Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy vysoko porazily Chlumec


0

Zápas dvou ofenzivních týmů se odehrál na hřišti Kratonoh, kde tamní celek přivítal Chlumec nad Cidlinou. Oběma týmům se střelecky daří - Kratonohy před zápasem nastřílely 19 gólů, Chlumec ještě o jeden více. Chlumec ale musí k 20 vstřeleným brankám počítat i 13 obdržených gólů. Na chyby v defenzivě hosté v Kratonohách doplatili a domácímu týmu podlehli vysoko 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kratonohy napravily nepovedený úvod zápasu

Domácí Kratonohy nevstoupily do zápasu ideálně a v prvních minutách se musely bránit několika centrům Chlumce. Aktivita hostů v 7. minutě vyústila ve vedoucí branku. Brankář Jaroslav Klofanda neudržel centrovaný balon v rukavicích a míč se dostal k volnému Davidu Jelínkovi, který s dorážkou do prázdné brány neměl sebemenší problémy.

Domácí Fotbalisté neztratili hlavu a brzy se jim podařilo vyrovnat. V 15. minutě se domácí prokombinovali přes celou šíři pokutového území Chlumce a k balonu se dostal Jan Fidra. Ten nezaváhal a přesným obstřelem umístil balon ke vzdálenější tyči branky Ladislava Kukala.

Ve 20. minutě si Jiří Kořínek narazil míč s Tomášem Jiroutkem a postupoval proti brankáři Kukalovi. Toho dokázal svoji přízemní střelou překonat, gólovou radost mu ale zkazila tyč chlumecké branky, od které se balon odrazil zpět do hřiště. Domácí fotbalisté se v následujících minutách dobře pohybovali, čímž nutili fotbalisty Chlumce k faulům. 

Ve 37. minutě dokázal Radek Mládek nadvakrát vybojovat balon a z pravé strany poslal centr do vápna Chlumce. Tam čekal David Franc, který si naskočil na centr, ale jeho hlavička skončila mimo branku. V 41. minutě fauloval brankář Kukal unikajícího Kořínka a rozhodčí nařídil pokutový kop pro Kratonohy. Jiří Kořínek ale urazil fotbalového boha tím, že se jako faulovaný hráč postavil exekuci penalty a jeho střela mířila jen do levé tyče chlumecké branky.

První poločas tak skončil remízou 1:1.

Kratonohy si vybudovaly náskok

Domácí se ve druhém poločase tlačili do zakončení a odměnou jim byla 57. minuta. Míč se dostal do vápna Chlumce, kde se ve skrumáži hráčů nejpohotověji zorientoval Zdeněk Semelka a tvrdou ranou poslal Kratonohy do vedení.

V 59. minutě se do šance dostali i hosté. Unikající útočník Chlumce se ale místo pro střelu rozhodl o kličku do středu hřiště, kterou domácí obránce vystihl a zažehnal veškeré nebezpečí.

V 60. minutě rozjel útočnou akci Kratonoh David Franc, který si několikrát narazil se spoluhráčem a poslal balon do vápna, tam na křižnou přihrávku čekal Pavel Němeček, který střelou do odkryté branky zvýšil vedení Kratonoh na 3:1. 

Hosté se snažili podnikat útočné nájezdy proti domácí obraně, jejich akce ale dokázali obránci Kratonoh blokovat. V 68. minutě se Chlumečtí dopustili faulu na hranici vlastního vápna, a domácí tak dostali možnost rozehrávky přímého kopu z velmi dobré pozice. Míč si postavil Jiří Kořínek a tentokráte se mu podařilo netrefit tyč, překvapit brankáře Kukala a přízemní střelou poslat Kratonohy do vedení 4:1.

V 70. minutě si domácí obrana trochu zavařila, když zbytečné dlouho předržela balon a přišla o něj. Chlumec se tak ve vápně Kratonoh dostal k balonu, výraznější ohrožení ale hosté nevytěžili. To přišlo o několik vteřin později, kdy hosté namířili svoji hlavičku do levé tyče Klofandovy branky.

O dvě minuty později rozehrávali domácí přímý kop z pravé strany hřiště. Centrovaný balon byl tečován několika domácími hráči a nakonec se dostal až k Matěji Jilemnickému, který nevyslal kdovíjak prudkou ránu, jeho střela byla ale přesná a překvapivá, takže si našla cestu až do chlumecké branky.

Ani za takto nepříznivého stavu se hosté nevzdávali. V 73. pálili z hranice pokutového území, ale brankář Klofanda byl u své pravé tyče včas. Největším soupeřem Jiřího Kořínka byly v tomto zápase tyče chlumecké branky. V 74. minutě Kořínek přehodil brankáře Kukala, jeho zakončení ale opět zastavila konstrukce brány. Definitivní podobu dal výsledku Jiří Kořínek v 82. minutě. Brankář Chlumce vyrazil střelu z přímého kopu přímo na Kořínkovy kopačky a ten neměl se zakončením problém. Kratonohy si tak porazily Chlumec 6:1 a na prvním místě zůstávají neporaženy.



Sestavy


FK Kratonohy
J. Klofanda [-] - D. Jošt [-] (10. R. Mládek [-] ) , J. Kořínek [-] (90. F. Josef [-] ) , J. Fidra [-] (83. M. Nun [-] ) , D. Franc [-] , M. Jilemnický [-] (87. J. Štěpánek [-] ) , T. Jiroutek [-] (46. F. Šnejdr [-] ) , Z. Semelka [-] , P. Němeček [-] , J. Huňák [-] , D. Hrůša [-]

FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - J. Kučera [-] , D. Jelínek [-] , P. Novák [-] (75. J. Kraus [-] ) , P. Janda [-] (62. D. Bareš [-] ) , J. Hanuš [-] , J. Vopátek [-] (60. J. Hartman [-] ) , M. Bráborec [-] , J. Jelínek [-] , D. Koubek [-] , V. Beneš [-]

ŽK: 26. M. Jilemnický , 27. J. Kořínek , 79. R. Mládek - 25. V. Beneš , 31. D. Koubek , 41. L. Kukal , 61. P. Novák , 69. D. Jelínek .
Místo: Kratonohy. Počet diváků: 270. Rozhodčí: Filip Miroslav - HLAVÁČ Martin, BAČO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.