1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice zaváhaly v Úpici


Branky


0

Utkání tabulkových sousedů se odehrálo v Úpici, kde místní celek hostil hořickou Jiskru. Fotbalisté Úpice dokázali zápas rozhodnout jedinou brankou a po výhře 1:0 se mohli radovat ze třech bodů. Úpice se tak posunula na šesté místo, kde je bod před Hořicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úpice jde do těsného vedení

Lepší vstup do zápasu měli domácí hráči, kteří byli v úvodních minutách aktivnější než soupeř z Hořic. Fotbalisté Úpice více kontrolovali balon a v 28. minutě se dokázali dostat do vedední. Vedoucí branku dokázal vstřelit Lukáš Malinský. Gól přinesl do řad Úpice uspokojení, které začínalo být čím dál tím intenzivnější. To dovolilo Hořicím, aby se herně vrátily do zápasu a měly možnost střelecky odpovědět.

Hosté z Hořic dokázali vyrovna obraz hry a ke slovu přišly i jejich šance. Prakticky všechny zápasy v úvodních kolech ale Jiskru trápí zakončení a nejinak tomu bylo i v tomto zápase. Hosté se sice dostali do prostorů před brankářem Úpice Marcelem Douskem. Veškeré naděje Hořic ale uvadaly špatným zakončováním.

První poločas tak skončil těsným vedením Úpice 1:0. 

Trápení v zakončení

Ve druhém poločase se hrál vyrovnaný fotbal. Hosté se nechtěli smířit s prohrou a domácí se sympaticky nechtěli pouze bránit. Oba týmy se tak dostali do několika slibných příležitostí. Hořicím se však ani ve druhé půli nedařila finální fáze a jejich útočné akce zůstaly nevyužity. 

I Úpice si dokázala vytvořit příležitosti, podobně jako střelci Hořic, ani útočníci Úpice nedokázali přesně seřídit mířidla a pojišťovací branku se jim nedařilo vstřelit. Domácí tak bojovným a zároveň aktivním výkonem dokráčeli ke třem bodům a Hořice porazili těsně, ale přece 1:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva Jiskra Hořice: Musíme se zamyslet nad tím, proč když vyjedeme z Hořic jsou naše výkony podstatně horší než na Gothardě. I když se nám nedařilo, chybělo několik hráčů, přesto jsme mohli a měli uhrát lepší výsledek. Šancí ke vstřelení branky bylo dost a někdy chyběl i kousek štěstí. Snášet neustálé urážky a provokace domácích pánů ve žlutých vestách bylo velkou zkouškou sebeovládání. Asi je to součást úpické taktiky.....



Sestavy


SK Sparta Úpice
M. Dousek [-] - J. Pich [-] , J. Peterka [-] , P. Kejzlar [-] , L. Mach [-] - T. Brus [-] (78. V. Prouza [-] ) , L. Rada [-] , J. Kulhánek [-] , L. Malinský [-] (85. P. Seidel [-] ) - M. Čáp [-] , J. Marel [-]

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - T. Lacina [-] , J. Šeda [-] , J. Rozsévač [-] , A. Vávra [-] - M. Tomáš [-] , M. Skalský [-] , D. Palm [-] , J. Melichar [-] (73. J. Šlambera [-] ) - Z. Nečesaný [-] , V. Kulhánek [-] (46. J. Kuneš [-] )

ŽK: 72. L. Malinský , 90. P. Kejzlar - 50. Z. Nečesaný .
Místo: Úpice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.