Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad potvrdily roli favorita a vyhrály v Úpici


Branky


0

Fotbalisté Lázní Bělohrad patří k favoritům na zpětný postup do Krajského přeboru. V posledních dvou kolech se však tomuto týmu nepodařilo zvítězit, a body tak bezpodmínečně musely přijít ze zápasu v Úpici. Venkovní zápase se Lázním povedl a zvítězily 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně Bělohrad jdou sebevědomě do vedení

Hosté byli v prvním poločase lepším týmem. Lázně Bělohrad přehrávaly svého soupeře, který se snažil bránit útokům hostů. Fotbalisté Lázní se čím dál častěji dostávali do nebezpečných situací před brankářem Marcelem Douskem a jejich střelecké mlčení se podařilo prolomit v 22. minutě. Tehdy vstřelil úvodní branku zápasu Tomáš Berger. Z hostů spadl po vstřelení vedoucí branky tlak favorita a jejich hra byla klidnější a přitom stále kvalitní a ofenzivní. 

Druhou branku Lázní vstřelil v 28. minutě Jiří Odvárko, který přesnou střelou překonal brankáře Marcela Douska. Lázně Bělohrad ve zbytku poločasu pokračovaly v sebejistém výkonu a soupeře k ničemu výrazném nepouštěly. 

Hosté navýšili vedení

Obraz hry byl ve druhé části podobný. Lázně Bělohrad kontrolovaly zápas jistou kombinační hrou a pevnou obranou, která Úpici nedávala příliš nadějí na úspěch. Vedení hostů navýšil v 54. minutě druhou brankou Jiří Odvárko. Druhou branku zápasu přidal rovněž Tomáš Berger, který překonal Marcela Douska devět minut po Odvárkovi. Lázně Bělohrad si tak brzy vypracovaly klidný náskok, který takřka rozhodl o vítězi zápasu. 

Šance domácích na přípraný obrat ještě více klesly v 70. minutě, kdy nervy na uzdě neudržel Jan Petrka, který udeřil protihráče do obličeje a viděl červenou kartu. Úpici se přesto ještě v závěru podařilo korigovat. Na 1:4 se v 90. minutě podařilo snížit Pavlu Kejzlarovi. Na jakékoliv senzační obraty už ale bylo příliš pozdě, a Lázně tak v poklidu dokráčely k důležitým třem bodům.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Úpice
Radek Kaplan - trenér mužstva TJ Sparta Úpice: Zasloužené vítězství hostujícího týmu po celý zápas byli lepším týmem.




Sestavy


SK Sparta Úpice
M. Dousek [-] - J. Pich [-] , V. Prouza [-] (77. J. Balcar [-] ) , J. Peterka [-] , P. Kejzlar [-] - L. Rada [-] , T. Brus [-] , P. Břicháček [-] (66. P. Seidel [-] ) , L. Mach [-] - M. Čáp [-] , J. Marel [-]

SK Lázně Bělohrad
D. Věchet [-] - J. Zejfart [-] (46. T. Blažek [-] ) , T. Berger [-] , J. Wagenknecht [-] , D. Holomba [-] (66. J. Hrnčíř [-] ) - J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , L. Jezbera [-] - M. Rychecký [-] , J. Odvárko [-] (66. J. Kobrýn [-] )

ŽK: 24. J. Marel . ČK: 70. J. Peterka .
Místo: Úpice. Rozhodčí: Rychtár Tomáš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.