Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobylice boj o postupovou čtyřku nezvládly


Branky


0

V souboji domácích Kobylic a hostujícího Chlumce šlo o všechno hlavně domácímu týmu, který by v případě vysoké výhry mohl ještě postoupit do finálové čtyřky. Zápas to byl hodně dramatický, přinesl hodně branek a hlavně smutek do domácí kabiny. Po tomto zápase bylo jasné, že obě mužstva budou hrát na jaře o záchranu.

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel dle předpokladů

Do zápasu vstoupil jednoznačně lépe domácí tým a vytvořil si převahu. Odměnou mu byla první branka v zápase, kterou v 15.minutě zápasu vstřelil kanonýr Nový. Neuběhly ani čtyři minuty a na lavičce domácích bylo ještě veseleji. Byl to opět Dominik Nový, který podruhé překonal gólmana Frajera v chlumecké bráně. Domácí tato druhá branka uspokojila a to byla voda na mlýn hostů. V hostujícím týmu hrál prim zkušený Vladan Kárník a ten začal své hráče neskutečně hecovat a povzbuzovat, že nic není ztraceno. Odměnou mu byla branka z 38.minuty, kterou snížil na 2:1 a zasel tím nejistotu na kopačky domácích. Poločas skončil vedením Kobylic 2:1 a přítomní diváci doufali, že domácí přidají v druhém poločase další góly a zajistí si postup. A to i proto, že Kobylice měly v prvním poločase o hodně více šancí, než hosté.

V druhém poločase přetahovaná o výsledek se šťastným koncem pro Chlumec

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým a vytvořil si převahu. Jenomže hosté hru neotevřeli a jejich obrana se těžko překonávala. Naopak Chlumec vyrážel do nebezpečných protiútoků a v 57.minutě se mu povedlo vyrovnat brankou Ondřeje Kycelta. Dvacet minut před koncem bylo s domácím týmem ještě hůř. Výborně hrající Václav Bránský totiž otočil skóre ve prospěch hostů na 2:3 a to domácí vůbec nečekali. Kobylice zvýšily své úsilí a odměnou jim byla vyrovnávací branka v 81.minutě, kterou vstřelil Jaroslav Vávra. V závěrečném tlaku domácího mužstva, se hostům povedl brejk a v poslední minutě zápasu skóroval střídající Honza Svoboda na 3:4. Domácí se již na odvetu nezmohli a prohráli tak zápas a i naději na první čtyřku.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice
Trenér Libor Tobišek: Do utkání jsme šli s nadějí výhry a umístění v první čtyřce. První poločas jsme jasně vyhráli byť 2:1 a i na neproměněné šance, které nám scházeli v konečném zúčtování, když soupeř po našich chybách utkání otočil po změně stran.

FK Chlumec nad Cidlinou B
vedoucí mužstva Jaroslav Koza: Opět z naší strany zápas dvou rozdílných poločasů. K zápasu na sraz dorazilo 10 hráčů a tak byl povolán hráč st.gardy Vl. Kárník a byl to on,kdo povzbuzoval spoluhráče,když jsme ve 20.prohrávali 2:0 a ve 40.snížil na 1:2. Nejstaršímu hráči na hřišti za to patří pochvala jako i ve druhém poločase Vaškovi Branskému. Naši hráči ve druhém poločase dokázali stav zápasu otočit a získali tak tři body. Zápas se povedl i trojici rozhodčích.



Sestavy


FC Spartak Kobylice
L. Novotný [-] - F. Marek [-] , J. Hejcman [-] - J. Vávra [-] , V. Trutnovský [-] , O. Karabinoš [-] (83. T. Dušek [-] ) , M. Klzo [-] (46. J. Pacák [-] ) - T. Havlíček [-] - D. Nový [-] , L. Tobišek [-] , P. Kubišta [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
P. Strohschneider [-] - P. Janda [-] , M. Volný [-] (55. J. Svoboda [-] ) , J. Volný [-] , D. Appl [-] , M. Drahorád [-] , O. Kycelt [-] , D. Tichý [-] , M. Kofránek [-] , V. Kárník [-] (48. L. Hermann [-] ) , V. Branský [-]

ŽK: 62. T. Havlíček , 89. J. Pacák - 65. M. Kofránek .
Hráči zápasu: V. Branský , V. Kárník .
Místo: Kobylice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Hlavsa Václav - MARTÍNEK Miroslav, KOUT Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.