J. Toman 30.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štablovice nedobyly kozmickou tvrz


Branky


30. J. Toman
13

Štáblovice po celý zápas nenašly recept jak dostat míč do brány. Kozmice jednu z malá šancí proměnily a připsaly si důležité tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozmice šly do vedení

Kozmice ve svém druhém jarním domácím zápase přivítaly silné mužstvo ze Štáblovic. Zhruba po deseti minutách převzala hostující družina otěže zápasu do svých rukou a snažila se pokořit pevnou kozmickou obranu a skvěle chytajícího brankáře Lýka. Do dvacáté minuty si hosté vypracovali asi dvě šance. Laovský ale v těžké situaci míč nedopravil do sítě. Další šanci vychytal gólman Lýko. Domácí se do první akce dostali po půlhodině a hned z toho byla branka. Remeš získal míč a rozehrál jej do strany na Holečka, který poslal delším pas na Tomana, jenž si balon potáhl, udělal kličku obránci a z ótočky napálil míč nechytatelně k tyči - 1:0. Hosté pak ale nadále přišpendlili domácí k jejich šestnáctce a do dlaších šancí se dostal postupně Mecner a Minarčík. Těsně před poločasem se pak dostali do zakončení i domácí, ale po centru Tomana Gai hlavou těsně minul bránu.

Skóre se už nezměnilo

I ve druhém poločase se domácí družina bránila v devíti až desíti lidech. Vytvořila před svou šestnáctku hradbu, kterou jen těžko hosté překonávali. Přesto se dostali k několika zakončením. Lýko se zaskvěl proti hlavičce Mecnera. Vychytal i střídajícího Sedláčka, který zakončoval hlavou. Poradil si i se střelou Kříže. Neujala se ani hlavička Tesaře, který v nadějné pozici poslal míč doprostřed brány. V 80. minutě přežili domácí klinickou smrt, když po závaru po rohovém kopu zamířili hosté vedle brány. Naopak to mohly být Kozmice, které mohly potvrdit tři body, když Hruška dostal dlouhý pas za obranu, uvolnil se, ale míč si předkopl tak, že brankář Martinek míč dokázal sebrat. V závěru zápasu měli ještě hosté dvě standardky, které ale do sítě nezamířili. Domácí tak se štěstím vydolovali pro ně tři velmi důležité body. 

 

Kozmice příští týden budou hostit Dolní Životice. Štáblovice doma čeká lídr tabulky ze Štítiny.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice B
Jiří Kozák (trenér): Byl to infarkový zápas, a podle mě si hosté zasloužili vyhrát, ale nebyli schopni dobýt kozmickou hradbu. Navíc byl skvělý gólman Lýko, který zachránil asi šest branek. Takže naše výhra je šťastná, ale i takový je fotbal, že ne vždy vyhraje tým, který je fotbalovější a lepší. Svůj tým musím pochválit.

SK Štáblovice
Michal Sedláček (hráč): Zápas se vyvíjel v dobrém tempu kdy jsme kombinačně postupovali k jejich brance ale z šancí jsme neproměnily nic. Soupeř měl za první poločas pouze jednu střelu na bránu po naší chybě a z toho bohužel padl gól. Druhý poločas se už jenom zatáhli k vlastní 16tce aby zbytek zápasu ubránili a odkopávali balóny. Takový fotbal prostě je, můžete být lepším týmem ale kdo dá více gólů vyhrává. Soupeři gratuluji a my musíme zapracovat na koncovce.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice B
M. Lýko [-] - T. Gai [-] , J. Galdia [-] (77. A. Miketta [-] ) , D. Hruška [-] , J. Kolondra [-] , M. Remeš [-] , J. Toman [-] , R. Paluv [-] , A. Dihel [-] , M. Daněk [-] , J. Holeček [-] (73. F. Musiol [-] )

SK Štáblovice
A. Martínek [-] - M. Laovský [-] (46. M. Sedláček [-] ) , L. Veřmiřovský [-] , J. Mecner [-] , J. Fruncek [-] (80. R. Podolínský [-] ) , P. Kuzník [-] , D. Tesař [-] (84. O. Coly-Bonneau [-] ) , O. Minarčík [-] , P. Heinzke [-] , M. Gračanin [-] , T. Kříž [-]

ŽK: 89. M. Remeš , 90. T. Gai - 74. M. Sedláček .
Hráči zápasu: M. Lýko .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PINČEK Milan - RUČKA Jakub, KOVAL David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Michal Daněk
Tip experta: výhra domácích

Vzhledem k naším ambicím pro jarní část, které jsou setrvání v Okresním přeboru, musíme začít obírat soupeře z vyšších pater tabulky. Zápas bude vyrovnaný a věřím ve výhru našeho týmu. Tip 2:1