J. Kulhánek 19. (p.)
L. Rada 33.
J. Balcar 50.
L. Rada 53.
J. Balcar 72. (p.)
5:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úpice prohloubila výsledkovou mizérii Sobotky


Branky


19. J. Kulhánek (p.) , 33. L. Rada , 50. J. Balcar , 53. L. Rada , 72. J. Balcar (p.) - 34. P. Topič
0

Fotbalistům Sobotky nevyšel venkovní duel s Úpicí a po prohře 5:1 si připsali už čtvrtou prohru v řadě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení Úpice

Fotbalisté Úpice vstoupili do zápasu aktivně a dařilo se jim soupeře přehrávat. Domácím se dařilo dostávat do pokutového území Sobotky a z této aktivity domácích vznikla i první branka zápasu. V 19. minutě se nedovolené hry ve vápně dopustil brankář Sobotky Patrik Chrpa a rozhodčí odpískal pokutový kop ve prospěch domácích. K penaltě se postavil Jaroslav Kulhánek, který pokutový kop s jistotou proměnil. Vedoucí branka domácí povzbudila k ještě lepšímu výkonu. V 33. minutě mohlo přijít uklidnění pro Úpici, když na 2:0 zvyšoval Lukáš Rada. Sobotce se ale prakticky ihned podařilo snížit na rozdíl jediné branky, když ve 34. minutě dával na 2:1 Petr Topič. Těsný výsledek nedával domácím fotbalistům klid, a ti se i přes lepší výkon museli ve druhém poločase snažit o navýšení výsledku.

Domácí rozhodli v úvodu druhého poločasu

Vstup do druhého poločasu vyšel Úpici na výbornou. V 50. minutě totiž Jaroslav Balcar (ročník 1999) zvyšoval na 3:1, aby o tři minuty později přidal uklidňující branku na 4:1 Lukáš Rada. Domácí tak prakticky v úvodu druhého poločasu rozhodli o svém vítězství. Zbytek druhého poločasu se proto odehrával převážně v režii domácího týmu, který mohl skóre ještě několikrát navýšit. Na konečných 5:1 zvýšil Jaroslav Balcar. Mladý aktivní hráč Úpice proměnil v 72. minutě další pokutový kop, a rozhodl tak o jasné výhře Úpice. 



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Úpice
Radek Kaplan - trenér mužstva TJ Sparta Úpice: Zasloužené vítězství, utkání jsme měli pod kontrolou a již do poločasu jsme mohli vést větším brankovým rozdílem. Rozhodl nástup do druhého poločasu kde se nám podařilo v rozmezí tří minut dvakrát skórovat a zbytek utkání jsme již dohrávali v klidu. Chtěl bych vyzdvihnout výkon Jardy Balcara ročník 99, který dostal šanci a odměnil se jak dobrým výkonem, tak i dvěma trefami do sítě soupeře.




Sestavy


SK Sparta Úpice
R. Erben [-] (86. P. Luštinec [-] ) - J. Pich [-] , V. Prouza [-] , O. Biederman [-] , P. Kejzlar [-] - L. Rada [-] , P. Břicháček [-] , J. Balcar [-] (73. P. Seidel [-] ) , L. Mach [-] - J. Kulhánek [-] , J. Marel [-]

SK Sobotka
P. Chrpa [-] - D. Juriga [-] (24. D. Mikulecký [-] ) , V. Bárta [-] , P. Halbych [-] (76. J. Kavalír [-] ) , M. Prokorát [-] - O. Knobloch [-] , P. Topič [-] , T. Baster [-] , T. Pavlíček [-] - J. Kubišta [-] (68. J. Nývlt [-] ) , Z. Přikryl [-]

ŽK: 17. P. Seidel , 70. P. Kejzlar - 18. P. Chrpa , 26. P. Topič , 46. M. Prokorát , 63. O. Knobloch .
Místo: Úpice. Rozhodčí: Martínek Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.