0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec veze jasné body z Českého Meziříčí


Branky


47. L. Jarotek , 49. G. Bendig , 75. M. Neppl
0

Českému Meziříčí se vstup do vyšší soutěže zatím příliš nedaří, fotbalisté tohoto týmu dosud sesbírali jen dva body a krčí se na posledním místě. Nový Hradec chtěl využít mizérie Českého Meziříčí a díky gólům ve druhém poločase si odvezl tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Nový Hradec byl už v prvním poločase lepším týmem. Domácí fotbalisté se do vyložených útočných akcí moc nedostávali a většinu první půle se museli bránit kombinaci hostů. Fotbalisté Nového Hradce sice drželi míč na svých kopačkách. Domácí ale už v minulém zápase ukázali, že bránění na vlastní polovině jim nedělá velké problémy a dokáží soupeři pořádně znepříjemnit jeho situaci.

Novému Hradci se tak v prvním poločase nepodařilo dostat se ke vstřelení branky a týmy se do kabin rozcházely za stavu 0:0.

Nový Hradec využívá své šance

Co se hostům nevydařilo v první půli, si vynahradili při vstupu do té druhé. Domácí nezachytili bleskový nástup Nového Hradce a ve 47. minutě poprvé inkasovali. Do zakončení se dostal Lukáš Jarotek a svoji příležitostí nepohrdl. Po rozehrávce ve středu hřiště se balon na kopačkách Českého Meziříčí příliš neohřál a opět putoval na stranu hostů. Ti ve 49. minutě rozjeli další kombinaci, na jejímž konci stál záložník Gejza Bendig, ani on nezaváhal a hradecký tým se dostal do pohodlnějšího dvougólového náskoku.

Ke své sebejisté kombinační hře hosté přidali i klid z dvoubrankového náskoku a na jejich hře to bylo znát. Domácí se ani ve zbytku zápasu nedostali ke zkorigování výsledku. V 75. minutě naopak hosté přidali definitivní pojistku, a to díky Michalu Nepplovi, který prošel domácí obranou a završil výsledek zápasu na konečných 3:0.



Sestavy


FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - T. Havel [-] (77. K. Vošvrda [-] ) , M. Kozák [-] , L. Hlavsa [-] , O. Ježek [-] - L. Havel [-] , M. Hovorka [-] , J. Tomášek [-] , T. Krajňák [-] (72. L. Baše [-] ) - P. Tomášek [-] (58. L. Provazník [-] ) , D. Jančura [-]

FC Nový Hradec Králové
J. Vrabec [-] - P. Vopálka [-] , G. Bendig [-] , M. Jindra [-] , J. Pejchal [-] - O. Vik [-] , T. Matějka [-] , J. Kašpar [-] , A. Jarotek [-] (70. M. Neppl [-] ) - L. Jarotek [-] (77. J. Jindra [-] ) , M. Páter [-] (55. M. Kotouček [-] )

ŽK: 40. O. Ježek , 52. M. Hovorka - 59. J. Pejchal .
Místo: Č. Meziříčí.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.