Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí pokračuje ve špatném startu do sezony - doma prohrálo s Lázněmi Bělohrad


Branky


0

Vrchlabí se v nové sezoně zatím hrubě nedaří. V minulých zápase fotbalisté tohoto týmu dopláceli na to, že nedokázali udržet náskok, který si vybudovali. V zápase proti Lázním Bělohrad se jim nedařilo od samého začátku a nakonec prohráli vysoko 2:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně Bělohrad jdou sebevědomě do vedení

Hráči Vrchlabí, kteří mají na bedrech nepovedené zápasy, ze kterých po třech kolech vytěžili jediný bod, se v utkání s Lázněmi Bělohrad nebudili dojem, kterým by chtěli svá předchozí zaváhání napravit. Hosté dokázali soupeře přehrávat svoji přesnou kombinační hrou a už v 11. minutě se díky brance Tomáše Blažka dostali do jednobrankového vedení. Náskok hostů měl jepičí život, ještě v téže minutě totiž dokázal za Vrchlabí vyrovnat Vladimír Pokorný, a domácím tak svitla jiskřička naděje, že bojovným výkonem by mohli zápas zvládnout. 

Fotbalisté Vrchlabí si ale z vyrovnávací branky nepřenesli nic pozitivního do své hry, které se podřizovala útočné hře Lázní. Za vyrovnaného stavu hosté svého soupeře přehrávali a v 19. minutě se díky Jiřímu Kobrýnovi dočkali vedoucí branky. Vedení uklidnilo fotbalisty Lázní Bělohrad ještě více, a ti tak mohli kombinovat ještě s větším klidem. 

Hosté měli převahu i ve středu hřiště, jejich záložní řada přesnou kombinací držela míč a jistými zákroky zamezovala případným protiakcím Vrchlabí. Těsně před koncem poločasu se hostům podařilo vstřelit další gól. Na 1:3 upravil v 43. minutě Tomáš Berger.

Navyšování vedení hostů

Lázně Bělohrad pokračovaly i ve druhé půli v sebejistém výkonu, který nedával soupeři příliš prostoru k realizaci v útoku. Hosté nadále drželi balon a jejich přihrávky přesně nacházely adresáty, kteří se tak mohli dostávat do šancí před domácím gólmanem Michalem Šulcem. Lázeňští zvýšili svůj náskok v 58. minutě, kdy pátou branku vstřelil Jakub Loner. 0

Kosmetickou úpravu skóre přidal v 75. minutě Tomáš Kroczek, který snížil na 2:4, vzápětí ale opět udeřili hosté. Miroslav Rychecký zabránil jakýmkoliv případným komplikacím a dvěma brankami ze 77. a 88. minuty stanovil konečné skóre zápasu 2:6.



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Zdeněk Lukeš - trenér mužstva FC Vrchlabí: Dnešní utkání se nám opravdu nepovedlo, soupeř byl jednoznačně lepší. Pokud hráči budou takto přistupovat k utkání, budeme mít velký problém.




Sestavy


FC Vrchlabí
M. Šulc [-] - J. Pleva [-] , L. Hájek [-] , L. Mejsnar [-] , M. Šulc [-] - D. Mejvald [-] (72. K. Jech [-] ) , J. Fink [-] , V. Pokorný [-] , J. Panýr [-] (46. T. Kroczek [-] ) - O. Matěják [-] , P. Kraus [-]

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - T. Blažek [-] (71. J. Zejfart [-] ) , T. Berger [-] , J. Wagenknecht [-] , J. Loner [-] - M. Rychecký [-] , J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Jezbera [-] - J. Odvárko [-] (78. R. Šorm [-] ) , J. Kobrýn [-] (61. D. Holomba [-] )

ŽK: 58. M. Šulc , 61. T. Kroczek , 64. P. Kraus - 35. J. Lánský , 66. T. Berger .
Místo: Vrchlabí.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.