Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 13:00

18.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leo Bužík řádil a dovedl Radotín k výhře nad Přední Kopaninou


Branky


7

Přední Kopanina jela do Radotína jako favorit. Bohužel zde neuspěla. V dresu domácích řádil Leo Bužík, který do sítě Přední Kopaniny vsítil hattrick a jasně si tak řekl o nominaci do sestavy tohoto kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vlétli na Přední Kopaninu

Radotín si chtěl po nezdaru s Cholupicemi spravit chuť, čekala ho však těžká Přední Kopanina.

Do utkání domácí lépe vstoupit nemohly. Hned ve třetí minutě domácí zahrávali rohový kop. Míč se odrazil za vápno odkud se střelecky prosadil devatenáctiletý Damián Bureš, který již v sezoně připsal sedmou branku.

Hosté si vytvářeli své šance zejména z křídelních prostorů. Bohužel se jim nedařilo v zakončení a nebo je výbornými zákroky vychytal domácí brankář Jáchym Kendík.

V minutě 31. se poprvé v tomto utkání prosadil Leo Bužík, kterému branku svou špatnou rozehrávkou daroval hostující brankář Luboš Zavadil a do kabin se šlo za stavu 2:0.

Snaha hostů k obratu nestačila

Trenér Přední Kopaniny Karel Koloušek postrádal v sestavě střelce z minulého kola Sebastiana Razetta, které proti Modřanům nasadil do druhé půle.

I tak doufal, že se jeho tým vzchopí a v druhé půli předvede lepší výkon.

Bohužel druhý poločas začal jako přes kopírák. Tentokrát dokonce ve druhé minutě druhé půle se po druhé v utkání trefil Leo Bužík.

Kopanina si poté nějaké šance vytvořila a to zejména díky tomu, že se Radotín uchlácholil dvoubrankovým vedením a vyklidil střed hřiště. Ze šancí Kopaniny se ujala však až ta v minutě 74., kdy se střelecky prosadil dvacetiletý Vojtěch Veleba. Branka to byla kuriózní. Míč se koulí na branku, rozhodčí nařizuje penaltu, všichni přestávají hrát a když je balon v síti, rozhodčí ukazuje na středový kruh. Nikdo neslaví, ale stav je 3:1.

Možná hosté doufali, že je to nakopne k obratu, ale nestalo se tak. O 3 minuty později hattrick dovršil skvěle hrající Leo Bužík z brejku a Radotín hru následně kontroloval.

Minutu před koncem poté ještě po nedůrazu v domácím vápně snižoval Jiří Krejčí. Skóre se tak zastavilo na stavu 4:2 a Radotín připsal první jarní 3 body.



Ohlasy k zápasu


SC Radotín
Lukáš Přívratský - vedoucí mužstva: Utkání předcházela zajímavá peripetie.Někteří hráči Přední Kopaniny neměli zaplacené členství FAČR a proto by nemohli hrát. Takže začal závod s časem a jelikož něco podobného postihlo i přeborové Áčko, začal velký přesun hráčů. Nakonec se utkání stihlo. Radotín měl skvělý vstup do utkání, kdy po rohovém kopu a odraženém míči za vápno, vstřelil krásnou branku Bureš. I přes opatrnější hru, si domácí vytvářeli další dobré možnosti po akcích z křídelních prostorů, ovšem bez gólového zakončení. Následně přežili dvě gólové situace hostů, které skvělými zákroky vychytal Kendík. Druhý gól byl zadarmo od gólmana Kopaniny, který špatnou rozehrávkou nedal Bužíkovi jinou možnost než skórovat. Nástup do druhé půle a druhým gólem v zápase zvyšuje Bužík na 3:0. Tento stav nás uklidnil až tak, že jsme úplně vyklidili střed pole a nebyli nebezpeční nahoru. Trest v podobě inkasované branky přišel dost kuriózně, kdy ani soupeř nevěřil tomu, že rozhodčí branku uznal. Došlo k faulu a rozhodčí Kříž nařizuje penaltu pro hosty, nutno říci že správně, po hvizdu všichni přestávají hrát a míč se po cca 2-3 vteřinách dokoulí do nehlídané branky. Nikdo gól neslaví, ale rozhodčí najednou branku uznává. No co k tomu říci....Hosty tento gól nakopl, ale byli to domácí kdo hrozil z brejků. Jeden z nich nakonec individuálně vyřešil Bužík a tím utkání rozhodl. Na konci po nedůrazu ve vápně ještě Kopanina snížila na 4:2, ale ani to nezkazilo Radotínu náladu, z důležitého vítězství.

FC Přední Kopanina B
Karel Koloušek - trenér: Asi jsme snad i chtěli uspět v Radotíně, ale bylo to tak vše co pozitivního jsme předvedli. Soupeř v podstatě kontroloval výsledek celé utkání. Dnes mají kluci zápisné, a spíš každý hráč sežene děvče na večer než li bychom mohli uspět v Radotíně. Áčko dostalo také příděl, takže "Kopca uspěje dnes v Dlouhé".



Sestavy


SC Radotín
J. Kendík [-] - D. Bureš [-] (79. M. Löwe [-] ) , J. Pavel [-] (79. L. Podzemský [-] ) , P. Ježdík [-] , O. Kulíšek [-] (64. F. Přívozník [-] ) , J. Přaslička [-] (68. D. Mareš [-] ) , L. Bužík [-] , J. Ježdík [-] (64. S. Mašek [-] ) , R. Skopový [-] , F. Pivnička [-] , O. Suchan [-]

FC Přední Kopanina B
L. Zavadil [-] - Š. Hájek [-] (60. V. Kočí [-] ) , J. Klouček [-] , F. Bradáč [-] , D. Holouš [-] (65. M. Novák [-] ) , V. Veleba [-] , R. Vágner [-] , L. Spizzirri [-] , S. Schierreich [-] , J. Krejčí [-] , Š. Vik [-]

ŽK: 26. J. Ježdík , 88. R. Skopový - 85. J. Klouček .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: KŘÍŽ František - PYTLOUN Ladislav, ŠIMÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Redakce Praha

Expert: Ivan Pánek
Tip experta: výhra hostů

Radotín s prohrou s Cholupicemi nepočítal. Kopanina je silná. Myslím si, že to může být 0:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů