Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílá Třemešná dokázala smazat dvougólové manko a Třebechovice porazila po penaltách


Branky


0

Fotbalisté Třebechovic v úvodu sezony stále hledají rytmus, jejich nevyrovnaná hra se projevila i v utkání proti Bílé Třemešné. Hosté sice vedli už 1:3, své vedení ale neudrželi a brali pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nezachytili start Třebechovic

Domácí nevstoupili do zápasu šťastnou nohou. Hosté z Třebechovic je dokázali přehrávat a jejich aktivní hru přetavil v branku Adam Lochman, který se prosadil v 11. minutě. Brzká obdržená branka dokázala domácí na chvilku probudit z letargie, a v 17. minutě dokázal vyrovnat Radek Hendrych.

Po vstřelené brance ale domácí opět zaspali a nechali hráče Třebechovic, aby tvořili hru a byli nebezpeční. Svoji aktivitu využili hosté v 19. minutě a mezi střelce se opět zapsal obránce Adam Lochman. Bílé Třemešné se nedařilo zachytit tempo a srovnat krok se soupeřem. I proto dokázali ještě před poločasem hosté navýšit své vedení. Hattrick završil v 38. minutě Adam Lochman.

Kubelkovo velmi pozdní vyrovnání

Ve druhém poločase bylo na hostech znát příliš velké uspokojení z dvougólového vedení. Toho dokázali fotbalisté Bílé Třemešné využít a vytvářeli si tlak. Kontaktní branku vykřesali domácí fotbalisté v 59. minutě a postaral se o ni obránce Milan Pátý. 

Bílá Třemešná tlačila ještě více a čím dál hlasitěji bušila na třebechovická vrata. Obranný blok hostů dokázal dlouho odolávat a už se zdálo, že těsný náskok udrží až do konce. V nastavení ale přišla pro hosty pohroma, v 92. minutě se k balonu dostal Josef Kubelka a k radosti všech domácích příznivců dokázal dostat míč do sítě. Bílé Třemešné se podařilo včasné vyrovnání a zápas dospěl do penalt. 

 

Penaltový rozstřel se nalomeným hostům, kteří už téměř přepočítávali tři body, nevydařil. Domácí střelci se nezmýlili a po výhře v penaltách 4:2 si domácí vybojovali druhý bod.



Ohlasy k zápasu



SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl - vedoucí mužstva SK Třebechovice: Po vedení 3:1 po prvním poločase, jsme si mysleli, že se již nemůže nic stát, ovšem domácí přidali a nakonec se jim podařilo vyrovnat. I v následných penaltách měli domácí více štěstí.



Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Jákl [-] - P. Kiss [-] , J. Kubelka [-] , M. Pátý [-] , J. Pátý [-] - R. Hendrych [-] , J. Kubelka [-] , T. Kubelka [-] , J. Hažer [-] - J. Schneider [-] (46. D. Kubelka [-] ) , M. Hruška [-]

SK Třebechovice pod Orebem
D. Hruška [-] - P. Pokorný [-] , J. Kolínek [-] , M. Lukášek [-] , A. Lochman [-] - M. Vích [-] , J. Želízko [-] , R. Bíl [-] (90. J. Lochman [-] ) , T. Lukášek [-] - M. Bíl [-] , M. Věříš [-]

ŽK: 44. P. Kiss - 83. A. Lochman .
Místo: Bílá Třemešná.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.