0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání rozhodla gólová trefa Kopidlna


Branky


0

Domácí Chlumec chtěl potvrdit zlepšenou formu z předchozích zápasů a v domácím prostředí naplno bodovat. Čekal ho ovšem velice těžký soupeř a to první tým tabulky Kopidlno. I když si Kopidlno odvezlo všechny tři body, tak domácí Chlumec v tomhle utkání nezklamal. Kopidlno si po tomto zápase upevnilo vedení v tabulce a Chlumec zůstává u chvostu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Do zápasu vstoupili lépe hosté z Kopidlna a vypracovali si i první šanci, kterou ale nezakončili. Skoro celou úvodní půlhodinku byli hosté lepším týmem a měli častěji míč v držení. Domácí ovšem zodpovědně bránili a dokazovali, že ani útočení jim není cizí. Ke konci poločasu se hra již vyrovnala a dalo by se říct, že domácí tým byl nebezpečnější. Oba týmy si v prvním poločase vypracovaly pár dobrých příležitostí, ale ani jednomu se skórovat nepodařilo. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou a dle průběhu zápasu to vypadalo, že kdo dá gól, tak vyhraje.

Jediná branka v druhém poločase rozhodla o vítězství hostí

Celé utkání v podstatě rozhodl úvod druhého poločasu, do kterého vstoupili lépe hosté. Hra byla sice vyrovnaná, ale v 52.minutě zápasu využil chybičky ve hře hostí důrazný hostující hráč Tomáš Klaban, který se dokázal prosadit a dostat hosty do vedení 0:1. Od té doby se domácí hráči všemožně snažili o vyrovnání výsledku a ke skórování si i vypracovali docela dost příležitostí. Jenomže koncovka byla žalostná a tyto nepřesnosti hodně brzdily tlak domácího týmu. Hostům k udržení těsného vedení stačilo zodpovědně bránit a občas zahrozit z nebezpečných brejků do otevřené obrany. Snaha domácího týmu o vyrovnání byla nakonec marná a branku se jim již vstřelit nepodařilo. Hosté z Kopidlna, tak potěšili své věrné fandy na tribuně a odvážejí si domů všechny body. Chlumec si na další bodový zisk musí počkat minimálně do dalšího kola, kdy zajíždí na hřiště Lokomotivy Hradec Králové.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Chlumec nad Cidlinou - vedoucí týmu Jaroslav Koza: Vyrovnané utkání rozhodli šťastnější hosté, když z rychlého protiútoku potrestali naši chybu. My jsme bohužel naše šance neproměnili.

FK Kopidlno
Kopidlno - trenér Miloslav Havelka: Úvodních 26 minut patřilo jednoznačně nám. Potom jsme soupeři dovolili, aby se nadýchl a ten začal zlobit. Po remízovém poločasu se dalo očekávat, že šťastnější střelec bude brát body. Důrazný Tomáš Klaban byl tím šťastným střelcem. Domácí se citelně snažili o zkorigování, nebylo jim to však přáno. Tři body zvenčí moc těší, zvláště v takto vyrovnané skupině. A 53 našich věrných (někde na fotbalu o nás byla zmínka bláznivých :-)) fandů na stadionu v Chlumci to ocenilo.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
P. Strohschneider [-] - J. Volný [-] , D. Jelínek [-] , D. Appl [-] (46. J. Hartman [-] ) , J. Zeman [-] , M. Kučera [-] , O. Kycelt [-] , V. Branský [-] (77. T. Steklý [-] ) , J. Vopátek [-] , J. Myška [-] , D. Tichý [-] (77. M. Kofránek [-] )

FK Kopidlno
M. Kovář [-] - L. Komárek [-] , V. Hnát [-] , Š. Malý [-] (68. V. Dyčenko [-] ) , J. Geršl [-] - P. Berounský [-] , D. Machačný [-] , O. Černovský [-] (90. T. Dřímal [-] ) , J. Dřímal [-] (68. P. Zedek [-] ) - M. Poutník [-] (82. M. Havelka [-] ) , T. Klaban [-]

ŽK: 50. D. Tichý .
Hráči zápasu: J. Vopátek , M. Kučera - V. Hnát , T. Klaban .
Místo: Chlumec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hofman Miloš - ČEJCHAN Ondřej, NOŽKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.