J. Marek , 82. T. Valeš - 39. P. Knap , 45. M. Kučeravý , 70. J. Víšek , 71. L. Etflaiš , 71. D. Čáp , 82. T. Svoboda . ČK: 63. T. Václavík .
Hráči zápasu: M. Jakoubek - J. Čáp , M. Hloušek .
Místo: Hostinné. Počet diváků: 225. Rozhodčí: Vitvar Martin - STYBLÍK Jaromír, ŽEROVNICKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.