3:2p.
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice neuvěřitelně vyrovnaly zápas


Branky


0

V tomto zápase šlo Kunčicím už o body do jarní skupiny o záchranu. To Žacléř měl v úmyslu v Kunčicích vyhrát a zajistit si tak výbornou výchozí pozici do posledního kola. Jenomže v dramatickém zápase plném neuvěřitelných zvratů, bylo nakonec vše jinak. Kunčice si připsaly dva body, ale postupem už nezamíchaly. To Žacléř si cestu do postupové čtyřky značně zkomplikoval a pouze výhra v posledním kole nad Trutnovem, mu dá naději na postup do jarních finálových bojů.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byl jasně lepší hostující tým

Žacléř má už delší dobu problémy složit dokupy základní sestavu, protože má neuvěřitelnou smůlu na zranění. Ale i v této "slátané" sestavě byl Žacléř v prvním poločase jasně lepším týmem a domácí byli naprosto neškodní. Hosté se ujali vedení již v 17.minutě, když míč za záda gólmana Petráka dostal Patrik Ondráško. Hosté byli i nadále lepším týmem a odměnou jim byla druhá vstřelená branka. V 33.minutě se tentokrát prosadil Jaroslav Mádle a svým gólem poslal Žacléř do dvoubrankového vedení. Hosté vyhráli první poločas 0:2 a jejich vedení mohlo být klidně i vyšší. Domácí se na žádnou gólovou akci nezmohli.

Do druhého poločasu nastoupil jiný domácí tým

Do druhého poločasu nastoupil úplně jiný domácí tým a dokonale tím hosty zaskočil. Domácí byli najednou rychlejší, hbitější a vycházela jim i kombinace. A navíc jim dokonale vyšel úvod druhého poločasu. Po odehraných deseti minutách snížil domácí Aleš Tryzna na 1:2 a domácí i nadále pokračovali v tlaku na hostující bránu. Po dalších třech minutách bylo srovnáno. A byl to opět Aleš Tryzna, který rozvlnil síť za zády gólmana Volhejna podruhé. Po této brance tempo domácích přece jen trošku opadlo a hra se docela vyrovnala. Žacléř se konečně vzpamatoval a opět začal i útočit. Jenomže gól ne a ne přijít. Jednou zachránila již překonaného gólmana tyč jeho brány a podruhé zase rozhodčí neuznal vstřelený gól. Zápas tak skončil remízou 2:2 a šlo se na pokutové kopy. Stínem utkání bylo zranění hostujícího Špeciána, který má po zákroku domácího hráče zlomenou klíční kost.

Druhý bod po penaltách braly šťastnější Kunčice

Penalty jsou černou můrou Žacléře, protože ani jednou v nich ještě nedokázal zvítězit. I v tomto rozstřelu se to potvrdilo a Žacléř tak z tohoto utkání vytěžil pouze bod. U domácích by se dalo říct, že vytěžili z minima maximum.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kunčice nad Labem
Trenér Jan Jelínek: Zápas dvou zcela rozdílných poločasů, ten první, to byla parodie na fotbal od některých našich hráčů. Bez zájmu o dění na hřišti, pohybem na hřišti to připomínalo výšlap turistů na Sněžku. Po důrazné domluvě v kabině a zamíchání se sestavou byl druhý poločas o něčem jiném. Rychlý pohyb, důrazné napadání a nabídka přineslo své ovoce v podobě dvou rychlých branek. V penaltovém rozstřelu jsme byli úspěšnější a konečně bodovali.

TJ Baník Žacléř
Spolupracovník redakce Jiří Popelka: Do Kunčic jsme přijeli opět splácaní jak to šlo. Někteří hráči museli hrát i se zraněním. První poločas jsme byli překvapivě lepším týmem a vytvořili jsme si několik šancí, z nichž jsme dvě využili a zaslouženě o poločase vedli. Co jsme nechtěli, se přesně stalo. Prvních deset minut druhého poločasu jsme nepochopitelně absolutně nehráli a domácí si vytvořili 4 šance, z nichž dvě využili, a bylo to 2:2. Poté jsme se jakžtakž vzchopili a vytvořili si šance. Bohužel nás zastavila buď branková konstrukce, gólman nebo pomezní, který nám neuznal dle mého názoru regulérní branku. A tak se opět kopali penalty, které my neumíme, a bod navíc mají Kunčice.



Sestavy


TJ Sokol Kunčice nad Labem
J. Petrák [-] - M. Tušiak [-] (46. M. Švec [-] ) , A. Tryzna [-] (76. K. Kužel [-] ) , D. Adolf [-] , A. Kracík [-] , M. Kracík [-] , J. Jeřábek [-] , M. Babič [-] , M. Punner [-] , J. Míč [-] , A. Chlum [-]

TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - J. Mádle [-] , M. Gajdoš [-] (90. D. Ernst [-] ) , J. Špecián [-] (61. M. Skála [-] ) , J. Janata [-] , D. Poláček [-] , P. Ondráško [-] , T. Knap [-] , J. Popelka [-] , V. Herman [-] , J. Baše [-]

ŽK: 76. D. Adolf , 82. M. Punner - 12. J. Baše .
Hráči zápasu: A. Tryzna - T. Knap .
Místo: Kunčice n. L.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hrušková Monika - PROKŮPEK Jan, LUDVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.