0:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany si připsaly další vysoké vítězství


Branky


0

Libčany odjížděly na půdu Bílé Třemešné v dobrém rozpoložení - v posledních dvou utkáních dokázali fotbalisté Libčan dvakrát vyhrát se skóre 16:0. Bílá Třemešná se snažila soupeři zápas znepříjemnit důraznou hrou do těla. I s tím si ale hosté poradili a zvítězili 0:5

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Libčany

Domácí se od prvních minut snažili znepříjemňovat soupeřovu kombinaci prostřednictvím důrazné hry do těla. Fotbalisté Libčan se přesto dokázali prosadit. V 5. minutě namířil vrchní střelec hostů Ondřej Karanský svoji hlavičku jen do břevna domácí branky. O několik minut později minul v dobré pozici Lukáš Hubička. Chyby v obraně se důrazní domácí dopustili v 22. minutě. Příliš prostoru a času dostal v pokutovém území Lukáš Hubička, který neotálel a střelou pod břevno nedal gólmanovi Jakubu Jáklovi šanci. 

O pár minut později fauloval obránce Bílé Třemešné Milan Pátý ve vápně Hubičku. Rozhodčí udělil domácímu obránci druhou žlutou kartu a nařídil pokutový kop. Penaltu však útočník Karanský nevyužil a nechal vyniknout Jakuba Jákla. Domácí brankář se před poločasem vytáhl ještě jednou, když vyškrábl volej Martina Friedla. Domácí se do výraznější šance dostali v 44. minutě, jejich protiútok ale skončil nad brankou Matěje Tošovského. 

Aktivnější Libčany střílí góly

Hostům se podařilo navýšit vedení hned zkraje druhého poločasu. Ve 49. minutě se Libčany prokombinovaly do vápna Bílé Třemešné a celou akci gólově zakončil Lukáš Hubička. Domácí, kteří hráli oslabení o jednoho hráče, se jen s velkými obtížemi dostávali do šancí. Hosté naopak pokračovali v ofenzivním výkonu. V 68. minutě zužitkoval centr z pravé strany David Hůlka, když nadvakrát překonal brankáře Jákla. O pár minut později si hostě opět pohráli s domácí obranou a na 0:4 zvyšoval Martin Friedl. Ten samý hráč uzavřel skóre 0:5 v 75. minutě. Hosté se dokázali vypořádat s tvrdou hrou domácích a připsali si další vítězství. 



Ohlasy k zápasu



SK Libčany
Jan Schejbal - předseda mužstva SK Libčany: Po celé utkání jsme se museli vypořádat a agresivní hrou domácích, na kterou sami doplatili. Jsem rád, že se v těžkém utkání nikdo nezranil a utkání jsme s přehledem zvládli, na rozdíl od domácích diváků, kteří po celé utkání neúnavně hanlivě uráželi naše hráče, diváky a rozhodčího Pešavu jenž utkání zvládl. Musím říci, že jsem nic podobného dlouho neviděl, a rázem tak tito fanoušci poskočili v mém žebříčku na první místo. Lituji manželky těchto fanoušků, které na zápas vyslaly i své děti.



Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Jákl [-] - P. Kiss [-] (77. J. Polák [-] ) , J. Hažer [-] , M. Pátý [-] , J. Kubelka [-] - J. Kubelka [-] (77. J. Schneider [-] ) , T. Kubelka [-] , P. Macek [-] , J. Pátý [-] - D. Kubelka [-] (68. J. Novák [-] ) , R. Hendrych [-]

SK Libčany
M. Tošovský [-] - M. Mařas [-] , M. Černý [-] (68. M. Bořke [-] ) , D. Homoláč [-] , A. Chromek [-] - L. Hubička [-] , M. Friedl [-] , P. Jiřík [-] , S. Libřický [-] - O. Karanský [-] (79. T. Kabeláč [-] ) , D. Hůlka [-]

ŽK: 20. M. Pátý , 27. P. Macek , 45. P. Kiss , 55. T. Kubelka , 57. J. Kubelka , 88. J. Novák - 30. M. Černý , 85. M. Mařas . ČK: 25. M. Pátý .
Místo: Bílá Třemešná.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.