2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí zvítězilo na hřišti Úpice


Branky


0

Fotbalisté Úpice chtěli v utkání proti nevyrovnanému Vrchlabí navázat na poslední výhru proti Kunčicím. Hráčům Vrchlabí se podařil vstup do zápasu, který nakonec rozhodl o jejich výhře 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrchlabí trestalo v úvodních minutách

Vstup do zápasu se domácí Úpici příliš nepovedl. Už v 9. minutě se domácí dopustili chyby v obraně, kterou dokázal potrestat Kryštof Jech. Brzké vedení hosty uklidnilo, což bylo znát na jejich rozvážné hře. Naopak domácí úvodní zakopnutí příliš nepovzbudilo a po dvaceti minutách přišlo další zaváhání Úpice. Nabídnutou šancí nepohrdl Tomáš Kroczek, který přesným zakončením překonal domácího gólmana Rostislava Erbena podruhé. 

Vrchlabí se tak dostalo do pohodlného dvougólového vedení. Úpice však stále neházela flintu do žita, domácí fotbalisté měli stále dostatek času na to, aby se zápasem něco udělali, a proto se snažili zatlačit svého soupeře na jeho polovině. Kontaktní branku se Úpici povedlo vykřesat krátce před poločasovým hvizdem. Ve 42. minutě snížil na 1:2 Lukáš Rada. 

Hosté udrželi vedení

Ve druhém poločase se Úpice ještě více snažila o vyrovnání. Domácí se snažili presovat domácí, a dostat se tak do nějaké gólové příležitosti. Vrchlabí se ale nenechalo jen tak překonat, a hostům se dokonce podařilo navýšit vedení. V 56. minutě vrátil hostům uklidňující dvougólové vedení Michael Tauchman.

Úpice před sebou měla opět dvoubrankové manko. Domácí se ale ani za této situace nevzdávali a stále se snažili o zdramatizování zápasu. To však přišlo z domácího pohledu příliš pozdě. V 82. minutě dokázal úpický Jan Peterka snížit na 2:3, více se ale domácímu týmu nepodařilo, a Vrchlabí proto mohlo slavit povzbudivé venkovní vítězství. 



Ohlasy k zápasu



FC Vrchlabí
Zdeněk Lukeš - trenér mužstva FC Vrchlabí: Utkání nám tentokrát vyšlo podle našich představ a myslím, že jsem získali tři body zaslouženě.



Sestavy


SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - J. Pich [-] , V. Prouza [-] , J. Peterka [-] , P. Kejzlar [-] - J. Kulhánek [-] , L. Rada [-] , T. Brus [-] (31. L. Mach [-] ) , P. Břicháček [-] (73. P. Luštinec [-] ) - J. Marel [-] , P. Seidel [-] (31. M. Čáp [-] )

FC Vrchlabí
M. Zajíc [-] - D. Bürger [-] , J. Zajíc [-] , L. Hájek [-] , L. Mejsnar [-] - O. Matěják [-] , T. Kroczek [-] , K. Jech [-] , D. Mejvald [-] (84. M. Hanuš [-] ) - M. Tauchmann [-] (73. M. Tomčík [-] ) , P. Kraus [-] (88. P. Vondráček [-] )

ŽK: 53. L. Mach , 58. J. Marel , 84. J. Kulhánek - 45. P. Kraus , 59. D. Bürger , 62. M. Tauchmann .
Místo: Úpice. Rozhodčí: Svoboda Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.