3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Chlumce první zápas nezvládl


Branky


0

Hosté dokázali držet krok s domácím týmem, pouze v prvním poločase. Druhý poločas již Malšovice ovládly a porazily Chlumec tříbrankovým rozdílem.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhrál domácí tým

Úvodních patnáct minut bylo vyrovnaných bez žádné vážnější gólové šance. Po úvodním oťukávání se domácí poprvé prosadili brankou France a šli do vedení 1:0. Po obdržené brance oklepali hosté nováčkovskou nervozitu a dokázali si také vytvořit pár šancí. Vyrovnaný první poločas, nakonec skončil jednobrankovým náskokem pro domácí tým.

V druhém poločase byli domácí lepší

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Na hostech byla vidět únava z velikého horka a i to hrálo do karet domácím hráčům. Jenomže Malšovice se dlouho nemohly prosadit. Proto také byl výsledek zápasu stále na vahách. Naděje hostí na bodový zisk držel svým výkonem gólman Němec, který přiváděl domácí útočníky k šílenství. Malšovice ho nedokázaly překonat ani z těch nejvyloženějších pozic. V posledních patnácti minutách již byl převaha domácích zřejmá a další góly na sebe nenechaly dlouho čekat. V 75.minutě přidal Dušánek konečně gólovou pojistku v podobě druhé vstřelené branky. A v poslední minutě zápasu, zvýšil na 3:0 útočník domácích Rejha. Vítězství Malšovic je zasloužené.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Malšovice - trenér Krucký: První poločas byl vyrovnaný. Ve druhém poločase jsme byli lepším týmem, ale spoustu šancí jsme nevyužili. V závěru jsme přidali dvě branky a zaslouženě jsme vyhráli.

FK Chlumec nad Cidlinou B
Chlumec - trenér Volejník: Nepovedl se nám vstup do soutěže. Z různých důvodů chyběli Branský a Kycelt a tak musel nastoupit M.Kučera, který měl v nohách ranní zápas za A tým. Myslíme si, že v kompletním složení, bychom zde bodovali.



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
O. Špás [-] - M. Luňák [-] , Z. Libřický [-] , D. Ninger [-] (69. R. Groh [-] ) , T. Franc [-] - J. Brokeš [-] , J. Jareš [-] (82. O. Etflaiš [-] ) , P. Jareš [-] (62. D. Krucký [-] ) , J. Horký [-] - L. Rejha [-] , R. Dušánek [-] -

FK Chlumec nad Cidlinou B
O. Němec [-] - J. Zeman [-] , M. Kučera [-] , K. Staněk [-] , D. Hubený [-] (69. J. Vidner [-] ) , J. Myška [-] (46. T. Ovesný [-] ) , J. Svoboda [-] , M. Volný [-] , T. Steklý [-] , D. Appl [-] , M. Drahorád [-]

ŽK: 70. J. Jareš - 74. T. Steklý , 76. D. Appl .
Hráči zápasu: T. Franc , Z. Libřický - O. Němec .
Místo: Malšovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kudláček Milan - HORSKÝ Leonard, ŠPAČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.