T. Repka 24.
T. Repka 86. (p.)
2:3p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín vydřel dva body v penaltovém rozstřelu


Branky


24. T. Repka , 86. T. Repka (p.) - 55. R. Pluhař , 65. T. Haken
0

Šesté Valdice hostily první Jičín, ale v tabulce vyl rozdíl mezi týmy pouze dvoubodový. Čekalo se bojovné, vyrovnané utkání, kde mohlo rozhodovat i větší štěstí při koncovce obou týmů. Nakonec se to potvrdilo a zápas dospěl až k penaltám. Jičín tak i po tomto zápase zůstal na prvním místě, ale ani Valdice neztratily kontakt se špičkou tabulky.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhrály Valdice

Oba týmy vstoupily do utkání aktivně a od začátku se bylo na co koukat. Techničtější hosté se častěji dostávali do zakončení a domácí obrana v čele s vynikajícím Mäsiarem v bráně, výborně čelila nebezpečným atakům hostů. Ale ani domácí se nenechali zahanbit a podnikali nebezpečné protiútoky. Početná divácká návštěva se prvního gólu dočkala po necelé půlhodince hry. Kapitán domácího týmu Tomáš Repka potvrdil svou vynikající formu z posledních zápasů a přesnou hlavičkou poslal svůj tým do vedení. Až do konce prvního poločasu si oba týmy vytvořily několik nadějných příležitostí ke skórování, ale stav se již nezměnil. První poločas sice vyhráli domácí o jeden gól, ale zdaleka nebylo rozhodnuto.

 

Přetahovaná v druhém poločase nakonec skončila remízou

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostům z Jičína. Povedlo se jim vytvořit tlak, z kterého již po pěti odehraných minutách skórovali. Branku se povedlo vstřelit hostujícímu Pluhařovi, který srovnal stav utkání na 1:1. Hosté i nadále tlačili a byli i lepším týmem. Za dalších deset minut se již Jičín ujal vedení. Dobře hrající Haken otočil stav zápasu na 1:2 pro hosty. Domácí zápas nevzdali a svou bojovností vyrovnali hru. Opět se šance střídaly na obou stranách, ale blíže k brance měli párkrát hosté. Čtyři minuty před koncem zápasu se pískala hodně přísná penalta v prospěch domácího mužstva. K exekuci se postavil domácí kapitán repka a srovnal stav zápasu na 2:2. Závěr utkání byl hodně divoký. Nejdřív se do gólové šance dostal domácí Rejman, ale v gólovce těsně minul bránu. V poslední minutě měl možnost rozhodnout ve prospěch hostí z trestňáku Haken. Jeho střela letěla těsně vedle a tak se šlo na penalty.

V penaltovém rozstřelu šťastnější hosté

V penaltovém rozstřelu prokázali pevnější nervy hosté, když ho dokázali vyhrát 2:4. Jičín si tak odváží druhý bod a vzhledem k průběhu zápasu, je tento druhý bod pro Jičín asi zasloužený.



Ohlasy k zápasu


TJ SKP Valdice
Trenér Viktor Kubíček: Před pěknou diváckou kulisou se v derby hrál vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách. Nakonec po nerozhodném výsledku došlo na pokutové kopy, ve kterých se štěstí přiklonilo na stranu Jičína, který si tak připsal o jeden bod navíc.

SK Jičín B
Trenér Roman Mikolášek: Před pěknou diváckou návštěvou se hrálo derby utkání, které se muselo líbit. V zápase se zrodilo spousty brankových příležitostí na obou stranách. S výsledkem jsme spokojeni, i když obě branky domácích byly sporné. První brance předcházelo přistrčení našeho hráče v hlavičkovém souboji, druhé přísná penalta 5 minut před koncem zápasu. Druhý bod po střelbě PK si za průběh zápasu zasloužíme.



Sestavy


TJ SKP Valdice
A. Mäsiar [-] - V. Kalenda [-] (75. M. Volšička [-] ) , T. Rejman [-] (90. T. Vočka [-] ) , O. Pitthard [-] , O. Zugar [-] , D. Mužíček [-] (62. J. Špicar [-] ) , L. Maxa [-] (81. O. Daniš [-] ) , L. Sedlák [-] , P. Drahoňovský [-] , T. Repka [-] , P. Vilímek [-]

SK Jičín B
L. Mauer [-] - L. Haken [-] , M. Jeník [-] , J. Krykorka [-] - T. Haken [-] , L. Janda [-] (46. J. Nálevka [-] ) - R. Pluhař [-] , P. Horáček [-] (87. M. Srb [-] ) - M. Mészáros [-] (67. J. Míka [-] ) , M. Kirschner [-] (77. P. Bryscejn [-] ) , F. Materna [-]

ŽK: 40. P. Vilímek , 72. T. Rejman , 88. O. Zugar - 44. M. Mészáros , 85. J. Krykorka , 89. P. Bryscejn .
Hráči zápasu: A. Mäsiar , T. Repka - T. Haken , R. Pluhař .
Místo: Valdice. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Havlík Aleš - ŽEROVNICKÝ David, STYBLÍK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.