J. Schubert 45. (vl.)
1:3
(1:1)
12. P. Bureš
59. J. Semerák (p.)
70. E. Wilke
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2015 17:30

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov vyhrál na půdě Týniště


Branky


45. J. Schubert (vl.) - 12. P. Bureš , 59. J. Semerák (p.) , 70. E. Wilke
0

Týniště, které do Krajského přeboru sestoupilo z Divize C, nezažívá povedený vstup do sezony. Před středečním zápasem s Broumovem měl tým Týniště na kontě jediný bod a na příděl bodů si budou muset v Týništi počkat minimálně do víkendu, s Broumovem totiž prohráli 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva střelci Broumova, stav 1:1

Fotbalisté Broumova si v prvním poločase dokázali vytvořit převahu a svého soupeře často svírali na jeho obranné polovině. I proto se na první branku čekalo jen do 13. minuty, hostům se podařilo vytvořit nepřehlednou situaci ve vápně Týniště a ve vzdušném souboji se potkal domácí brankář Jan Rolejček a broumovský Pavel Bureš. Ze souboje vyšel lépe broumovský hráč, který dokázal vstřelit branku, bylo to ale Pyrrhovo vítězství, protože v souboji s brankářem Rolejčkem utržili oba hráči tržnou ránu na hlavě, broumovský Bureš musel dokonce odjet do nemocnice kvůli šití. 

Domácí se připomněli ve 22. minutě, brankář Jakub Drahorád ale dokázal dobře mířenou střelu zneškodnit. O pár minut později hrají opět hosté, střídající Jan Rolník ale namířil svoji střelu do brankáře Rolejčka. Ve 30. minutě zahrozili opět broumovští Ervin Wilke se dostal do výhodné střelecké pozice, jeho pokus ale skončil mimo.

Těsně před koncem poločasu poslali domácí centr do pokutového území Broumova, přihrávka našla broumovského Jaromíra Schuberta, který si míč srazil do vlastní sítě. První poločas tak skončil remízou 1:1. 

Zasloužené vítězství Broumova.

V úvodu druhého poločasu se do slibné příležitosti dostává opět Rolník, s jeho šancí si ale opět dobře poradil brankář Rolejček. O několik chvil později se Rolník dostal do dalšího samostatného úniku, který měl stejný konec jako ten předešlý. Hráči Broumova měli několikrát možnost postupovat na proti osamocenému brankáři Týniště, žádnou ze svých šancí ale neproměnili, a museli tak čekat do 59. minuty. Tehdy byla ve prospěch Broumova odpískána penalta, se kterou si poradil Jakub Semerák. 

Pojišťovací branku přidal v 70. minutě Ervin Wilke, jeho střela z pokutového území si našla cestu do sítě Týniště, a Broumov se tak dostal do pohodlnějšího vedení 1:3. Ve zbytku utkání už se nic vážnějšího nestalo, hosté si pohlídali svůj náskok a odvezli si tři body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér mužstva Slovan Broumov: Nebylo to asi zasloužené, ale naprosto zasloužené. Domácí můžou být rádi, že neprohráli více. Hráče chválím za předvedený výkon.



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - L. Hlaváč [-] , M. Winkler [-] , T. Urban [-] , A. Tomášek [-] , L. Slezák [-] , M. Pavlas [-] , M. Novák [-] (77. Š. Ráček [-] ) , M. Matoušek [-] , J. Lemfeld [-] , T. Doleček [-] (28. J. Forejtek [-] )

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Semerák [-] , M. Gago [-] , J. Schubert [-] , J. Holub [-] - E. Wilke [-] , J. Mucha [-] , J. Šimon [-] , D. Svoboda [-] (81. D. Mantel [-] ) - L. Hanzlík [-] (46. J. Schubert [-] ) , P. Bureš [-] (13. J. Rolník [-] )

ŽK: 46. A. Tomášek , 59. J. Rolejček , 87. T. Urban - 45. D. Svoboda .
Místo: Olšina. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Svoboda Ing. Radek - VLACHYNSKÝ Kamil, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.