Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová doma dostala půltucet od Vávrovic


Branky


13

Vávrovice vedly po půli o jednu branku. Ve druhé části přidaly dalších pět branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o jednu branku

Březová ve svém prvním jarním zápase přivítala mužstvo z Vávrovic. Družina trenéra Matouška se dostala do vedení už po třech minutách, když Kořínek přenechal míč Chryczykovi, který si potáhl míč a přízemní střelou poslal míč k tyči – 0:1. Vávrovice pak do konce prvního poločasu žádnou velko příležitost neměly, vždy to překombinovaly a nedotáhly do konce. Březová pak hrozila Peckou, Křížem a Šustkem. Jejich příležitosti ale ke vstřelení branky nevedly a tak poločas skončil těsným náskokem hostujícího mužstva. 

Vávrovice skóre výrazně navýšily

Druhá branka padla šest minut po pauze, když Binar vystřelil, brankář Maleňák míč vyrazil před sebe a Chryczyk ho zkušeně zametl do sítě – 0:2. Březová pak mohla korigovat Křížem, který ale nastřelil pouze hostující břevno. Nevyšel ani výpad Tomáše Křenka. V 64. minutě si Lichovník píchl balon na roh šestnáctky a vymetl čistou šibenici – 0:3. Po třetí brance jakoby domácí rezignovali, a hosté v závěrečné desetiminutovce vstřelil ještě tři branky. V 82. minutě si Binar potáhl balon před vápno a vystřelil nechytatelně pod březovské břevno – 0:4. Za dvě minuty pak Binar podržel míč a po zemi nahrál nabíhajícímu Chryczykovi, který vystřelil přesně k tyči – 0:5. Šestý hřebíček do domácí rakve pak po přesné kolmici Binara zatloukl Hanel, když si položil brankáře Malnáka a pohodlně ho přehodil – 0:6.  

 

Březová jede příští kolo do Litultovic. Vávrovice budou hostit Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Zase nebylo několik hráčů. Myslím si, ale že výsledek nemusel být tak hrozný, ale my prostě z našich šancí nic neproměníme, a to se pak musí hned projevit. Od stavu 0:3 už to pak šlo s námi z kopce, Vypadá to s námi bledě.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Dneska jsme měli v sestavě dost nových chlapů. Chybělo nám asi pět hráčů základní sestavy, takže museli hrát dorostenci a hráči béčka. Pro nás tyto tři body jsou veledůležité pro vývoj další soutěže.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Maleňák [-] - R. Lichovník [-] , T. Pecka [-] , J. Kříž [-] , M. Faika [-] , L. Chlebík [-] (69. J. Urbánek [-] ) , J. Kostera [-] , M. Šustek [-] , Š. Buda [-] , D. Řehulka [-] , T. Křenek [-]

FK NOVA Vávrovice
V. Papež [-] - T. Šenk [-] , O. Halátek [-] (89. T. Černín [-] ) , O. Levák [-] , F. Šenk [-] (46. D. Binar [-] ) - P. Kořínek [-] (68. I. Hanel [-] ) , M. Klein [-] , M. Schoppik [-] , J. Pchálek [-] (86. Š. Rychlý [-] ) , J. Lichovník [-] - J. Chryczyk [-] (89. D. Černohorský [-] )

ŽK: 75. J. Pchálek .
Hráči zápasu: D. Binar , J. Chryczyk , V. Papež .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - NEVŘELA Jan, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Michal Daněk
Tip experta: výhra hostů

Tento zápas bude spíše o bojovnosti, více toho fotbalového štěstíčka bude mít hostující tým Vávrovic a zvítězí Tip: 0:2

Tip: výhra domácích