3:2p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice napočtvrté konečně uspěly v penaltovém rozstřelu


Branky


0

Střet sousedů v tabulce přinesl zajímavé, bojovné utkání, v kterém se dvakrát otáčelo skóre, aby nakonec zápas skončil remízou. Domácí tým, který ještě v základní hrací době neokusil hořkost porážky, tak očekával již čtvrtý penaltový rozstřel. A konečně se to podařilo. Velikou zásluhu na výhře v penaltovém rozstřelu měl domácí gólman. Hlušice se ziskem dvou bodů posunuly v tabulce před svého dnešního soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hostům podařilo otočit skóre

První poločas začal opravdu svižně a obě mužstva předváděla aktivní hru plnou nápadů. Do vedení se povedlo dostat domácím již v 13.minutě zápasu. Domácí Soumar se dostal do nájezdu z křídla, a když proti němu gólman Hampl vyběhl, tak poslal obloučkem míč před prázdnou bránu, kde ho dorazil nabíhající Batelka. Domácí se ujali vedení 1:0 a hosté to tak nemohli nechat. Postupně převzali iniciativu a dvěma góly v průběhu deseti minut otočili stav utkání ve svůj prospěch. Nejdřív se v 25.minutě trefil výborně hrající Adam Sitař, aby o deset minut později otočil na 1:2 hostující Mička. Hosté byli i nadále lepším týmem a domácím se moc nedařilo. Skóre se až do konce poločasu nezměnilo a to bylo pro domácí velmi dobře, protože měli naději do druhého poločasu se stavem něco udělat. K tomu přispěla i pořádná přestávková bouřka v kabině domácích.

V druhém poločase bitva až do konce

Od začátku druhého poločasu bylo vidět, že důrazná domluva v kabině, domácím pomohla. Začali opět hrát aktivně a vytvářeli si i brankové příležitosti. V 53.minutě si domácí Marián Kohout všiml, že hostující gólman Hampl je docela daleko z brány a tak ho z dobrých třiceti pěti metrů přehodil a srovnal stav zápasu na 2:2. Domácímu týmu začali postupně docházet síly a iniciativu opět přebrali hosté. A to tak, že byli ke konci již jasně lepším týmem s jasnými gólovkami. Důkazem toho jsou i dvě nastřelené tyče brány domácího gólmana Hrubeše. V poslední minutě zápasu, byl již Hrubeš překonán, ale zachránila ho právě tyč jeho dobře postavené brány. A tak se šlo na penalty.

V penaltovém rozstřelu se konečně domácím zadařilo

Hrdinou penaltového rozstřelu se stal domácí gólman Hrubeš, kterému se povedlo dvě penalty chytit a díky němu braly Hlušice druhý bod. Remíza na konci zápasu byla určitě spravedlivá, kdy každý z týmů ovládl část zápasu. V penaltové loterii uspěli domácí.



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice
Hlušice - spolupracovník redakce Jaromír Průcha: Do utkání jsme vstoupili aktivně, za což jsme byli odměněni vedoucí brankou. Poté hosté začali přebírat taktovku utkání a ještě do poločasu skóre otočili. Po změně stran jsme to byli opět my, kdo začal aktivněji. Povedlo se nám vyrovnat. S přibývajícím časem ale hosté přebírali iniciativu. Nastřelili dvě tyčky a hlavně ta Bányácského v 90.min volali po gólu. Utkání skončilo asi spravedlivou remízou. Střelbu ze značky PK jsme na počtvrté vyhráli. Na závěr jsme s hosty vše u stánku probrali.

TJ Sokol Libáň
Libáň - vedoucí mužstva Jiří Pešta: Bojovné a vyrovnané utkání s šancemi na obou stranách. První poločas jsme byli lepší ve druhém domácí. Škoda nastřelených tyčí ve druhém poločase. Spravedlivá remíza. Domácí zvládli lépe penaltový rozstřel.



Sestavy


SK Čechie Hlušice
R. Hrubeš [-] - E. Pařízek [-] , J. Batelka [-] , M. Batelka [-] , M. Kohout [-] (89. J. Trejbal [-] ) , R. Kyral [-] , J. Soumar [-] , M. Šimůnek [-] (75. M. Holman [-] ) , J. Šimůnek [-] , P. Průcha [-] , M. Novotný [-]

TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - R. Havlík [-] (81. H. Tu [-] ) , R. Balcar [-] (74. T. Macek [-] ) , P. Bányácski [-] , O. Mička [-] , Z. Pešta [-] , A. Sitař [-] , J. Smetana [-] , R. Mutzer [-] (87. T. Vondráček [-] ) , M. Valnoha [-] , J. Jůza [-]

ŽK: 45. P. Průcha , 52. J. Soumar , 82. M. Kohout , 82. M. Holman , 85. E. Pařízek - 45. A. Sitař , 59. P. Bányácski .
Hráči zápasu: R. Hrubeš , J. Soumar - A. Sitař .
Místo: Hlušice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Janota Josef - VITVAR Martin, VLACHYNSKÝ Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.