Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín si výhrou zachoval naději na postupovou čtyřku


Branky


6. M. Jakoubek , 47. M. Jakoubek , 65. T. Bucek (vl.) - 12. R. Pluhař , 56. T. Haken , 58. P. Horáček , 79. R. Pluhař , 89. R. Pluhař
0

Karty byly před tímto utkáním rozdány úplně jasně. Jestli domácí Hostinné vyhraje, tak má postupovou čtyřku zajištěnou a v případě prohry, bude muset zabojovat ještě v posledním kole. Hostům z Jičína dávala naději pouze výhra. Po tomto zápase mají obě mužstva ještě naději, ale budou ji muset potvrdit v posledním kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase vedení domácím dlouho nevydrželo

Domácí tým vstoupil do zápasu vlažněji a taktovky se ujali hosté. Již v páté minutě si vypracovali hosté jasnou gólovku, ale neproměnili a potvrdilo se staré známé pravidlo "NEDÁŠ-DOSTANEŠ"! Z následného protiútoku se prosadil domácí Jakoubek a poslal svůj tým do jednobrankového vedení. Hostinné vedlo pouze necelých šest minut a přišlo vyrovnání. Na centr hostujícího Horáčka si naskočil Pluhař a přenou hlavičkou nedal gólmanovi Zítkovi žádnou šanci. Bylo vyrovnáno na 1:1 a oba týmy se snažily strhnout vedení na svou stranu. Jenomže až do konce prvního poločasu, se to žádnému z nich nepovedlo. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1 a obě mužstva pomýšlela na vítězství v poločase druhém.

Brankovou přetahovanou rozhodl v závěru Jičín

Vstup do druhého poločasu se povedl lépe domácím, kteří se po odehraných třech minutách opět dostali do vedení druhou brankou Jakoubka. Hosté se nevzdávali a po deseti minutách se jim podařilo vyrovnat. Na 2:2 srovnal pěknou brankou hostující Haken. O dvě minuty později již hosté vedli. V závaru v domácím vápně se nejlépe zorientoval Horáček a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Domácí se vůbec nevzdávali a podařilo se jim srovnat, když donutili hosty k vlastnímu gólu, který si vstřelil Bucek v 65.minutě. Jenomže závěr zápasu patřil hostům z Jičína, kdy vše podstatné zařídil střelecky velice disponovaný Pluhař. V 79.minutě Se hlavička Pluhaře odráží od tyče do Zítky brány a hosté vedou 3:4. V poslední minutě to byl opět Pluhař, který využil chyby domácího gólmana a gólem do prázdné brány završuje stav utkání na 3:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Vedoucí mužstva Pavel Šmucer: Zmar na domácím hřišti pokračuje. Proti Jičínu jsme se nedokázali střelecky prosadit a hosté se radovali ze zisku všech bodů.

SK Jičín B
Vedoucí mužstva Jaroslav Matějka: Naše vítězství bylo zasloužené, akorát jsme si ho zkomplikovali lacinými brankami. Naštěstí jsme pokaždé dokázali rychle zareagovat na vedení domácích. V druhém poločase jsme již byli lepší a v závěru si výhru pohlídali. Veliké poděkování patří našim mladším dorostencům, když tři museli nastoupit v základní sestavě. Dnes si výborně rozuměla zkušenost s mládím.



Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - L. Kracík [-] , J. Slavík [-] , P. Šmucer [-] , D. Polák [-] - R. Polák [-] , R. Kosina [-] , T. Valeš [-] , D. Kracík [-] - T. Maličký [-] , M. Jakoubek [-] -

SK Jičín B
L. Mauer [-] - T. Bucek [-] , P. Bryscejn [-] , J. Krykorka [-] , J. Řeháček [-] - V. Horáček [-] (70. M. Douša [-] ) , J. Nálevka [-] , T. Haken [-] , J. Míka [-] (59. J. Čeřovský [-] ) - R. Pluhař [-] , P. Horáček [-] -

ŽK: 73. D. Kracík - 66. T. Haken .
Hráči zápasu: M. Jakoubek - T. Haken , R. Pluhař .
Místo: Hostinné. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fryš Milan - JUNEK Matěj, ZLÁMAL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.