Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2015 17:30

15.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice druhou brankou zlomily Třebeš a vyhrály


Branky


0

Atraktivní a ofenzivní utkání se ve středeční podvečer odehrálo v Hořicích. Tamější Jiskra vyzvala Třebeš a v zápase bohatém na dramatické momenty zvítězila 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení aktivních Hořic

Aktivněji přitom do zápasu vstoupili hosté z Třebše, kteří si v úvodu vytvořili převahu, branku ale nevstřelili, a domácí tak s postupujícím časem hru vyrovnali. Domácí si vytvořili několik slibných šancí a při jedné z nich nastřelil David Melaga břevno. Nakonec to byli právě fotbalisté Hořic, kteří byli po první půli veselejší, v 16. minutě totiž svoji šanci využil Michal Skalský, který dokázal obejít brankáře Heřmana a poslat svůj tým do vedení. Jiskra se tak dostala do důležité výhody, která bez úhony přežila i zbytek prvního poločasu. 

Nedáš-dostaneš rozhodlo

Vstup do druhé půle měli opět lepší hosté, ti ale chybnou malou domů Hořic nepotrestali a podle starého známého pravidla "nedáš-dostaneš" se ke skórování dostali domácí - Michal Skalský poslal přesnou hlavičkou Hořice do dvoubrankového vedení. Druhá obdržená branka, navíc po té, co měla Třebeš možnost vyrovnat, se na hostech podepsala velkou měrou. Hráči Třebše ztratili klid i sebevědomí, chybovali v rozehrávce a branku Hořic výrazněji ohrozili už jen v 65. minutě - obránce Martin Zbořil ale svoji hlavičku nenamířil mimo tři tyče. 

Hořice góly střílet nezapomněly, a své vedení navýšili dvakrát během jedné minuty. V 71. minutě obstřelil brankáře Mikuláše Heřmana Jiří Šedivý. Hned o minutu později potvrdil výhru Hořic 4:0 Zbyněk Nečesaný, který odzbrojil obránce Třebše a svoji samostatnou akci proměnil ve čtvrtý gól Hořic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva Jiskra Hořice: V předehrávaném posledním podzimním kole jsme přivítali dosud neporaženou Třebeš. Z utkání jsme měli obavy jak vzhledem k síle soupeře, tak i k počtu absencí v naší sestavě. Utkání však hráči zvládli perfektně a myslím si, že potěšili i přítomné diváky. V prvním poločase začali lépe hosté, zhruba od 15. minuty jsme převzali iniciativu a zaslouženě se ujali vedení. Všechny hráče, kteří se do utkání zapojili musíme pochválit za kvalitní výkon a teď se musíme připravit na první utkání venku a to v sobotu v Sobotce.




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - J. Šeda [-] , D. Melaga [-] , J. Rozsévač [-] , A. Vávra [-] (88. M. Tomáš [-] ) - Z. Nečesaný [-] (74. J. Stuchlík [-] ) , M. Skalský [-] (83. J. Melichar [-] ) , D. Pour [-] , D. Palm [-] - J. Kulhánek [-] , P. Kuneš [-] (65. J. Šedivý [-] )

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Zbořil [-] , M. Michal [-] , J. Semerák [-] (80. M. Jankovský [-] ) , M. Krykorka [-] - D. Tesař [-] , L. Kordač [-] (65. L. Drapák [-] ) , M. Štajer [-] , J. Fischer [-] - P. Majer [-] , M. Farkaš [-] (46. )

ŽK: 51. M. Krykorka , 60. F. Vlkanova , 67. M. Štajer .
Místo: Hořice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.