Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dlouhopolsko otočilo utkání až ve druhém poločase a připsalo si 6. výhru v řadě


Branky


0

Dlouhopolsko potvrdilo skvělou formu a dokázalo vyhrát, když porazilo tým Chleb 4:1. Zaznamenalo již neuvěřitelnou šestou výhru v řadě. Skvělé výsledky je posunuli v tabulce již na 4. místo. Hosté nenavázali na výsledek z minulého kola, kdy porazili Žitovlice a tak si připsali již šestou prohru v sezóně. V tabulce jim patří 11. místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlebům patřil první poločas

Hosté předvedli v utkání dokonalý start, když hned z první vážné šance dokázali skórovat. Po vyhraném hlavičkovém souboji se míče zmocnil Michal Matanovič a parádní přihrávkou našel Petra Horáka, který již věděl, co má udělat, a prostřelil domácího brankáře - 1:0 pro hosty. Domácí byli z této rychlé branky dlouho zaskočeni, nedařila se jim finální přihrávka. Naopak hosté podnikali nebezpečné výpady a domácí obránci měli plné ruce práce. Ve 12. minutě musel z utkání odstoupit pro svalové zranění autor branky Horák, což výrazně ovlivnilo hru zálohy hostů. Domácí začali stupňovat tlak, ale obrana hostů statečně odolávala. Domácí si vypracovali řadu příležitostí, ale nedokázali trefit branku, a tak skončil první poločas a hosté odcházeli do kabin s jednobrankovým vedením.

Domácí dokázali otočit utkání a vyhrát

Domácímu trenérovi se povedlo střídání, když poslal na hřiště Ladislava Nováka, který dokázal o tři minuty později vyrovnat na 1:1 po chybě hostujícího brankáře. Za nerozhodného stavu si šance vytvářelo Dlouhopolsko i hostující Chleby, ale ani po jedné z nich se skóre neměnilo. Hostům postupně docházeli síly a i bojovnost, čehož začali využívat domácí. A tak přišla drtivá čtyřminutovka, kdy domácí dokázali nastřílet tři branky a rozhodnout o výsledku. Běžela 76. minuta, kdy svou další slabší chvilku si vybral hostující brankář. Domácí útočník Petr Hingar se opřel do balónu z pětadvaceti metrů a svým padáčkem dokonale zaskočil brankáře - 2:1. Za další dvě minuty nechali hosté domácího záložníka odcentrovat do vápna, k míči se jako první dostal Jakub Sisák, a vybíhajícího brankáře přeloboval - 3:1. Poslední hřebíček do rakve zarazil o dvě minuty později domácí záložník Ladislav Košátko, který využil toho, že hostující brankář neodhadl centrovaný míč, a pohodlně hlavou zakončil - 4:1. Ve zbytku utkání již žádná branka nepadla, a tak domácí si připsali další výhru. 



Ohlasy k zápasu


Dlouhopolsko
Václav Bareš (obránce): První poločas nás soupeř zaskočil a byl lepší, ve druhém poločase jsme již byli lepší my. Máme mladý tým, což se ukázalo jako výhoda, protože soupeř poté fyzicky odešel a nám se podařilo utkání otočit.

Chleby
Luboš Černý (trenér): V prvním poločas jsme byli lepší, vstřelili jsme brzo rychlý gól. Ve druhém poločase nám došli síly a soupeř toho využil. Výhra domácích je s ohledem na výkon ve druhém poločase zasloužená.



Sestavy


Dlouhopolsko
J. Budai [-] - P. Hingar [-] (78. J. Budai [-] ) , J. Kročák [-] , D. Jindra [-] (60. M. Flídr [-] ) , J. Sisák [-] , V. Bareš [-] (70. T. Teslík [-] ) , L. Seifert [-] , L. Košátko [-] , P. Kříž [-] (60. J. Pecen [-] ) , M. Kříž [-] (46. L. Novák [-] ) , M. Hájek [-]

Chleby
A. Kakos [-] - J. Konfršt [-] , M. Matanovič [-] (77. V. Zajíček [-] ) , J. Janata [-] , P. Horák [-] (12. D. Sandholz [-] ) , P. Kučera [-] , P. Krumpolec [-] (65. R. Ulmann [-] ) , J. Jenčík [-] , P. Hůlka [-] , K. Šatný [-] , P. Hájek [-]

ŽK: 40. J. Budai - 36. J. Janata .
Místo: Dlouhopolsko. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Houžvička Jiří - VÁVRA Josef (N), HŮLKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.