Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 14:30

5.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad zvládly zápas na hřišti Bílé Třemešné


Branky


0

Lázně Bělohrad, které mají ambice na rychlý návrat zpět do Krajského přeboru, cestovaly na hřiště Bílé Třemešné. Bílá Třemešná zatím v úvodu sezony tápe a kvůli nevyrovnaným výkonům je s osmi body na jedenáctém místě. Fotbalisté Lázní demonstrovali ve víkendovém zápase své ambice a po výhře 1:4 se utábořili na druhém místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do těsného vedení

Hráči hostujícího týmu se od úvodu zápasu prezentovali aktivnější hrou. Lázním Bělohrad vycházela podobně jako v minulém zápase proti Třebši kombinační hra a z toho pramenila herní převaha. Hosté se proto do vedení dostali už po dvaceti minutách hry, kdy se o vedoucí branku postaral útočník Miroslav Rychecký.

Hosté se vedoucí brankou uklidnili, jejich klid zbraní ale nastal i ve finální fázi. Lázně Bělohrad už se ve zbytku první půle nedokázali prosadit. A když se ani domácí nedokázali gólově připomenout, skončil první poločas těsným vedením Lázní 0:1. 

Lázně Bělohrad navyšují vedení i v oslabení

I ve druhé půli byla větší iniciativa na kopačkách Lázní Bělohrad. Hosté se do hry dostávali svoji typickou kombinační hrou po stranách hřiště. Branková pojistka přišla v 64. minutě, kdy vedení Lázní zdvojnásobil obránce Jakub Šoufek. 

V té samé minutě přišly pro hosty rovněž komplikace. Jakub Lánský totiž podruhé v zápase nedovoleným způsobem překazil šanci Bílé Třemešné a po druhé žluté kartě se musel odebrat do sprch. 

Ani početní oslabení ale hostům nezabránilo v navýšení skóre. V 70. minutě svoji druhou brankou přinesl zásadní krok za vítězstvím Jakub Šoufek. Lázně Bělohrad se tak dostaly do vedení 1:3 a do potřebného uklidnění, které bylo po červené kartě zapotřebí. 

Bílá Třemešná dokázala snížit v 78. minutě. Tato minuta ale přinesla branky na obou stranách - za domácí se trefil Michal Hruška, za hosty Jiří Odvárko. Domácím se nepodařilo využít převahy o jednoho hráče v poli a Lázním Bělohrad podlehli 1:4.



Ohlasy k zápasu



SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - TJ Lázně Bělohrad: Za výkon v tomto utkání bych chtěl kluky pochválit. Ve sportu musíme občas něco přetrpět, překousnout a ustát. A to se nám dnes, až na jednu výjimku, povedlo. I když hrajeme všechny podzimní zápasy pouze na hřištích soupeřů, tak si připadáme jako doma.



Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Jákl [-] - J. Kubelka [-] (75. J. Jákl [-] ) , J. Hažer [-] , M. Pátý [-] , P. Kiss [-] (70. P. Macek [-] ) - J. Pátý [-] (73. J. Schneider [-] ) , M. Hruška [-] , T. Kubelka [-] , J. Kubelka [-] - R. Hendrych [-] , D. Kubelka [-]

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Šoufek [-] , J. Kobrýn [-] (70. J. Odvárko [-] ) , T. Blažek [-] (77. J. Hrnčíř [-] ) , J. Wagenknecht [-] - P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , L. Jezbera [-] (77. D. Michálek [-] ) , J. Loner [-] - J. Lánský [-] , M. Rychecký [-] (58. T. Berger [-] )

ŽK: 22. T. Kubelka , 33. J. Kubelka , 50. J. Kubelka , 69. P. Kiss - 26. J. Lánský , 33. J. Kobrýn , 38. P. Kazda . ČK: 64. J. Lánský .
Místo: Bílá Třemešná. Rozhodčí: Krotil Ondřej - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.