Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice dotahovaly dvoubrankové manko


Branky


19

Strahovice zlepšeným výkonem po přestávce ukázaly, že se na jaře potýkají s dobrou aktualní formou. Chlebičovská Viktorka sice vedla po první půli o dvě branky, ale vedení nakonec neuhlídala a svým přičiněním posadila domácí na koně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice se po pár minutách na hřišti dostaly do první nadějné příležitosti, kdy akci Tomíčka nepřetavil v úvodní gól Vojtěch Malchárek, za což jejich tým pykal pravidlem nedáš dostaneš. Rychlé převedení hry na protější pravou stranu zužižkoval Dzierža přesným centrem do vápna, odkud Korbel otevřel skóre. Záhy se v nadějné šanci neprosadil domácí Továrek a Chlebičov opět trestal. Rychlý výpad do rozhozené obrany potrestal Vala. Strahovicím se mezihra v prvním poločase vůbec nedařila, načež musel trenér Pekárek o přestávce učinit hlasitější promluvu. Ta  jak se záhy ukázalo, očividně pomohla. 

Po přestávce běhalo na hřišti zcela odlišné, více sebevědomé strahovické mužstvo. Nutno ovšem poznamanet, že do hry jej dostaly hrubky v řadách soupeře. Vojtěch Malchárek vystihl naprosto fatální přihrávku Štavíka zpátky na golmána a jen nastavil špičku kopačky a přeloboval jej. Hosty navíc srazilo vyloučení Drexlera, který si nešetrným zákrokem u střídačky vysloužil červenou kartu. To domácí ještě víc nakoplo a bušili do soupeře. Po standardkách se lítaly míče kolem chlebičovské svatyně, ale domácí střelci zůstávali impotentní. Mezitím zahrozil z ojedinělé příležitosti opět Chlebičov, když Pavelek nedotáhl akci do zdárného konce a vylámal si zuby na Nevřelovi. Nakonec se domácí přeci jen dočkali zaslouženého vyrovnání. Pěkná kombinace započala u Moce, který posunul dopředu Marka Pekárka, ten dal míč do běhu Továrkovi, jenž volil přihrávku pod sebe a celou akci dokonal přes klubko těl pumelicí Vojtěch Malchárek. Strahovice mohly dokonce slavit vítězství, když Továrek v nastavení z otočky jen těsně minul pravou tyč. 



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice
Jiří Pekárek (trenér):

SK Viktorie Chlebičov
Michal Schreier (trenér):



Sestavy


SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - Š. Továrek [-] , O. Pekárek [-] (35. B. Moc [-] ) , J. Stříbný [-] (83. P. Slavík [-] ) , V. Tomíček [-] , V. Malchárek [-] , L. Slanina [-] , M. Pekárek [-] , D. Beneš [-] , J. Josefus [-] , M. Tomíček [-]

SK Viktorie Chlebičov
J. Vltavský [-] - L. Kužel [-] (63. R. Kolig [-] ) , D. Sedlář [-] , F. Vala [-] (72. V. Koneczný [-] ) , J. Radek [-] , M. Dzierža [-] , A. Korbel [-] , L. Lazecký [-] (83. M. Stošek [-] ) , D. Drexler [-] , P. Pavelek [-] , Š. Šťavík [-]

ŽK: 41. J. Josefus - 70. J. Radek , 83. P. Pavelek , 87. A. Korbel . ČK: 62. D. Drexler .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - PORUBEK Václav, ŠEVČÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích