Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 10:15

21.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ondruš hattrickem rozhodl o výhře Uhelných Skladů nad Radotínem 4:3


Branky


10. O. Kulíšek , 20. L. Bužík , 40. O. Suchan - 11. L. Zilvar , 14. M. Ondruš , 39. M. Ondruš (p.) , 50. M. Ondruš
8

Divácky velmi zajímavé utkání, které přineslo sedm branek bylo ozdobou 21. kola. Jednalo se o souboj dvou hráčů, kteří jsou na jaře ve velmi dobré formě. Bužík a Ondruš. Oba se v utkání prosadili. Diváci viděli spoustu branek, kdy hned šest bylo k vidění v prvním poločase, který skončil 3:3. Šťastnějším byl nakonec Martin Ondruš, který do branky Radotína vsítil hattrick, s 24 brankami vede tabulku střelců a právě jeho poslední branka v utkání znamenala, že Uhelné Sklady porazily Radotín 4:3.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká porce gólů

Utkání začalo nervózně z obou stran. K vidění byla celá řada nepřešností. 

Do vedení šli v desáté minutě domácí, kteří využili svou přímočarou akci, kterou zakončil Ondřej Kulíšek. 

Domácí se z vedení neradovali dlouho, jelikož minutu na to vyrovnal Lukáš Zilvar, který byl na malém vápně zcela osamocen a Kendíkovi v brance nedal šanci. 

O 3 minuty později bylo domácím ještě hůř, když se po téměř totožné akci poprvé v utkání prosadil Martin Ondruš a otočil utkání na stranu Uhelných Skladů.

Bužík se v domácím dresu nechtěl nechat Ondrušem zahambit a tak ve 20. minutě uklidil míč přesně k tyči Benešovi branky a srovnal na 2:2.

Hosté si vedení vzali zpět ve 39. minutě, kdy pokutový kop proměnil Ondruš. 

Tentokrát se ani hosté neradovali dlouho, jelikož ihned po minutě byl ve vápně důrazný Ondřej Suchan a srovnal tak na poločasových 3:3.

Rozhodl Ondruš

Oba týmy určitě chtěli ve druhém poločase zpevnit své obrany. Radotínu to bohužel vydrželo pouze 5 minut, kdy se za zády obránců po nakopnutém balónu objevil Martin Ondruš, který se v podobných situacích nemýlí a zkompletoval hattrick. 4:3 pro hosty.

Radotín se znovu snažil o vyrovnání, ale Uhelné Sklady zlepšily bránění a Radotínu vyrovnat nedovolily.

Po této výhře poskočily Uhelné Sklady na čtvrtou příčku a Martin Ondruš vede tabulku střelců.



Ohlasy k zápasu


SC Radotín
Lukáš Přívratský - vedoucí mužstva: Nervózní začátek zápasu plný nepřesností z obou stran ukončila snad jediná přímočará akce z naší strany, po které jsme vedli zásluhou Kulíška. Místo toho, aby nám gól pomohl, tak během 4 minut dostaneme dva naprosto zbytečné a laciné góly, kdy špatně a pozdě reagujeme na centry do malého vápna. V obou situacích zakončoval hráč soupeře úplně sám. Vyrovnání přišlo za pár minut, když odražený centr z vápna trefil Bužík k tyči. Následovala část zápasu, plná nepřesností a osobních soubojů, která nebyla pro oko diváka moc záživná. Další gól jsme inkasovali ze smolné, ale jasné penalty. Reakce z naší strany velmi rychlá, když důraz před brankou ukázal Suchan a určil poločasový stav, po kterém nemohl být nikdo spokojen hlavně s defenzivou, která byla na obou stranách až nečekaně prostupná. Vstup do druhé půle opět špatný, když inkasujeme gól jako přes kopírák. Opět dlouhý balón za obranu a hráč soupeře sám před brankářem. Tenhle gól nás dost nalomil a do konce zápasu si vypracujeme pouze jednu šanci, jinak z toho byla naprosto bezzubá snaha o cokoliv proti dobře bránícímu soupeři. Místo toho, aby jsme se soustředili na hru, jsme mluvili s rozhodčím a soupeřem. Takže se často nehrálo a to soupeři vyhovovalo, protože jsme to byli my, kdo potřeboval hrát. Na tenhle zápas musíme velmi rychle zapomenout, ale dal nám velký vykřičník do zbytku sezóny, pokud chceme ještě o něco hrát.




Sestavy


SC Radotín
J. Kendík [-] - L. Bužík [-] , S. Mašek [-] (57. D. Hollý [-] ) , J. Pavel [-] , O. Suchan [-] , O. Kulíšek [-] , J. Přaslička [-] , J. Doležel [-] , F. Pivnička [-] (38. J. Ježdík [-] ) , F. Přívozník [-] (57. R. Skopový [-] ) , P. Ježdík [-]

SK Uhelné sklady Praha
T. Beneš [-] - M. Ondruš [-] , J. Lacina [-] (84. O. Lindberg [-] ) , J. Lukáš [-] , O. Jireček [-] (84. M. Drozd [-] ) , V. Šulc [-] , L. Zilvar [-] (89. M. Stolfa [-] ) , V. Klán [-] , O. Koc [-] , J. Ramba [-] , F. Maštera [-]

ŽK: 29. P. Ježdík , 54. J. Ježdík , 82. J. Pavel , 85. J. Přaslička - 42. L. Zilvar , 53. J. Ramba , 68. V. Šulc .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BELEI Raphael - PRÝMAS Luboš, JELÍNEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Bužík proti Ondrušovi, asi dva nejlepší útočníci soutěže. Každý gol dá, ale Radotín vyhraje, má vyrovnanější kádr a lepšího brankáře

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Leo Bužík bude opět excelovat