2:1
(2:1)
42. J. Siegl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit z Křince se trápil


Branky


0

Dlouhopolsko patřilo loni na spodek tabulky IV. třídy skupiny C. Nakonec, jen s náskokem čtyř bodů na poslední Opolany, vybojovalo šesté místo. Naopak Křinec byl loni tradičně jedním z aspirantů na postup, ovšem skončil se ztrátou pěti bodů na první Všechlapy na třetím místě tabulky. Favoritem v tomto utkání tak byli domácí, jenže to příliš nepotvrdili, a tak byli rádi za hubené vítězství 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly padly v první půli

V prvním poločase si domácí museli na úvodní gól počkat do 24. minuty. Daniel Holas poslal centr z pravé strany před bránu a Marek Vymlátil poslal míč za záda Jana Budaie. Náskok domácích ale trval jen čtvrt hodiny. Na druhé straně se totiž do brány Aleše Reicha trefil Jan Siegl. Nerozhodný stav ale vydržel jen dvě minuty. Těsně před odchodem do šaten se totiž opakovala situace ze čtyřiadvacáté minuty. Daniel Holas opět nacentroval míč z pravé strany a před bránou znovu našel Marka Vymlátila, který překonal Jana Budaie podruhé.

Hosté chtěli kopat penaltu

Ve druhém poločase měli domácí hráči řadu šancí, ale trápili se v koncovce. I Dlouhpolsko se dostalu před soupeřovu bránu, jenže marně. Jednou se hosté deset minut před koncem dokonce dožadovali po údajném faulu penalty, jenže sudí Jaroslav Lerch nechal ve hře pokračovat. Křinec si pak těsný náskok dokázal pohlídat.



Ohlasy k zápasu


Křinec
Bohuslav Suchánek (trenér, Křinec):: „Nemám slov. Bylo to něco hrozného. Asi se na to vyprdnu. Pět neděl tu něco trénujeme, a pak to ani jednu minutu při mistráku neplníme. Chyběla nám pořádná nahrávka, bojovnost, fyzička. Třeba nahrávky na dva metry, to pro nás byla španělská vesnice. Takový Chvojka, ten zahodil čtyři jasné šance do prázdné brány. Kluci si mysleli, že jim dají desítku, ale nic z toho. Byl jsem se v sobotu podívat na Mcely a říkal si, že hrály hrozně. Jenže my jsme hráli ještě hůř! Mladý kluci se z toho pos… Kvůli tomu jsem naštvaný. Všechno bylo špatně.“

Dlouhopolsko
Václav Bareš (obránce, Dlouhopolsko):: „První poločas byli domácí jasně lepším týmem. Ve druhé půli se to ale spíše otočilo v náš prospěch. Bohužel jsme nedali jasné šance. V 80. minutě jsme měli kopat penaltu. Obránce tam fauloval zezadu. Vyrovnat se nám už nakonec nepovedlo.“



Sestavy


Křinec
A. Reich [-] - P. Brzobohatý [-] , M. Rys [-] (46. V. Lhota [-] ) , L. Novotný [-] - O. Trčka [-] , L. Mitro [-] (75. R. Holas [-] ) , M. Linek [-] , D. Holas [-] - M. Vymlátil [-] , P. Chvojka [-] - L. Roza [-] (30. J. Čapek [-] )

Dlouhopolsko
J. Budai [-] - M. Hájek [-] , L. Novák [-] , L. Seifert [-] , V. Bareš [-] (55. M. Flídr [-] ) - D. Jindra [-] , J. Kříž [-] , L. Košátko [-] , P. Kříž [-] - P. Hingar [-] (46. J. Pecen [-] ) , J. Siegl [-]

ŽK: 85. O. Trčka , 88. M. Vymlátil , 90. D. Holas - 79. J. Siegl .
Hráči zápasu: D. Holas .
Místo: Hřiště - Tělovýchovná jednota. Rozhodčí: Lerch Jaroslav - VONDRLÍK Vladimír (N), ROBOVSKÝ Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.