0:8
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina dala Hlavnici osmičku


Branky


3. T. Fusek , 6. P. Jaksch (vl.) , 24. D. Šumbera (p.) , 45. M. Sakmar , 51. P. Dřizgevič , 80. D. Vala , 86. D. Šumbera , 90. A. Bartusek
12

Štítina dala v každém poločase po čtyřech gólech a připsala si vysokou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o čtyři branky

Hlavnice ve svém prvním jarním domácím zápase přivítala na svém trávníku vedoucí celek ze Štítiny. Od první minuty hrála hostující družina na hřišti prim. Domácí se v prvním poločase zmohli jen na střelu Lodňánka. Ve třetí minutě po centru Sakmara uklízel balon do odkryté brány Fusek, který tým posílil v zimní přestávce z Polanky – 0:1. Za tři minuty vystřelil Grigarčík tvrdou střelu a hlavnický Jaksch si nešťastně protečoval míč do vlastní sítě – 0:2. Ve 24. minutě pak vletěl do domácího pokutového území Sakmar, kde byl sražen a penaltu poslal bombou pod břevno Šumbera, i když brankář Steiner směr střely vystihl – 0:3. V poslední minutě prvního poločasu střelu Sakmara zablokovala domácí obrana do výšky tak, že balon zaplul kuriózně až do sítě – 0:4.

Štítina vedení navýšila

Ve druhém poločase se obrázek hry na trávníku vůbec nezměnil. Šest minut po pauze si naskočil na roh Grigarčíka Dřizgevič a poslal míč přesně k tyči – 0:5. Hra se pak uklidnila, hosté se nikam netlačili a zkušeně si hlídali svůj pohodlný náskok. Domácí se v této pasáži dostali do pološancí Davidem Liškou. Teprve v závěru zápasu hosté opět udeřili a ještě třikrát skórovali. Deset minut před koncem zápasu Vala prokličkoval hřiště a zkušeně zavěsil – 0:6. V 86. minutě vystřelil tvrdě zpoza vápna Šumbera a míč zaplul přesně doprostřed brány pod víko – 0:7. Poslední slovo měl Bartusek, který se prosadil po nahrávce Valy nechytatelnou střelou k tyči – 0:8.

 

Hlavnice hraje doma příštá týden s Těškovicemi. Štítina bude hostit Jakartovice. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Hosté byli lepší, živější, ale 8 branek jsme si podle mě nezasloužili dostat. Bohužel jsme dělali školácké chyby, které soupeř nemilosrdně trestal. Šlo vidět, že jsou jinde, ale ne zas tak moc.

TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Byli jsme jednoznačně lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli. Prakticky se to odehrálo na jednu branku.



Sestavy


Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - D. Haas [-] , O. Pasterňák [-] , L. Lodňánek [-] , D. Ochrana [-] , Z. Vrána [-] (57. V. Král [-] ) , J. Steyer [-] (83. F. Tietz [-] ) , J. Kaván [-] , D. Liška [-] , P. Jaksch [-] , L. Kirschner [-] (46. O. Haas [-] )

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Sakmar [-] (78. V. Trušina [-] ) , D. Šumbera [-] , R. Grigarčík [-] , A. Bartusek [-] , D. Vala [-] , P. Dřizgevič [-] , P. Kunczik [-] (78. P. Hora [-] ) , J. Majewski [-] , T. Fusek [-] (78. V. Tomáško [-] ) , J. Gattnar [-]

ŽK: 29. L. Kirschner , 56. Z. Vrána , 71. O. Haas , 76. J. Steyer .
Hráči zápasu: T. Fusek , D. Šumbera .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - HENNIG Antonín, RUČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

Zápas favorita soutěže proti nevyzpytatelné Hlavnici. Kluci z Hlavnice určitě nedají svou kůži zadarmo, ale rozhodně zkušenost hostů, tipují výhru Štítiny. 1:4

Tip: výhra hostů