3:2
(0:0)
54. N. Štýbar (p.)
86. F. Kramný (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice v infarkovém závěru otočily zápas


Branky


84. O. Fidler , 87. D. Burda , 92. R. Kokošek - 54. N. Štýbar (p.) , 86. F. Kramný (vl.)
13

Po bezbrankovém poločase se hosté ujali vedení z penalty. Stěbořice pak dvakrát dokázaliy srovnat a v nastavení rozhodnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Stěbořice ve svém prvním jarním zápase přivítaly mužstvo ze Slavkova. V prvním poločase hráli hosté v hlubokém bloku a snažili se hrát balony na Gavendu. Domácí si v první půli s touto taktikou nedokázali poradit a prosadit se do pořádného zakončení. V 18. minutě se zranila domácí opora Jamnický, a vypadá to, že se neuahraje až do konce sezóny. Hosté pak ve 33. minutě zahrávali Gavendou přímý kop, který skončil na spojinici domácí branky, aniž by brankář Kachtík zareagoval. Do další dobré příležitosti se po chybě Došly řítil Soška, kterému v koncovce došly síly a šanci zazdil. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Stěbořice daly o jednu branku navíc

Deset minut po pauze byl po nahrávce od Honky faulován v pokutovém území Vícha. Zkušený Nikola Štýbar si postavil míč na značku pokutového kopu a nedal brankáři Kachtíkovi žádnou šanci – 0:1. Stěbořice pak zjednodušily hru a začaly se dostávat do šancí. V nich se třikrát objevil Kokošek, ale jednou střílel vedle, dvakrát mu jeho pokusy zmařil gólman Makovický. Hostům začaly postupně docházet síly a domácí toho využili. Stěbořice dokázaly srovnat až šest minut před koncem, když se centrovaný míč odrazil od tyčky k Ondrovi Fidlerovi, který pohodlně zavěsil – 1:1. V 86. minutě ale po nepochopitelném zkratu domácího brankáře, který chytil do ruky malou domů, zahrávali hosté nepřímý kop, který dvojice Vícha a Nikola Štýbar dostal s přispěním teče od Františka Kramného do brány – 1:2. Domácí vyrovnali hned z rozehrávky, když Burda dosta balon za obranu a přeloboval brankáře Makovického – 2:2. Domácí družina pak rozhodla v nastavení, když propadl balon ke Kokoškovi, který protrhl střeleckou smůlu a propálil Makovického – 3:2.

 

Stěbořice v příštím kole budou hostit Vávrovice. Slavkov přivítá Žimrovice.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Na začátku zápasu jsme se nemohli dostat vůbec do hry. Soupeř svou kvalitou dokázal všechny naše útoky eliminovat. Ve druhém poločase se soupeř ujal z jasné penalty vedení. Závěr zápasu pak byl hektický, když jsme dvakrát dokázali vyrovnat, a nakonec jsme zápas otočili ve svůj prospech v nastavení. Kaňkou na zápase je zranění Jamnického, který si zřejmě už do konce sezóny nezahraje.

TJ Sokol Slavkov B
Adam Klement (asistent trenéra): Těžko se prohra kouše, když jsme dvakrát vedli a rozhodující branku jsme dostali v 90 minutě. Na to, v jaké jsme jeli sestavě, klobouk dolů před klukama, jak dokázali potrápit tak zkušený tým, jakým Stěbořice jsou. V některých případech byli doslova bezradní. Prohrát jsme si nezasloužili, ale takový je fotbal, dneska stálo štěstí při domácích. Mrzí mě zranění Jamnického, který si urval koleno. Přeju mu, ať je co nejdříve v pořádku.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
D. Kachtík [-] - J. Bartusek [-] (67. O. Fidler [-] ) , M. Došla [-] , R. Kokošek [-] , P. Čavera [-] , M. Jamnický [-] (18. M. Dietrich [-] ) , M. Fiedler [-] , F. Kramný [-] , J. Raschka [-] , V. Konečný [-] , M. Šimon [-] (72. D. Burda [-] )

TJ Sokol Slavkov B
Š. Makovický [-] - D. Slavík [-] , N. Štýbar [-] , T. Vícha [-] , D. Pavelek [-] - L. Soška [-] , O. Marek [-] , D. Vícha [-] , P. Baier [-] (79. D. Vrbický [-] ) , A. Honka [-] - M. Gavenda [-] (74. J. Cahel [-] )

ŽK: 32. J. Bartusek , 33. J. Raschka , 73. F. Kramný , 93. R. Kokošek - 60. M. Gavenda .
Hráči zápasu: P. Čavera - Š. Makovický .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: VRBA Martin - BUKOVSKÝ Josef, RUBÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Michal Daněk
Tip experta: výhra domácích

Stěbořice na své půdě potvrdí roli favorita, kdy plný počet bodů zůstane doma. Tip: 4:1

Tip: výhra domácích