Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Strahovic rozhodl snový první poločas


14

Strahovický Meteor přivítal na svém hřišti nevyzpytatelného soupeře ze Staré Bělé, který opět dokázal, že mu venkovní výjezdy v letošní sezóně vůbec nesvědčí. Ostravané absolutně nezvládli první poločas, ve kterém doslova vybouchli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili do poločasu pět branek

Strahovice měly raketový start do utkání. Rohový kop Slaniny a následnou skrumáž ve vápně přetavil v rychlý úvodní gól Tomíček - 1:0. Hosté se ani nestačili otřepat z úvodního šoku a inkasovali podruhé. Fatální rozehrávku stopera potrestal úspěšně levačkou Michal Malchárek - 2:0. Stejný hráč si pak po čtvrthodině hry počkal na centr Tomíčka a další přízemní ránou navýšil vedení již na tříbrankový rozdíl - 3:0. Ostravský celek byl v tu chvíli zralý akorát na ručník. A bylo ještě hůře. První poločas z říše snů dokonali domácí ještě dalšími dvěma góly Továrka, který v obou případech zpečetil pohledné akce svého týmu. První trefu mu přichystalo bratrské duo Pekárků, kteří jej vyslali do uličky - 4:0. Jeho druhá trefa pak byla doslova výstavní. Rychlý kontr nastartoval Slanina na Michala Malchárka, který dalším ukázkovým centrem do vápna nabil strahovickému útočníkovi na střelu z první a ten parádně propálil gólmana Korala - 5:0. 

Hosté alespoň zkorigovali nelichotivé skóre

V kabině Ostravanů nastal pořádný průvan, protože takový průběh snad nikdo nečekal. A to se zkraje druhé půle mohl ještě dvakrát prosadit Vojtěch Malchárek, ale domácí si už pošetřili střelecký prach na další zápasy. Bídný dojem ze zápasu vylepšila Stará Bělá alespoň skrz dvě korigující trefy. Nejprve Cimmrovu uličku odvrátila domácí defenzíva pouze k nehlídanému Doležalovi, jenž propálil gólmana Nevřelu - 5:1. Autor snížující trefy pak využil své přednosti v rychlosti, když pláchl po pravé straně a poslal střílený centr do vápna na nabíhajícího Alexise Akritidise, pro kterého už nebyl problém poslat míč placírkou do sítě - 5:2. V samém závěru klání stačila strahovická obrana ještě odvrátit do bezpečí šanci Kožíka. Vylepšený dojem v závěrečné pasáži byl ale jen slabou náplastí na rozhořčenost z výkonů, které Ostravané letos venku předvádějí. Průměr více než tři inkasované branky na zápas na soupeřově hřišti stojí rozhodně za zamyšlení.         



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice
Jiří Pekárek (trenér): "Kluci byli celý týden na zápas nažhaveni, protože se těšili, že si konečně zahrají na přírodní trávě. Věřili jsme si, že bychom mohli proti Bělé uspět, ale že to půjde až tak snadno, to asi ne. I diváci nám při cestě do kabin tleskali, že takový poločas tady ještě nikdy nezažili. Chci kluky pochválit za dnešní výkon. Už od prvních minut jsme do soupeře bušili a navíc nám to tam padalo. Myslím, že soupeř absolutně nezvládl naše brejkové situace, které jsme měli smrtící"

FK Stará Bělá
Kryštof Surovec (asistent trenéra): "Těžko dnešní zápas hodnotit, protože to, co jsme předvedli, k tomu nemám slov. Prohrávat po pěti minutách o dvě branky a o poločase dokonce o pět, na to se nedá říct nic jiného, než že je to ostuda. Těšili jsme se, že si zápas užijeme, protože to byl zápas po delší době, co hráli na přírodní trávě. Ale místo zážitku jsme předvedli totální zmar. Chvílemi jsme vypadali jako banda malých kluků. Ve druhé půli sice přišel zlepšený výkon, ale bylo to i tím, že soupeř už polevil, neboť měl z první půle nahráno"



Sestavy


SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - Š. Továrek [-] (84. P. Slavík [-] ) , O. Pekárek [-] , J. Boček [-] , V. Tomíček [-] (91. D. Obrusník [-] ) , V. Malchárek [-] (74. J. Stříbný [-] ) , L. Slanina [-] , M. Pekárek [-] (91. J. Štefek [-] ) , M. Malchárek [-] (74. D. Beneš [-] ) , J. Josefus [-] , M. Tomíček [-]

FK Stará Bělá
J. Koral [-] - J. Dziža [-] , I. Cimmer [-] (74. A. Akritidis [-] ) , P. Doležal [-] , D. Kožík [-] , J. Vidiševský [-] , V. Strnad [-] (64. P. Firášek [-] ) , A. Lyčka [-] , J. Kouřil [-] , A. Akritidis [-] , D. Šebesta [-] (64. J. Honus [-] )

ŽK: 81. V. Tomíček , 90. M. Tomíček - 53. D. Šebesta , 85. J. Dziža , 85. A. Lyčka .
Počet diváků: 139. Rozhodčí: JURAJDOVÁ Lenka - RITTER Jakub, RAŽNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza