Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy porazily Vysokou a jsou stále bez prohry


Branky


0

Týmu Vysoké se v této sezoně daří a před víkendovým zápasem měli fotbalisté Vysoké sérii tří výher v řadě podpořených dobrou hrou v obraně. V sobotu se jim ale do cesty postavil těžký soupeř z Kratonoh, který opět nezaváhal a vyhrál 2:7. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoké se dařilo držet krok

Hráči Vysoké nevstoupili do zápasu špatně, hosté z Kratonoh sice více drželi míč na svých kopačkách, v 7. minutě ale dostal dlouhou přihrávku za obranu Kratonoh Vojtěch Bělka, který pohotovou střelou na zadní tyč překonal brankáře Jaroslava Klofandu. Domácí si své vedení příliš dlouho neužili. V 9. minutě totiž Marek Kulič přihrávkou do vápna oslovil Davida Hamáka, ten už byl v příliš velkém úhlu, a proto místo zakončení přihrával Jiřímu Kořínkovi. Útočník Kratonoh se ocitl před odkrytou brankou, kterou nejlepší střelec soutěže nemohl minout.

Vysoká nadále bojovala. Ve 13. minutě dostal přihrávku na zadní tyč Vojtěch Pražák, jeho zakončení ve skluzu ale přeletělo branku hostů. Ve 20. minutě hosté svírali svého soupeře a jejich střelu nebezpčně tečovala obrana Vysoké. V další šanci balon v nadějné pozici minul Jiří Kořínek. Kořínek se k další střele z hranice vápna dostal ve 22. minutě, jeho pokus ale dobrým zákrokem vyrazil brankář Karel Menšl.  

V 31. minutě zakombinoval Marek Kulič s Davidem Francem, Kulič se dostal do pokutového území, kde kličkou obešel brankáře Menšla a poslal Kratonohy do vedení 1:2. V tuto chvíli byli na tahu domácí. Ti mohli vyrovnat už v 35. minutě, kdy nepřesný odkop obránce Kratonoh zachytil Josef Semelka a jeho prudká střela zpoza vápna skončila na levé tyči Klofandovy branky. Vyrovnat se Vysoké podařilo z následného rohového kopu. Domácím se vyplatil důraz ve vápně Kratonoh, který brankou završil Martin Ptáček. 

O dalších pár minut později ale Kratonohy opět demonstrovali svoji sílu. V 39. minutě prodloužil Klofandův odkop Radek Mládek, který tak do úniku po levé straně hřiště poslal Jiřího Kořínka. Útočník hostů nezaváhal a ze strany prostřelil brankáře Menšla. Kratonohy se tak dostaly do vedení 2:3 a Kořínek vstřelil již dvacátou branku v této sezoně. Ve 42. minutě rozehrával přímý kop Kratonoh Radek Mládek a jeho střela jen těsně minula levou tyč Menšlovy branky. 

Domácím se nedala upřít bojovnost, hosté ale potvrdili svoji sílu v útoku. Poločas skončil vedením Kratonoh 2:3.

Drtivý vstup Kratonoh do druhého poločasu

Hned v úvodu druhého poločasu se chyby dopustil gólman domácích Karel Menšl. Ten v 47. minutě vyběhl, aby odkopl míč do bezpečí, místo toho našel Matěje Vejra, který vzduchem přihrával Kořínkovi. Jiří Kořínek si naskočil na přihrávku svého spoluhráče a hlavičkou z hranice pokutového území zvýšil náskok Kratonoh na 2:4. V 65. minutě hosté ubránili akci Vysoké a mohli přejít k rychlému protiútoku. Marek Kulič dlouhou přihrávkou z vlastní poloviny našel rozběhnutého Jiřího Kořínka. Útočníka Kratonoh ještě doplňoval David Jošt, Kořínek se ale rozhodl zakončovat sám a střelou po zemi zkompletoval hattrick. 

Hned o minutu později domácí Tomáš Prorok tvrdě zajel do Davida France a po druhé žluté kartě musel opustit hřiště. Po nadějném a bojovném první poločase tak domácí dohrávali zbytek zápasu v oslabení a za stavu 2:5. V 70. minutě byl na polovině soupeře faulován David Franc. K rozehrávce přímého kopu se postavil Marek Kulič, který místo přímé střely nebo centru zvolil přihrávku do roztažené obrany Vysoké. Kuličova přihrávka našla Davida Jošta, který nekompromisní ranou pod břevno zvýšil na 2:6. 

Za rozhodnutého stavu Kratonohy v klidu držely míč a kontrolovaly poslední minuty. V úplném závěru dostal od Jana Fidry přihrávku za obranu domácích Jiří Kořínek, který přeloboval brankáře Menšla, a podtrhl tak skóre zápasu 2:7.



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Petr Silbernágl - trenér mužstva FK Vysoká nad Labem: Utkání s lídrem soutěže se nám vůbec nepovedlo. Mrzí mě, že většina inkasovaných gólů byla z kategorie laciných. Tím ale nechci snižovat kvalitu soupeře, který byl fotbalově jednoznačně nejlepší z těch, se kterými jsme se doposud potkali, a musím mu sportovně poblahopřát k zaslouženému vítězství. Nám nezbývá nic jiného, než na tento zápas co nejrychleji zapomenout.




Sestavy


FK Vysoká nad Labem
K. Menšl [-] - J. Píša [-] (55. P. Duben [-] ) , M. Ptáček [-] , T. Prorok [-] , Z. Dušek [-] - P. Samek [-] (61. J. Škvrňák [-] ) , J. Podlipný [-] (72. J. Jelínek [-] ) , M. Haken [-] , V. Pražák [-] - J. Homolka [-] , V. Bělka [-]

FK Kratonohy
J. Klofanda [-] - R. Mládek [-] (72. F. Šnejdr [-] ) , J. Kořínek [-] , M. Kulič [-] , D. Hamák [-] (78. J. Fidra [-] ) , D. Franc [-] (82. T. Jiroutek [-] ) , Z. Semelka [-] , M. Vejr [-] (60. D. Jošt [-] ) , D. Hrůša [-] , P. Němeček [-] , J. Huňák [-]

ŽK: 41. T. Prorok , 59. P. Duben , 63. J. Podlipný , 66. J. Škvrňák , 90. M. Ptáček - 17. M. Kulič , 69. Z. Semelka . ČK: 66. T. Prorok .
Místo: Vysoká. Počet diváků: 185. Rozhodčí: ZAORAL Vít - ZAVŘEL Josef, FRYŠ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.