Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 17:00

23.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma porazila Přední Kopaninu 4:2 a dotáhla se na ní v tabulce


6

Souboj soupeřů z předních příček tabulky vyšel lépe domácí Aritmě. Ta byla v první půli velice aktivní a jen střelecké nepřesnosti znamenaly to, že Aritma o poločase nevedla větším rozdílem než jen 2:0. Ve druhém poločase se Přední Kopanina herně zvedla a vstřelila 2 branky. Bohužel 2 ještě inkasovala a prohrála tak 4:2. Aritma se vítězstvím dotáhla na Přední Kopaninu a nyní mají oba týmy shodný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Aritmy

Aritma začala zápas výborně a byla mnohem aktivnější než Přední Kopanina. 

Jako první se prosadili domácí ve 13. minutě, kdy se po standartní situaci prosadil Michal Havlíček.

O 12 minut později na poločasových 2:0 zvyšova lhlavou František Pavlovský.

Aritma si v prvním poločase vytvořila spoustu dalších šancí, ale bohužel ty již proměnit nedokázala.

Hra se přelévala ze strany na stranu

Ve druhém poločase hráči Přední Kopaniny věděli, že nemají co ztratit a začali mnohem více útočit.

Bohužel pro hosty to však byli domácí, kteří 10 minut po začátku druhého poločasu po rychlém přechodu do útoku zvýšili na 3:0. Konkrétně to byl Martin Bedrna, který akci gólově zakončil.

Místo toho, aby to domácí uklidnilo, tak o 3 minuty později došlo ke snížení skóre. Míč si krásně zpracoval Oliver Šalanský a z velké dálky zaskočil Chundelu v brance.

V minutě 70. vrátil tříbrankové vedení na stranu domácích po dalším rychlém přechodu do útoku Daniel Kortiš.

Minutu na to však domácí znovu inkasovali a znovu u toho byl Oliver Šalanský. Ten si balón zasekl na svou silnější levou nohu a krásně umístěnou střelou nedal Chundelovi šanci.

V závěru byl po dvou žlutých kartách během minuty vyloučen Sebastian Razetto, který druhou kartu viděl za zatleskání rozhodčímu.

Zlepšený výkon Přední Kopaniny ve druhém poločase na vítězství tentokrát nestačil a na třetí místo se před Přední Kopaninu dostali Uhelné Sklady.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha B
Josef Prokeš - trenér: Zápas, který jsme měli od úvodu pod kontrolou, kterou jsme vyjádřili bohužel jen 2 góly v první půli. Několik dalších šancí jsme neproměnili. Druhý poločas byl více herně rozháraný, kdy se hra přelévala. My jsme bohužel svou bohorovností nevyužili několik přečíslení ať už 5 na 2 nebo 4 na 2. Po vstřelení branky na 3:0 jsme na čas vypadli úplně z role a byli potrestáni po chybě. Poté se nám povedl brejk, kdy jsme zvýšili na 4:1. Bohužel však ani po tomto gólů jsme neudrželi koncentraci a vzápětí inkasovali. Po té se zápas dohrával spíše mezi vápny.

FC Přední Kopanina B
Karel Koloušek - trenér: Do zápasu jsme přijeli v dobré sestavě, ale soupeř byl velmi dobrý. V první půli byl soupeř velmi aktivní a nám dělali největší problém útočníci Musil a Kolínek. V prvním poločase jsme neměli vůbec nic. Do druhé půle jsme přeskupili sestavu a začal hrát Mainolfi se Šalanským a to nám pomohlo. Šalanský měl nejméně 4 gólovky, ale proměnil jen dvě. S trochou štěstí jsme mohli klidně vyhrát. Na konci jsme přišli o vyloučeného Razetta, takže příští týden budeme muset hrát bez něj, což nás mrzí nejvíce. Závěrem musím říct, že to byl opravdu zápas dvou rozdílných poločasů, ale bohužel ten první nám vůbec nevyšel a Aritma zaslouženě vyhrála.



Sestavy


SK Aritma Praha B
D. Chundela [-] - M. Zerner [-] , T. Kolínek [-] (68. D. Kortiš [-] ) , D. Pelc [-] (77. D. Petránek [-] ) , F. Pavlovský [-] (77. J. Tsvetanov [-] ) , O. Jakoubek [-] (68. O. Černý [-] ) , V. Musil [-] , M. Havlíček [-] , M. Šlégr [-] (46. J. Dragošek [-] ) , J. Záhoř [-] , M. Bedrna [-]

FC Přední Kopanina B
L. Zavadil [-] - L. Kučera [-] , S. Razetto [-] , O. Šalanský [-] , D. Holouš [-] , M. Mainolfi [-] , L. Spizzirri [-] , R. Vágner [-] , V. Kočí [-] , J. Tržický [-] , V. Veleba [-] (81. T. Holeček [-] )

ŽK: 80. M. Bedrna , 92. M. Havlíček - 29. L. Spizzirri , 80. J. Tržický , 87. S. Razetto . ČK: 87. S. Razetto .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PRŮŠA Vojtěch - JANKŮ Tomáš, ZLOCH Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Patrik Vytiska
Tip experta: remíza

Zajímavé utkáni ve kterém tipuji remízu 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů