1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

17.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lidr z Darkoviček zachraňoval remízu


Branky


18
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodu si oba týmy vypracovaly nadějné příležitosti. Jako první zahrozil hostující Šamárek, jenž neprostřelil Chvěju. Na druhé straně se nebojácným průnikem prezentoval Fojtík, jehož střelu zneškodnil brankář Tomíček. Po střele Stanieka pro změnu stálo domácím v cestě břevno. Následně už přišla pasáž, kdy dominovali hosté. Bolatice hrály jednoduše přes nákopy za obranu a dlouhé auty do vápna. Po první standardce Šuly mířil Sikora do rukavic Chvěji. Monsbergerovi chyběly pro změnu jen centimetry, aby na zadní tyči doklepl do sítě aut Víta Baránka. Další akce hostů už vedla k úvodní brance. Sikora převedl hru na levou stranu, odkud Vít Baránek centroval do vápna na Šamárka. Než ale stačil balón doletět na adresáta, odrazil se míč nešťastně od Kabicha do sítě. Ještě do poločasu mohli hosté zásluhou dvou zakončení Šuly přidat druhou trefu, leč nestalo. Domácím se navíc zranil útočník Moravec, který si na čas odpočine od fotbalu. Darkovičky změnily po pauze rozestavění a jejich výkonu to pomohlo. Rázem to byly ony, kdo určoval obraz hry. Domácí lépe kombinovali, měli míč na kopačkách, ale chyběla kvalita ve finální fázi. Hosté statečně bránili výsledek a vyčkávali na výpady. Po nákopech Šuly nebyli daleko od úspěchu Šamárek či Gaida, ale ani jeden pojistku nepřidal. Nájezd Slivky zneškodnil svou obrovitou postavou gólman Chvěja. Darkovičky se nakonec za svou zvýšenou aktivitu ve druhé půli dočkaly vyrovnání. Branka padla již v nastavení, kdy rohový kop Hanauera poslal hlavičkující Klečka na přední tyč a s notným přispěním teče o soupeře zajistil domácím alespoň bod.



Sestavy


FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - P. Kabisch [-] , T. Kalvar [-] , J. Klečka [-] , T. Kabich [-] , L. Moravec [-] (40. O. Kořenek [-] ) , J. Hanauer [-] , P. Turanský [-] , A. Fojtík [-] , Š. Staniek [-] , L. Lindovský [-]

FK Bolatice
M. Tomíček [-] - J. Slivka [-] (84. R. Plaček [-] ) , D. Maršák [-] , P. Boček [-] , D. Pekárek [-] , V. Baránek [-] (69. M. Mac [-] ) , J. Šamárek [-] , A. Baránek [-] (73. D. Skroch [-] ) , D. Sikora [-] , J. Šula [-] , J. Gaida [-]

ŽK: 65. L. Lindovský - 44. J. Šula , 63. A. Baránek , 86. J. Šamárek , 86. R. Plaček , 88. D. Skroch .
Počet diváků: 143. Rozhodčí: IVANSKÝ Lumír - RAŽNÝ Jan, SIKORA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Michal Pěntka
Tip experta: remíza

Těžký zápas na posouzení. Bolatice patří do horní poloviny tabulky, ale nějak se jim letos nedaří. Za to domácí Darkovičky jsou zatím první v tabulce, takže je pasuji na jasného favorita. Myslím si však, že pokud budou hosté pozorní v bránění a udrží na uzdě jarní uragán v osobě Tomáše Kalvaraa, tak by mohli Darkovičkám vzít nějaký ten bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích