2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva doma potřetí vyhrála


Branky


0

V minulém kole domácí Lokomotiva těžce pohořela na hřišti v Malšovicích. Do hry se vrátili tři hráči, kteří minule chyběli, a bylo to znát. Ve vyrovnaném zápase nakonec všechny tři body zůstaly doma a to hlavně díky proměňování šancí domácího týmu. Lokomotiva se touto výhrou dostala na dostřel první čtyřky a Chlumec se dostal na samotné dno tabulky.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas plný osobních soubojů

Do zápasu vstoupil lépe domácí tým a také si vytvořil územní převahu. Domácím se dařilo vyhrávat osobní souboje a také se dřív dostávali k odraženým míčům. Lokomotiva hrála velice dobře až po vápno hostů z Chlumce. Jenomže tam již díky nepřesnosti v zakončení, anebo výborným zákrokům hostujícího gólmana Frajera, gól ne a ne vstřelit. Po dvacetiminutovém tlaku domácích se hosté vzpamatovali a hru vyrovnali. Jenomže obě obrany v čele s gólmany, žádnou akci v gólovou nepřipustili a tak poločas skončil bez branek. Do druhého poločasu měla obě mužstva stejnou šanci, aby utkání rozhodla ve svůj prospěch. Lokádě k tomu měla pomoct i pěkná návštěva celé stovky diváků.

Druhý poločas rozhodla Lokáda ve svůj prospěch

 

Do druhého poločasu vstoupily opět oba týmy aktivně a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Po necelých deseti minutách hry, konečně poprvé uhodilo. Nejlepší hráč zápasu domácí Hůlka se skvěle uvolnil u lajny, zatáhl míč a přesným pasem našel zcela volného Schejbala, pro kterého již nebylo problémem poprvé skórovat. Lokomotiva Hradec Králové se ujala vedení 1:0, ale hosty tato branka nepoložila. Hosté se hodně tlačili do útoku, ale domácí trpělivou obrannou hrou čekali na možnost smrtícího brejku. Hostům nevycházela koncovka podle jejich představ a gól ne a ne vstřelit. Dvanáct minut před koncem převzal míč opět domácí Aleš Hůlka, počkal si na příhodný okamžik a milimetrovým pasem našel zcela volného Marka Zvolánka. Marek, po akci jako z učebnice,  pohodlně zvýšil na 2:0. Hosté se sice zmohli na platonický závěrečný tlak, ale gól se jim vstřelit nepodařilo. Lokomotiva  tak vyhrála zcela zaslouženě, protože dala dva góly a hosté žádný.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Lokomotiva HK - trenér Tomáš Chlumecký: Utkání se nám docela povedlo. Několik vyložených šancí jsme sice neproměnili, ale trpělivou hrou jsme si je vytvářeli dál a dvě z nich i proměnili. Náš výkon oproti minulému týdnu byl o 100 procent lepší. Naše vítězství považuji za zasloužené.

FK Chlumec nad Cidlinou B
Chlumec nad Cidlinou - vedoucí týmu Jaroslav Koza: V prvním poločase měli domácí asi dvacet minut herní převahu. Poté jsme hru vyrovnali. Na obou stranách nebylo hráčům souzeno skórovat. Ve druhém jsme se snažili dát branku, ale domácí podnikali rychlé protiútoky a trestali naše chyby. Pokud neproměníme naše gólové šance, nemůžeme pomýšlet na body. Bohužel tak tomu je již v druhém zápase.



Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové
I. Beránek [-] - J. Němec [-] , M. Zvolánek [-] , J. Schejbal [-] (89. L. Frizel [-] ) , D. Denk [-] , A. Hůlka [-] , J. Javůrek [-] , D. Rosulek [-] (82. M. Tichý [-] ) , D. Vodák [-] , J. Odehnal [-] , J. Pára [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
P. Strohschneider [-] - D. Tichý [-] (79. D. Hubený [-] ) , J. Zeman [-] , M. Kučera [-] , O. Kycelt [-] , V. Branský [-] (67. M. Kofránek [-] ) , J. Myška [-] , T. Steklý [-] , J. Volný [-] , D. Appl [-] , M. Drahorád [-]

ŽK: 57. I. Beránek , 66. J. Odehnal , 80. M. Zvolánek - 43. J. Zeman , 72. M. Drahorád .
Hráči zápasu: D. Denk , A. Hůlka - T. Steklý , J. Zeman .
Místo: LOKO HK. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Zlámal Vít - HOFMAN Miloš, BOUZ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.