Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pikantní souboj nabídl 6 branek, oba dva soupeři se rozešli po bodu


Branky


0

Ve šlágru kola Mcely doma remízovaly s Křincem 3:3, i když hosté dotahovali dvoubrankové manko. Mcely se díky remíze a zaváháním Rožďalovic posunuly na první místo v tabulce. Křinec částečně odčinil prohru z minulého kola a patří mu 4. místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zahodili penaltu

Utkání se odehrávalo za početné návštěvy fanoušků z obou táborů. Hrál se rychlý a pohledný fotbal. Běžela teprve 7. minuta utkání a domácí se již radovali ze vstřelené branky, když se prosadil domácí Martin Hojsák - 1:0. Hosté se snažili odpovědět, ale šance Holase skončila pouze orazítkováním břevna. V 30. minutě mohl domácí Mareček poslat svůj tým do již dvoubrankového vedení, ale nedokázal proměnit pokutový kop. Do konce poločasu se snažil s nepříznivým výsledkem pro hosty něco udělat hostující Holas, ale bohužel opět jeho střela orazítkovala břevno, a tak poločas skončil těsným vedením domácích - 1:0. 

Hojsákův hattrick na výhru nestačil

Do druhého poločasu nastoupili aktivněji hosté. Jejich snaha vyústila v zasloužené vyrovnání na 1:1, v 53. minutě se trefil Pavel Chvojka. O jedenáct minut později již domácí opět vedli, k trestnému kopu se postavil Martin Hojsák a nedal hostujícímu golmanovi šanci - 2:1 pro Mcely. Domácí útočník však ještě neřekl v utkání své poslední slovo a potvrdil, že má opravdu skvělou formu, když 72. minutě po rohovém kopu se prosadil hlavou a zkompletoval hattrick - 3:1. Zdálo se být rozhodnuto, ale hosté se nevzdali. Za sedm minut se podruhé v utkání trefil Pavel Chvojka, a snížil na rozdíl jediného gólu. Hosté se vrhli do útoku a zaslouženě se jim podařilo vyrovnat, trefil se střídající Marek Vymlátil - 3:3. Do konce druhého poločasu se již skóre neměnilo, a tak utkání skončilo remízou. 

 

 



Ohlasy k zápasu


Mcely
Petr Hájek (trenér): "S výsledkem bohužel nemůžu být spokojen, ale vzhledem k hernímu projevu obou mužstev asi zasloužená remíza. Škoda, že jsme utkání nedokázali dotáhnout do vítězného konce. Chtěl bych poděkovat divákům, že jich na utkání přišlo něco kolem stovky. "

Křinec
Bohuslav Suchánek (trenér): "S bojovností a s předvedenou hrou jsem spokojený. Byli jsme v utkání fotbalovější, ale nakonec jsem rád za šťastnou remízu, když jsme dotahovali dvoubrankové manko. "



Sestavy


Mcely
J. Němeček [-] - J. Kulhánek [-] - J. Pažout [-] , J. Kosina [-] (70. J. Řanda [-] ) , V. Klouček [-] , V. Löbl [-] - J. Mareček [-] , M. Hojsák [-] (57. O. Bartoš [-] ) , L. Bartoš [-] (86. D. Matyásek [-] ) , M. Hojsák [-] , D. Fejér [-] -

Křinec
A. Reich [-] - L. Mitro [-] , V. Lhota [-] , P. Brzobohatý [-] - R. Prokop [-] , M. Nýč [-] (60. M. Vymlátil [-] ) , D. Pěkný [-] (81. R. Holas [-] ) , L. Novotný [-] , D. Holas [-] - P. Chvojka [-] - M. Rys [-] (65. M. Žmolil [-] )

ŽK: 46. L. Bartoš , 62. V. Löbl , 84. M. Hojsák , 86. V. Klouček - 38. P. Chvojka , 59. M. Nýč , 81. D. Pěkný .
Hráči zápasu: M. Hojsák - M. Rys .
Místo: Mcely. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - HOJSÁK Luboš (N), ETTL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.