1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V bojovném zápase bral dva body Trutnov


Branky


0

Tato skupina 1. B. třídy je tak vyrovnaná, že v podstatě nezáleží na pořadí, ale v jaké sestavě se zrovna týmy sejdou. Trutnovští hráči, sužovaní nemocemi, proto odjížděli do Hostinného s obavami. Ohromná bojovnost na obou stranách přinesla zajímavé utkání s rozuzlením až v pokutových kopech. V neúplné tabulce (odložený zápas Rudník - Žacléř ) je to opět vše srovnané na tři body. Tedy kromě týmu Kunčic nad Labem, které mají na první čtyřku již pouze teoretickou naději.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Trutnova v prvním poločase

Úvod zápasu vyšel lépe hostům z Trutnova, kteří si také vytvořili první šance zápasu. Ve třetí minutě se hostující Rada dostal až k brankové čáře a přesnou přihrávkou našel Klossovského. Jeho dobrou střelu vyrazil reflexivně nohou domácí gólman Horák. O dvě minutky později utekl všem hostující Řehůřek, ale zamířil zbrkle vedle. A do třetice to byli hosté a to konkrétně Klossovski, který zahodil další gólovku. Domácí tým se dostal do hry až po deseti odehraných minutách a byla z toho gólovka Jakoubka. Jenomže gólman hostí Mahrla ho vychytal. A v podstatě vzápětí z další akce se dostal do šance domácí Kosina, ale přestřelil. Po úvodní čtvrthodince se již hosté radovali z gólu. Vomočil vybídl kolmicí Řehůřka a ten zkušeně přehodil vybíhajícího Horáka. Po inkasované brance domácí tým přitvrdil a začínal si získávat převahu. Odměnou mu mohlo být vyrovnání v třicáté minutě, kdy se do gólovky dostal Marek, jenomže vysoko přestřelil. V 34. minutě se dostal hostující Klossovski do výborné šance, ale ani on neproměnil. V poslední šanci prvního poločasu se ocitli hosté, kteří dostali výhodu přímáku z dobré pozice. Horák si se střelou Řehůřka poradil a tak se šlo do šaten za stavu 0:1 pro hosty.

Celý druhý poločas domácí o desíti a přesto vyrovnali

Úvod druhého poločasu a vlastně i celý zápas ovlivnila červená karta pro domácího Jakoubka, po druhé žluté kartě, za faul na hostujícího Kučeru. Kupodivu se hosté dostali do menšího tlaku než v prvním poločase a hra byla docela vyrovnaná. Domácí zodpovědně bránili a hosty do žádné vážnější šance nepouštěli. A když už se Trutnov k nějaké šanci přece jen propracoval, tak domácí gólman byl na místě. Domácí tým ke konci poločasu přidal a začal být mírně lepší. Hosté začínali být nervóznější a dělali chyby a zbytečně faulovali. Po jednom faulu dostalo Hostinné výhodu standardky z dobré vzdálenosti asi třiceti metrů. Slavík našel přesným pasem spoluhráče a jeho střelu vytáhl gólman Mahrla na břevno. Jenomže rána se od brány odrazila před bránu, kam nabíhali pouze domácí hráči. No a první byl u míče Valeš, který hlavou srovnal na 1:1. Zápas nám skončil 1:1 a to zcela zaslouženě, protože hosté nedokázali využít poločasovou přesilovku. A šlo se na pokutové kopy.

V penaltách zazářil Mahrla chycením dvou penalt

V první sérii za hosty kapitán Zákravský ano, za domácí, prezident klubu Filcsák ne 0 – 1. Ve druhé sérii se Klossovski ani Slavík nemýlili 1 – 2. Stejně tak ve třetí sérii dorostenci Chráska a Marek 2 – 3. Ve čtvrté sérii za hosty kopal Šimočko, kterého vychytal k radosti domácích příznivců Horák, ale kapitána domácích Valeše vylapal Mahrla 2 – 3 a naději domácím a prémiový bod hostů zajistil mazácky Jankovič. Zasloužený bod putoval do Trutnova.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Vedoucí mužstva Pavel Šmucer: Bojovné utkání po celou hrací dobu, šance si dokázali vytvářet oba celky. Po chybě v obraně se Trutnovští ujali vedení. Prakticky celý druhý poločas hráli hosté přesilovku, kterou ale nedokázali využít. Naopak našim hráčům se podařilo vyrovnat. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté.

MFK Trutnov C
Vedoucí mužstva Jaroslav Votoček: Určitě jsme předvedli nejlepší poločas podzimu, hráli jsme dobře kombinačně, vytvářeli si šance, ty jsme bohužel neproměňovali, což byla jediná kaňka první půle. Ve druhé jsme měli hru pod kontrolou, bohužel jsme branku nepřidali a naopak jsme zbytečně inkasovali šest minut před koncem. Naštěstí jsme oproti minulému týdnu zvítězili na pokutové kopy, když exceloval Kuba Mahrla. Diváci podle mne viděli utkání velmi dobré úrovně, ve kterém jsme byli lepším týmem a zaslouženě si odvážíme důležité body.



Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - J. Marek [-] , P. Šmucer [-] , J. Slavík [-] , L. Horák [-] (46. T. Maličký [-] ) - T. Valeš [-] , R. Kosina [-] , R. Polák [-] , L. Kracík [-] - D. Kracík [-] (81. M. Filcsák [-] ) , M. Jakoubek [-] -

MFK Trutnov C
J. Mahrla [-] - R. Horáček [-] , L. Šimočko [-] , P. Kučera [-] , J. Zákravský [-] - J. Jankovič [-] , R. Klossovski [-] , O. Kárník [-] , R. Rada [-] (53. D. Bartůněk [-] ) - D. Řehůřek [-] (82. O. Chráska [-] ) , J. Vomočil [-] (72. V. Drtina [-] ) -

ŽK: 28. M. Jakoubek , 60. J. Slavík , 65. J. Horák , 82. D. Kracík - 59. D. Řehůřek . ČK: 47. M. Jakoubek .
Hráči zápasu: T. Valeš - J. Mahrla , R. Horáček , O. Kárník .
Místo: Hostinné. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Mlynář Michal - SVOBODA Filip, ŽEROVNICKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.