Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm kulí jako v Sarajevu!


Branky


0

Tato skupina 1. B. třídy je tak vyrovnaná, že v podstatě nezáleží na pořadí, ale v jaké sestavě se zrovna týmy sejdou. Jičín přijel v hodně oslabené sestavě, dokonce se čtyřmi mladšími dorostenci v základní sestavě. Domácím sice také chyběli tři hráči ze sestavy, ale rozdíl v kvalitě se postupně projevil. Diváci se na tomto zápase hodně bavili a to hlavně v každém zápase jde!  V neúplné tabulce (odložený zápas Rudník - Žacléř ) je to opět vše srovnané na tři body. Tedy kromě týmu Kunčic nad Labem, které mají na první čtyřku již pouze teoretickou naději.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v síti hostí nenasvědčovaly debaklu

Úvod zápasu patřil hostům z Jičína, kteří se lépe pohybovali a dostávali tak domácí hráče pod tlak. Postupem času, ale domácí hru vyrovnali a po patnácti minutách již byl domácí tým lepší. Mladíci s Jičína nestíhali konkurovat zkušenějším domácím borcům a po necelé půlhodině hry přišla první branka zápasu. Domácí Tomáš Jiřička vystihl špatnou rozehrávku soupeře a tváří v tvář Mauerovi mu nedal šanci. Dolní Kalná se tak ujala vedení 0:1. Po dalších devíti minutách to bylo již 2:0, když svoji druhou branku vstřelil, no spíše "donesl" do brány, opět Tomáš Jiřička. Tomáše Jiřičku zápas opravdu bavil a svými přesnými centry připravil ještě spoluhráčům dvě gólovky. Ale Jak Tauchman, tak i Stránský, nedokázali míč před bránou zpracovat a tak bylo po gólovkách. V prvním poločase měl Jičín náznaky dobrých šancí, ale žádnou ze svých akcí nedotáhl do gólového zakončení. Do šaten šli domácí s dvoubrankovým náskokem a s vědomím, že mají hru pevně ve své moci.

V druhém poločase pětigólový příděl do sítě hostí

Start do druhé půle se domácím vydařil náramně, gólman Mauer fauloval v sobotu neuhlídatelného Tomáše Jiřičku a rozhodčí odpískal pokutový kop. K exekuci penalty se postavil Jarda Jiřička a navýšil skóre již na 3:0. V 55.minutě se povedlo Jičínu snížit na 3:1 Horáčkem. Tato branka hosty hodně nabudila a v následujících patnácti minutách na hřišti dominovali. Jenomže pozorná obrana v čele se stopery Antonínem Kodytkem a Martinem Stránským, je ani jednou do vápna nepustila. Dvacet minut před koncem zápasu vzal na sebe zodpovědnost nejlepší hráč domácího týmu Tomáš Jiřička. Předvedl akci jako z učebnice a pro Najmana již nebylo problémem zvýšit na 4:1. Od té doby se konala exhibice domácího týmu na otevřené scéně. Další branku přidal Vítek Kodytek, který si pohrál s celou obranou, včetně gólmana Mauera a zavěsil do prázdné. A když přidali ještě další branky Stránský a Najman, tak bylo dílo zkázy pro hosty z Jičína, dokonáno. V závěru vyprovázel domácí borce mohutný aplaus spokojených diváků, kteří se dočkali vysoké výhry svého týmu.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Kalná
Spolupracovník redakce Tomáš Navrátil: V sobotu to prostě byla pod kaštany fotbalová paráda, udělali jsme další krok, ale do konce jsou ještě tři kola, ve kterých k úplné jistotě postupu do první čtyřky potřebujeme získat čtyři body. Jen připomínám, že ve hře jich je devět. Díky v rozporu s rozpisem soutěží KFS odloženému utkání v Rudníku jsme se vyhoupli na první místo tabulky a rádi bychom na něm zůstali co nejdéle.

SK Jičín B
Trenér Roman Mikolášek: Před utkáním jsme měli velké problémy dát dohromady 11 hráčů. Postupně se z důvodu nemoci nebo pracovních povinností omluvilo 7 hráčů. Museli jsme použít 4 hráče z dorostu, kteří měli dopolední zápas v nohách. Výsledek hovoří za vše.



Sestavy


FK Dolní Kalná
M. Richter [-] - Z. Tauchman [-] , J. Jiřička [-] (79. M. Bélik [-] ) , M. Stránský [-] , T. Jiřička [-] , V. Bartoš [-] , T. Hampl [-] , M. Najman [-] , A. Kodytek [-] , V. Kodytek [-] (82. L. Strnádek [-] ) , D. Ježek [-]

SK Jičín B
L. Mauer [-] - M. Šaroun [-] , J. Krykorka [-] , T. Bucek [-] - V. Horáček [-] , M. Kirschner [-] , L. Janda [-] (55. J. Veg [-] ) , M. Srb [-] - P. Horáček [-] - J. Sajdl [-] , A. Grosu [-]

ŽK: 48. M. Kirschner .
Hráči zápasu: T. Jiřička , M. Najman - P. Horáček .
Místo: Dolní Kalná. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Hlavsa Václav - KOUT Jaroslav, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.