2:1
(0:0)
70. J. Vích
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy porazily Sobotku


Branky


54. T. Hanuš , 63. L. Pánek - 70. J. Vích
0

Tým Nepolis je na svém hřišti velmi nepříjemným soupeřem, což si v minulých kolech ověřil i takový tým jako jsou Lázně Bělohrad. V tomto kole dokázali fotbalisté Nepolis přehrát Sobotku a zvítězit 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Nepolisy nedokázaly vstřelit branku

V minulém kole dokázaly Nepolisy porazit Bílou Třemešnou a vzrůstající formu si fotbalisté tohoto týmu převedli i do zápasu se Sobotkou. Fotbalisté Nepolis měli od úvodu více ze hry. Domácí více drželi balon a svižnou kombinací se jim dařilo dostávat se do zakončení. Brankář Sobotky Patrik Chrpa však dokázal s úspěchem čelit všem pokusům domácích a žádný balon za svá záda nepustil. 

Hosté ze Sobotky se museli většinu času bránit aktivní hře Nepolis, a proto se jim příliš nedařilo dostat se do nebezpečných prostorů před domácím gólmanem Janem Markem. 

Nepolisy byly v první půli aktivnější, branku se jim však vstřelit nepodařilo, a poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Domácí během devíti minut rozhodli o vítězství

Obraz hry se ve druhém poločase příliš nezměnil. Domácí byli nadále "fotbalovější" než soupeř. Fotbalisté Nepolis dokázali přihrávkami přehrávat poměrně statickou Sobotku. Ve druhém poločase se domácí dočkali i gólové odměny. V 54. minutě se k balonu dostal Tomáš Hanuš, který přesným zakončením poprvé překonal brankáře Patrika Chrpu. 

Vedoucí branka dokázala Nepolisy uklidnit, naopak Sobotka ještě více znervózněla. Hostům se nedařilo a jejich přihrávky bývaly nepřesné. Ani ne za deset minut se proto domácím podařilo přidat i druhý gól. V 63. minutě přebral balon Lukáš Pánek, který poslal balon do sítě a zvýšil na 2:0.

Domácí si dobře rozehraný zápas zkomplikovali v 70. minutě, kdy na 2:1 snížil záložník Sobotky Jakub Vích. Sobotka tak během posledních dvaceti minut ucítila šanci na vyrovnání. Domácí obraně se ale nerozklepala kolena a dokázala výsledek 2:1 udržet až do závěrečného hvizdu rozhodčího. Domácí tak mohli slavit další výhru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Dušan Šustr - Sokol Nepolisy: Domácí tým potvrdil důležitým ziskem tří bodů v dalším utkání před vlastními fanoušky vzrůstající formu. Hráči předvedli líbivý kombinační fotbal, kterým předčili bránící se hosty. Škoda zbytečného gólu, kterým se hosté dostali dvacet minut před koncem zpět do hry. I přes tento moment zaslouží celé mužstvo pochvalu za obrannou činnost.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] , P. Mizerík [-] (89. D. Šustr [-] ) , P. Pokorný [-] (86. M. Ullmann [-] ) , P. Mizerík [-] - P. Pilař [-] , R. Chaloupka [-] , L. Pánek [-] , J. Lihan [-] (81. J. Smadiš [-] ) - M. Tlustý [-] , T. Hanuš [-]

SK Sobotka
P. Chrpa [-] - T. Pavlíček [-] , P. Halbych [-] , V. Bárta [-] , M. Men [-] - J. Vích [-] , P. Škopán [-] , O. Knobloch [-] , P. Topič [-] - J. Taneček [-] , T. Baster [-] (81. M. Žďánský [-] )

ŽK: 44. T. Baster , 77. P. Halbych .
Místo: Nepolisy.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.