3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 11:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov takticky zvládl zápas s Novým Hradcem a vybojoval tři body


Branky


0

Černilov se v zápase s Novým Hradcem spoléhal na pevnou obranu a rychlé protiútoky. Tato taktika přinesla úspěch a domácí mohli slavit výhru 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pevná obrana Černilova

Černilov se v zápase s Novým Hradcem spoléhal na pevnou a koncentrovanou hru v obraně. Domácí tak nechávali Nový Hradec, aby tvořil hru a sami se soustředili na pokrývání volných prostorů. Nový Hradec tak měl v prvním poločase větší procento držení míč, nebezpečnější vak byli domácí, kteří hrozili z rychlých brejků. Nový Hradec obléhal polovinu Černilova, přes obranný val se ale hosté jen stěží dostávali před brankáře Lukáše Voltra. Domácím se jejich taktika poprvé vyplatila ve 30. minutě, kdy jeden z rychlých brejků přetavil ve vedoucí branku Tomáš Matoušek. Nový Hradec mohl vyrovnat, při jedné z jejich akcí ale rozhodčí necitlivě neponechali výhodu, stav byl tak po první poločase příznivější pro domácí barvy. 

Hra na brejky přinesla domácím úspěch

 Ani ve druhém poločase se Černilovští nikam zbrkle nehnali a raději čekali na chyby soupeře. Obrana domácího týmu pracovala spolehlivě, a Nový Hradec tak neměl příliš šancí ke skórování. Brankář Lukáš Voltr tak držel naději na čisté konto. Rozhodnutí o výsledku přišlo dvakrát během několika málo minut. Domácí využili dvě brejkové situace, na 2:0 nejprve v 75. minutě zvyšoval Jan Hrubý. O tři minuty později se z dalšího rychlého protiútoku prosadil Pavel Ježek. Černilov se tak dostal do pohodového tříbrankového vedení, které už ve zbytku zápasu nepustil. Podzimní část sezony tak Černilov završil vítězně. 



Ohlasy k zápasu


FK Černilov
Jaroslav Pokrupa - předseda oddílu FK Černilov: Zasloužené vítězství v posledním podzimním kole před věrnými domácími fanoušky, kterým tímto velmi děkujeme za podporu v celém podzimu.




Sestavy


FK Černilov
L. Voltr [-] - T. Schwarzer [-] , P. Ježek [-] , M. Štěnička [-] , D. Zumr [-] - T. Matoušek [-] , R. Schod [-] , P. Charous [-] , J. Kráčmer [-] - V. Hrubý [-] , M. Šmied [-] (63. J. Hrubý [-] )

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - J. Jindra [-] , P. Vopálka [-] , J. Kašpar [-] , T. Matějka [-] - M. Jindra [-] , F. Linder [-] , O. Vik [-] (46. G. Bendig [-] ) , F. Langr [-] - J. Pejchal [-] , M. Páter [-]

ŽK: 70. T. Matoušek - 33. O. Vik , 52. J. Kašpar , 58. J. Pejchal , 65. P. Vopálka .
Místo: Černilov. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Krotil Ondřej - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.