Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš si poradila s Úpicí


Branky


0

Fotbalisté Třebše zvládli utkání s Úpicí a stoupají tabulkou výš. Po výhře 5:1 jim nyní patří čtvrté místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V prvním poločase hrály oba týmy vyrovnanou partii. Domácí dokázali lépe kontrolovat balon a dostávat se před branku soupeře. Úpice však nebyla vůbec odevzdaným soupeřem. Hostům se dařilo probjovat se na polovinu soupeře, brankáře Mikuláše Heřmana se jim však překonat nepovedlo. 

Domácí se předváděli svoji typickou kombinační hrou, kterou se dostávali až do předbrankových prostorů. První úspěch zaznamenali domácí v 29. minutě. K balonu se dostal záložník Michal Krykorka, kterému se podařilo překonat brankáře Úpice Rostislava Erbena, a domácí se tak dostali do vedení. Třebeš pokračovala v aktivním výkonu, ve zbytku poločasu už se jí ale skórovat nepodařilo. 

Třebeš rozhodla o výhře

Do druhého poločasu vstoupili hosté odhodlaní vyrovnat. V prvních minutách druhé půle se jim dařilo dostat se k vápnu domácích, brankář Heřman však za sebe žádný balon nepustil a kde nebyl gólman Třebše, zaskočila branková konstrukce. Po nepovedených prvních minutách se domácí probrali a přebrali otěže zápasu. Gólovou pojistku zaznamenali domácí v 55. minutě. Hosté se dopustili nedovolené hry v pokutovém území a rozhodčí nařídil pokutový kop ve prospěch Třebše. K míči se postavil Martin Michal, který dokázal zvýšit na 2:0.

Dvojnásobné vedení domácí nabudilo k ještě lepším výkonům a hosté z Úpice pomalu ztráceli šanci na obrat. V 67. minutě se navíc podařilo domácím vstřelit další gól. Branku na 3:0 zajistil obránce a kapitán Třebše Martin Zbořil. Utkání spělo do jasného konce a nic na tom nezměnila ani 77. minuta, kdy se domácím podařilo díky brance Michala Krykorky dát čtvrtý gól, hned vzápětí ale Úpice korigovala díky zásahu Pavla Kejzlara. 

Třebeš svého soupeře přehrávala kombinačně a definitivní podobu dal skóre střídající Filip Vlkanoa, který chvilku před koncem zvýšil na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí mužstva Sokol Třebeš: V průběhu utkání na hrbolatém terénu se projevila větší zkušenost domácích. Kvalitní výkon byl tentokrát kořeněn i góly. Hluchou chvilku jsme si vybrali jen v úvodu druhého poločasu, kdy hosté nastřelili v tlaku tyč. Pak už jsme ale převzali otěže utkání a stříleli góly. Skóre je i s ohledem na předvedenou hru pro hosty až příliš kruté.




Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - D. Tesař [-] , M. Zbořil [-] , M. Štajer [-] , J. Zeman [-] (87. I. Kosyak [-] ) - M. Krykorka [-] , M. Michal [-] , M. Farkaš [-] , J. Semerák [-] (84. J. Tošovský [-] ) - J. Rychtár [-] (70. F. Vlkanova [-] ) , L. Kordač [-]

SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - J. Pich [-] , V. Prouza [-] , J. Peterka [-] (74. T. Brus [-] ) , P. Kejzlar [-] - J. Kulhánek [-] (82. M. Lacko [-] ) , L. Rada [-] , P. Břicháček [-] (82. P. Seidel [-] ) , L. Mach [-] - M. Čáp [-] , J. Marel [-]

ŽK: 64. M. Štajer - 57. J. Marel , 87. J. Pich .
Místo: Třebeš. Rozhodčí: Průcha Petr - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.