Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček dostal ve Staré Lysé 6 gólů


0

Loni vyhráli s náskokem sedmi bodů čtvrtou třídu skupinu A, jenže po svém postupu si hned v prvním utkání odvezli hráči béčka Kostelní Lhoty potupný debakl. Vloni osmá Stará Lysá nasázela svému soupeři 6 gólů a naznačila mu, že to nebude mít ve vyšší soutěži jednoduché. Nejspíš to bylo také způsobeno tím, že tým ze Lhoty nemohl využít k utkání hráče ze svého áčka, které hrálo zápas okresního přeboru ve stejný den.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odolávali jen dvacet minut

Už od začátku zápasu bylo jasně vidět, kdo bude diktovat tempo zápasu. Zkušenější Stará Lysá přehrávala soupeře především kombinační hrou. S čistým štítem nechala nováčka jen dvacet minut. Ve 20. Minutě šli totiž domácí do vedení, když se prosadil Jiří Duchoslav. Po čtvrt hodině vedli domácí už 2:0. Tentokrát byl přesným střelcem Jan Štumar. Když se pak za dalších pět minut trefil ještě Radek Krejčí, bylo s Kostelní Lhotou zle. Jeho výstavní trefa zpoza vápna do šibenice potěšila nejednoho diváka a určila, že do kabin se půjde za stavu 3:0.

Ještě tři góly na cestu

A Kostelní Lhota nedokázala odolávat ani ve druhém poločase. Zahrozila jen asi ze tří rohů, to bylo z její strany všechno. V 69. minutě přidal Jiří Duchoslav čtvrtý gól domácích, a když se v 78. minutě trefil znovu, měl už na svém kontě hattrick. Další lahůdka domácích přišla v 86. Minutě. Po hezké kombinační akci se nekompromisním bodlem pod víko prosadil Petr Horčic.



Ohlasy k zápasu


Stará Lysá
Martin Horčic (kapitán, Stará Lysá):: „Bylo vidět, že soupeř přijel v oslabené sestavě. Hráli jsme tak díku tomu celou domu prim a kombinací soupeře přehrávali. Kromě vstřelených gólů jsme měli ještě řadu šancí. Třeba Veselý, ten jich spálil asi šest. Oni pak hráli ve druhé půli v obraně snad v sedmi lidech, aby nedostali více gólů. Byl to každopádně slabý soupeř, který byl jednoduchým soustem. Uvidíme, jak nám to půjde dál.“

SK Kostelní Lhota B
Martin Szikora (trenér, Kostelní Lhota B):: „Ve stejný den nám hrálo naše áčko, takže jsme měli problém se sestavou. Nastoupili za nás čtyři hráči, kteří vloni nehráli ani čtvrtou třídu. Vydrželi jsme držet krok dvacet minut, a pak nás soupeř pomalu k ničemu nepustil. Bylo to prostě jednoznačné. Vůbec jsme s nimi nestíhali běhat, takže k tomu nemám co říct. Navíc jsme měli brankáře, který dlouho nechytal. Ten náš stabilní musel jet s áčkem do Rožďalovic. Ale i tak se mu povedlo pochytat asi šest velkých šancí.“



Sestavy


Stará Lysá
M. Pecháček [-] - T. Havelka [-] , R. Špitálský [-] , Z. Krejčí [-] (56. J. Boubín [-] ) , R. Krejčí [-] (59. J. Hájek [-] ) - J. Štumar [-] , P. Veselý [-] , P. Vrbický [-] , J. Duchoslav [-] , M. Horčic [-] - J. Vlček [-] (67. P. Horčic [-] ) -

SK Kostelní Lhota B
J. Vyleta [-] - P. Holešovský [-] , M. Beránek [-] , P. Franc [-] , M. Sládek [-] - J. Záhora [-] , J. Barták [-] , M. Štok [-] , J. Čábelka [-] - J. Forman [-] (46. M. Poula [-] ) - R. Šťastný [-] (63. M. Mašinda [-] )

ŽK: 71. P. Holešovský .
Hráči zápasu: J. Duchoslav .
Místo: tráva. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Karlík Milan - MYŠKOVSKÝ Jakub (N), OSTŘÍŽEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.